RE: اشتباه بزرگ
من یاد گرفتم که توی زندگی کسی رو سرزنش نکنم اگه بتونم کمک کنم اگه نمی تونم تحقیر نکنم
این خیلی خوبه که نظرتون در مورد شوهرتون و زندگی تغییر کرده و از همه مهمتر شوهرت رو دوست داری

نوشته اصلی توسط
afsoon520
یکی از درگیریهای ذهنی من وضعیت مالی ماست . من درآمدم کاملا برای خودم هست و همسرم علاوه بر خرج زندگی برای من نیز خرج میکند. به همین دلیل وضعیت مالی جالبی نداریم و چون فکر میکردم زندگیم موقته هیچ مایه ای از خودم نگذاشتم . من با تزریق درآمد خودم میتونم زندگی رو تکون اساسی بدم. اما چون مردد هستم نمیتونم پولم رو وارد زندگیم کنم. پولامو پس انداز میکردم برای روزهای بعد از طلاق. اما اگه بخوام به زندگیم ادامه بدم نمیدونم چطور به همسرم بگم من به طور مثال 50 میلیون پس انداز دارم اما به تو نگفتم و حالا میخوام با این پول کاری بکنم.
شما می تونید از پدرتون بخواهید که این لطف رو در حق شما بکنن و هر مبلغی که شما مایلید به همسرتون و به زندگیتون وارد کنید ایشون به همسرتون به عنوان هدیه دور از چشم دیگرون بهشون بدن اینجوری هم پدرتون برای شوهرتون عزیزتر میشه هم شما تونستید به زندگیتون کمک کنید
می خواید با شوهرتون زندگی کنید دیگه!!! بهش کمک کنید خودشو بکشه بالا سعی کن یه کار پر درآمد تری براش پیدا کنی الان قبول شدن توی دانشگاه آزاد توی مقطع فوق اطلاعات زیادی نمی خواد راحت میشه قبول شد(سهمیه ها 5 برابر شده)
بهش کمک کن همونی بشه که می خوای منم همین کار رو کردم میدونی حداقل این کار چیه؟ مثل الان محکوم به خیانت و غرور بیجا و خودخواهی نمیشی
hypocrite
boredom sets into the boring mind
علاقه مندی ها (Bookmarks)