الهییییی آمین...
برای نفر بعد ارزو میکنم هیچوقت جلوی خدا شرمنده نشه و سرش پایین نباشه:( دعا میکنم یبار دیگه خدا تو حساسترین نقطه زندگیش دستشو بگیره و سربلندش کنه...
تشکرشده 293 در 87 پست
الهییییی آمین...
برای نفر بعد ارزو میکنم هیچوقت جلوی خدا شرمنده نشه و سرش پایین نباشه:( دعا میکنم یبار دیگه خدا تو حساسترین نقطه زندگیش دستشو بگیره و سربلندش کنه...
فرشته مهربان (سه شنبه 16 آذر 95), باغبان (پنجشنبه 18 آذر 95)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
سلام
ممنون از دعای زیبایت
اما من برعکس شما دعا می کنم نفر بعدی شرمنده هیچ کس جز خدا نباشه ..... نمیشه هیچ وقت شرمنده خدا نبود وقتی حتی در سختیها و رنج ها هم می بینی چه خیراتی برایت قرار داده...وقتی هرگز نمیتونی نعمتهای ریز و درشتش را به شمار آوری ... وقتی هرچقدر شکرش را بجا بیاوری بازز هم در دایره اراده خودشه و می بینی این تو نیستی که شاکری و این اوست که توفیق شکر گذاری بخشیده .... وقتی می بینی تو غافلی و او مراقبت هست ... وقتی می بینی هدایتش را به وضوح می بینی .... وقتی کفایت کردنش را به خوبی لمس می کنی......
شرمنده خدا بودن بخاطر همه محبتها و الطافش شیرینه .....
مرا ای دوست شرم بندگی کشت
چه درد است این مرا شرمندگی کشت
آری دعا می کنم نفر بعد و همه نفرهای قبل و بعد چنان چشمشان به نور خدا و حضور خدا روشن شود که حقیقت زندگی و حکمتهای حیات و ممات و وقایع را ببینند و با درک الطاف جلی و خفی حضرتش دلشان مهمان شهد شیرین شرمش شود ...
آمین یا رب العالمین بعدد ما احاط به علمک
donya. (پنجشنبه 18 آذر 95), mohamad.reza164 (سه شنبه 16 آذر 95), rayehe (سه شنبه 16 آذر 95), باغبان (پنجشنبه 18 آذر 95)
تشکرشده 2,595 در 691 پست
سلام
ممنون خانم فرشته مهربان از دعاي خوبتون و تذكر شرمنده و سپاسگذار بودن در مقابل الطاف بي كران الهي.
من دعاي خانم رايحه رو هم خيلي دوست داشتم، چون منظورش از شرمنده گي ناسپاسي هاي ما بود كه مي بنيم كه بيشتر شرمندگي من از سر ناسپاسي هست و اغلب نعمت هاي خدارو ناديده مي انگارم .
--------------
براي نفرات قبل و بعد از حضرت دوست، قلبي پاك و تقربي نفوذ ناپذير خواستارم.
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
ممنون محمد رضا از دعای زیبایت
متشکرم
من دعا می کنم انشا الله یارت را پیدا کنی و در کنارش خوشبخت بشی - و خانواده خوب و صالحی را تشکیل بدی
............................
خدا یا ،،،این توفیق را به نفر بعد بده ،،،،که از یاران خاص آقا صاحب الزمان (عج ) بشه .
آمین یا رب العالمین .
ویرایش توسط باغبان : پنجشنبه 18 آذر 95 در ساعت 02:00
donya. (پنجشنبه 18 آذر 95)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
با سلام و سپاس
اجابت این دعا را می خواهم با تمام وجودم ....... خدایا به اجابت برسان به حق زهرای مرضیه سلام الله علیها
برای نفر بعد می خواهم که لذت صبوری را بچشد و این صفت ملکه او در خوشی و ناخوشی باشد ..... که معتقدم اکسیر بی بدیلیست در زندگی
لازم به ذکر است که صبر پویاست و با تحمل فرق می کند .... من صبوری که پر از سازندگی هست و فعال بودن را برایش می خواهم
تشکرشده 310 در 114 پست
مرسی فرشته مهربان از این دعای زیبا و به موقع.اتفاقا امروز صبح همسرم بهم میگفت اصلا صبور نیستی یکم صبر رو تمرین کن.خیلی به موقع بود...
از خدا برای نفر بعد میخوام که گناهانش رو ببخشه و اون رو پاک کنه( نمیدونم چرا این به فکرم رسید)...![]()
فرشته مهربان (پنجشنبه 18 آذر 95), نیلوفر:-) (پنجشنبه 18 آذر 95), باغبان (پنجشنبه 18 آذر 95)
تشکرشده 159 در 51 پست
سلام ممنون از دنیای عزیز
منم برای نفر بعد ازخدای مهربون میخوام که وجودش سرشار از آرامش بشه
فرشته مهربان (پنجشنبه 18 آذر 95), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 18 آذر 95), باغبان (پنجشنبه 18 آذر 95), شیدا. (پنجشنبه 18 آذر 95)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
ممنون دوست گرامی از دعای خوبتون.
برای همه به خصوص نفر بعد دعا می کنم که ، خدایا در عیب هایش ستار ش، در ترس ایمنش ، در سختی پناهش، در بیماری شفایش باش ، رزق و روزی اش را زیاد ، شر ازش دور بفرما .
الهی آمین.
فرشته مهربان (پنجشنبه 18 آذر 95), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 18 آذر 95), نیلوفر:-) (پنجشنبه 18 آذر 95), باغبان (پنجشنبه 18 آذر 95), شیدا. (پنجشنبه 18 آذر 95)
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
با سلام
دعای بسیار عالی بود که حیف میشد اگر خودم را شاملش نمی کردم.
متشکرم
من هم دعا می کنم که خدا به همه به خصوص نفر بعد علمی بدهد که در آن نفع باشد و هدفی را به او الهام کند که خوشبختی جاویدان در آن باشد و مفهوم رنج این دنیا را برایش شفاف کند و همیشه از او راضی باشد
Eram (پنجشنبه 18 آذر 95), فرشته مهربان (پنجشنبه 18 آذر 95), فرشته اردیبهشت (پنجشنبه 18 آذر 95), نیلوفر:-) (پنجشنبه 18 آذر 95), باغبان (پنجشنبه 18 آذر 95), شیدا. (پنجشنبه 18 آذر 95)
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
سلام
ممنون از دعای خوبتون که مناسب حال الانم هست
من هم برای نفر بعد دعا میکنم که اراده اش برای انجام کارهای مفید مثل ورزش و مطالعه و کنترل استفاده از فضای مجازی بیشتر بشه و سالم زندگی کنه
برای من هم دعا کنید ؛مطالعه رو شروع کردم ولی درمورد ورزش فعلا در فکر اقدام به ورزش منظم هستم
و البته امیدوارم همیشه لبخند رو لبهاش باشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)