الهییی امییین
منم برای نفر بعد و همه عاقبت به خیری و سلامتی دعا میکنم
ایشالله خدا در همه حال پشت و پناهش باشههههههه
تشکرشده 62 در 22 پست
الهییی امییین
منم برای نفر بعد و همه عاقبت به خیری و سلامتی دعا میکنم
ایشالله خدا در همه حال پشت و پناهش باشههههههه
باغبان (دوشنبه 25 مرداد 95)
تشکرشده 225 در 72 پست
برای نفر بعد از خدا میخوام بفرستتش زیارت امام رضا (دلم خیلی هوای حر رو کرده صحن گوهرشاد بشینم.و دعا کن التماس امام رضا کنم به حق امام.جواد الیمه مهر منو به دل شوهرم.بندازه شوهرم دوستم داشته باشه شوهرم بره سرکار استخدامش کنن بهمون کمک کنه باهمدیگه خوشبخت و سعادتمند بشیم)
دلم خیلی گرفته یا امام رضا میشه منو همراه مادرم بطلبی بیایم پاپوست
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
ممنونم خانم عروس خوشبخت
ان شالله همیشه خوشبخت و شاد باشید در کنار همسر وخانواده تان
آمین .
...................................
خدا یا کمک کن با تلاشی و توکلی که می کنیم ، همه ، به خصوص نفر بعد عاقبتمون به یه مسیر ختم بشه ،،،، تو اون مسیر پر باشه از :
سعادت ، شادی، آرامش ، و عاقبت به خیری ،،،، همانند شمع که یه نخ درونش دارد !
ممنون .![]()
ویرایش توسط باغبان : دوشنبه 25 مرداد 95 در ساعت 16:19
شیدا. (دوشنبه 25 مرداد 95)
تشکرشده 14,732 در 3,979 پست
ممنونم آقای باغبان
برای نفر بعد داشتن همسری پاک و مهربان و مقتدر آرزو می کنم
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : دوشنبه 25 مرداد 95 در ساعت 16:35
تشکرشده 225 در 72 پست
سلام
شیدا جان کاشکی ارزوت هم شامل منم میشد و همسرم پاکدو مهربون و مقتدر میشد.و ورق زندگیم به سمت سعادتمندیمون و خوشبختیمون برمیگشت امین
شیدا. (دوشنبه 25 مرداد 95)
تشکرشده 1,494 در 483 پست
سلام نفر قبل واسه نفر بعد دعا نکرد. پس من این دعا رو هم واسه خودم میگم و هم نفر بعد:
خدایا توکل واقعی را به ما عطا کن و راه و کار درست را به ما نشان بده. خدایا آرامش و حال خوب رو روزی همه ما قرار بده.
آمین
یا رب العالمین![]()
به نور نگاه کن ! سایه ها پشت سرت خواهند بود.
تشکرشده 225 در 72 پست
سلام zolal جان
من ارزو میکنم شما و همه کاربران تالار همدردی مشکلاتشون حل بشه و با ذره ذره وجودشون خوشبختی رو احساس کن و این احساس قشنگ خوشبخت بودن تمام قلبشون رو پر کنه
انشالله توی زندگی هاشون اسایش و ارامش جاری باشه
سیاستمندانه با عقل و درایت اموراتشون رو بگذرونند و انقدر از مال دنیا بی نیاز باشند که هیچوقت التماس و منت کسی رو نکنند و نکشند
و دست نیازمندان رو بگیرند
تشکرشده 702 در 242 پست
سلام ممنون عروس خوشبخت عزیز از دعای خیییلی خوبت
امروز دلم تقریبا شکست یا شایدم عصبانی شدم به خاطر حرفای یه سری ... که واقعا احساس کردم شاید این ها اصلا قبل از حرف زدنشون فکرنمیکنن
حرف از زندگی و جدایی من بود و منو به هم ریخت فقط خدارو صدا زدم که حالمو خوب کن نذار این بنده هات حال خوشمو ازم بگیرن حال خوش که چه عرض کنم تا میام فراموش کنم و به آینده خوش بین یکی پیدا میشه و .......
بگذریم
امیدوارم و با تمام وجودم از خدا میخوام حال نفر بعد و همه ی کسایی که حالشون بنا به هر دلیلی خوب نیست،به بهترین نحو تغییر کنه
یا مقلب القلوب والابصار یا مدبر الیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
الهی آمین
خیلی محتاج دعای تک تکتون هستم
ممنون
باغبان (سه شنبه 26 مرداد 95), زندگی بهتر (سه شنبه 26 مرداد 95)
تشکرشده 92 در 43 پست
سلام dooo عزیز.
از شما کمال سپاس و تشکر را دارم و از خداوند متعال خواستار زندگی شاد و خوشی برایتان هستم.
برای نفربعدی از خداوند متعال خواستار زندگی شاد و پرباری هستم و امیدوارم که از روزگارش به دور از غم ها و قرین شادی های پایدار باشد. برای نفر بعدی سلامتی آروز دارم و همچنین برایشان زندگی آرامی خواستارم.
از این پس به جای نام psychologist با نام زندگی بهتر به فعالیت ادامه میدم.
dooo (چهارشنبه 27 مرداد 95), miss seven (سه شنبه 26 مرداد 95), باغبان (سه شنبه 26 مرداد 95)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
ممنونم آقای زندگی بهتر
من هم برای شما باغچه ای پر از آرامش از خداوند متعال خواستارم ،،،، باغچه ای به اندازه ی آسمانها.
..................
خدایا برای نفرهای قبل و بعد :
* در میان روشنایی ها –از میان نورها - در کنار رنگها - در میان قطره های زیبایباران – رنگین کمانی از عشق را طلب می کنم ، که این رنگین کمان همیشه در قلب اون باشه
* به زیبایی لاله های سرخ – به آرامش پرواز قاصدک ها ، به آرامش فرود زیبای قطرات باران ،،،،،،
آرامشی به اندازه ی دریاها طلب می کنم
* به پرواز دراز پرستوها – به تکنیک و تاکتیک غازها – به لبخند زیبای دلفین ها ،،،،،
سعه صدر و روحیه مبارزه گری در مشکلات طلب می کنم
*به رقص قشنگ برگها در پاییز – به لطافت بادهای پاییزی ، به زمزمه های قشنگ قناری ها ،،،،،
مسیر سبزی طلب می کنم – مسیری که ای خدا ، به تو برسیم
آمین
ویرایش توسط باغبان : جمعه 29 مرداد 95 در ساعت 14:35
dooo (جمعه 29 مرداد 95)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)