سلام خانم سر ا فرا ز سو ا ل از شما
سلام آقاي ابراهيمي عزيز
1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
زياد در قيد نوع خواننده نيستم. اما از خواننده هاي كشورمون، براي استاد شجريان احترام خاصي قائلم. از خواننده هاي خارجي از سلن ديون و انريكو خوشم مياد.
2ـ چه رشته و رزشی دوست دارید
تا حالا ورزش رو حرفه اي كار نكردم. به خاطر همون مشكل كف پام كه صافه. بيشتر براي سلامتيم ورزش مي كنم. اما خب پينگ پنگ و شنارو دوست دارم.
3ـ نظر درباره سری جدید صندلی داغ چه است
عااااليه!
من كه دارم لذت مي برم!
4ـ یک جمله درباره محمد ابراهیمی خانم شیدا حاتمی بگوید
دو تا انسان شجاع. چرا؟ چون اسم كاربريشون اسم و فاميل خودشونه(نمي دونم هست يا نه ولي اگر هم نباشه چيزي از شجاعتتون كم نمي كنه). دو تا انسان مستعد براي رهبري جمع و با روحيه كار تيمي بالا! پست هاي شما رو بيشتر توي موضوعات اينجوري ديدم و بنظرم شخصيت آرومي داريد كه الكي خودتونو درگير مسائل چالش برانگيز احساسي نمي كنيد و خانم شيدا حاتمي هم كه بنظرم در اين سن دختر كاملا پخته، مهربون با فضائل اخلاقي بالا و دوست داشتني هستند
5ـ چه ماشینی دوست دارید
از ماشيني كه خودم دارم خيلي راضيم ولي دوست داشتم ماشين شاسي بلند هم داشته باشم.
6ـ مهمترین نقطه قوت شما چیست
فكر كنم پشتكارمه. دوستام بهم ميگن تو تا به يه چيزي كه مد نظرته نرسي ول كن ماجرا نيستي!
7ـ زییاترین تصو یر ذهنی یا خاطره تان چیست
صحنه هاي زيادي جلوي چشمم ميان. اما زيباترينش وقتيه كه يواشكي به صورت پدر و مادرم خيره ميشم و دلم براشون مي ره.
8ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری
اول خودمو بعد يكي از اون دو تا دوست صميمي ام. حرفاش خيلي توي زندگي بهم كمك كرد و واقعا ازش ممنونم.
9ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
فرقي نمي كنه. هركي بياد جذاب مي شه. اما چون به آقاي فرهنگ قول دادم ازشون بپرسم اون آواتار رو براي چي گذاشتن تا يادم نرفته ايشون بيان و بپرسم. دوست دارم سارابانو و بالهاي صداقت هم بشينن. نمي دونم قبلا نشسته ان يا نه.
10ـ چه وقتی عصبانی می شوید
متاسفانه توي اين زمينه نقطه ضعف دارم كه دارم روي خودم كار مي كنم. ممكنه يه كاري كنم بعدا پشيمون شم. دارم تمرين مي كنم موقع عصبانيت تا يكروز هيچ رفتار هيجاني از خودم نشون ندم. دعا كنيد موفق بشم.
11ـ منطقی ترین فرد توی تالار معرفی کن
اكثر افراد تالار منطقي هستن اما بنظرم آقاي سنگتراشان گل سرسبدشون هستن.
12ـ در یک جمله مادر پدر توصیف کنید
عشق خالصانه و واقعي
13ـ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی
اكثر هديه هايي كه گرفتم خوشحالم كردن. اما يادمه راهنمايي كه بودم خواهرم يك ساعت مچي برام سوغاتي گرفت كه خيلي خوشحالم كرد با ذوق تمام پريدمو بوسش كردم.
14ـبهترین کتابی که مطا لعه کردید نام ببرید
كتابهاي خوب زيادي خوندم. هر كدوم كلي نكته برام داشتن. از كتب روانشناسي كتاب رازهايي درباره زندگي باربارا دي آنجليس، كتاب مذهبي چهار اثر از فلورانس اسكاول شين و رمان كوه پنجم از پائولوكوئيلو رو دوست داشتم.
15ـ با لوله کتاب و زرشک یک جمله بسا ز
از دست شما! آخه چي بگم!
زرشك پلوله شد روي كتاب!
16ـاگر در ایران زندگی نکنی کجا رو انتخاب می کردید
مرگ بر استعمار...ولي آمريكا رو انتخاب مي كردم.
17ـ یک ضرب المثل بگوید
موش تو سوراخ نمي رفت جارو به دمبش مي بست!
18ـ یک نمونه از زییایی های معنوی رو بگید
صبر. لحظه اي كه قاعدتا بايد غرغر كني و ناراحت و غمگين باشي اما ته دلت قرصه و حلاوت و شيريني خاصي از حضور خدا احساس مي كني.
19ـ مهمترین نقطه ضعف خودتون که تصو ر می کنید بر ان کنترل پیدا کرده اید چیست
بداخلاق و قهرو بودن. كه تا بيست، بيست و يكسالگي رفعش كردم.
احساسي بودن. تونستم تا حد زيادي كنترلش كنم. هرچند بازم جاي كار داره.
20ـ چه غذایی دوست دارید
لوبيا پلو
امیدوارم همیشه موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)