سلام
حالا که همسرتون اینطور شمشیر رو از رو بسته، و از هر سلاحی که براش فراهمه برای ضربه زدن به شما حتی بعد از جدایی استفاده میکنه حداقل شما سلاح دیگه ای به دستش ندید، منظورم همین وابستگیتون به بچه است، وقتی که از بی پولی و مقروض شدن خطرناک فعلیتون هیچ غمی نداره فکر نمی کنید با مشاهده این شدت ابراز بیتابیتون به خاطر دوری بچه، وسوسه بشه که با همین سلاح بیشتر زجرتون بده؟ به نظر من هر طور که شده این بیتابی رو در جلوی روی همسرتون نشون ندید چون نه تنها اثری در نرم کردن دلشون نخواهد گذاشت بلکه به احتمال قوی همونطور که گفتم دنبال نقشه ای برای سوء استفاده از این موضوع هم خواهد افتاد.
پس لطفا افکاری مثل اینکه به همراه بچه فرار کنید را از سر بیرون کنید که عواقب خطرناک چنین کارهایی مشخص است.
اگر این ماجرا زبانم لال به طلاق هم ختم شود به هر حال قانون تا یک سال دیگه بچه رو به شما خواهد داد و بعد از اون هم تا 9 سالگیش حق ملاقات مرتب را خواهید داشت و از 9 سالگی هم بچه مختار خواهد بود و قطعا زندگی با شما رو انتخاب خواهد کرد.
پس لطفا در این باره خواهشی از همسرتون نکنید و فقط در مورد حق و حقوق مادیتون بحث کنید که به نظر من با شناختی که از پول دوستی همسرتون داده اید اثر بهتری در ایجاد تردید در تصمیمشون داره. چیزهایی مثل اینکه "مقدار پول پیش خونه کمتر از اون مقداریه که حق من از این زندگیه" یا "قبل از جدایی باید این 30 میلیونی که تا بحال بهت دادم رو هم علاوه بر حق و حقوق مسلم دیگرم بهم پس بدی" و ....
تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.
"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"
علاقه مندی ها (Bookmarks)