RE: می خوام عین خودش باهاش رفتا رکنم
عزیزم
سلام
می خواستم یه کمکی اگه بشه بهت بکنم تو خانم بسیار مهربونی هستی که هیچی توت نیست و حیفه که قدرت دونسته نشه
عزیزم همسرت داره از کوتاه اومدن تو و شاید بهتر بگم از ترس تو سو استفاده میکنه می دونم که ترس از دست دادنش رو داری تو لیاقتت این نیست که دست مزد زحمات روزانه ات رو کسی جز خودت ببره ، اونم کسی که وظیفه اش در زندگی تامین اونه ، دوست نداری که در اینده خدای نکرده جاهاتون باهم عوض بشه ، او داره با زور گویی همه چیز رو به سمت خودش میکشه تو در این زندگی نقش و سهمی داری سهم تو فقط گذشت نیست . عزیزم یکم به خودت مسلط باش ضعیف نباش ، قدرتش رو داشته باش تا از مال و ارزش خودت دفاع کنی به نظرم باید جلوش وایسی از هیچی هم نترس یک بار دعوا و جنگ و جدال میشه اما یک عمرت رو می خری باهاش . نترس خانم
اون تورو دوست داره تو هم همینطور از احساس اون استفاده کن بذار بفهمه که زندگی مشترکه
من احساس میکنم ترس روت غلبه کرده و همینطور در مورد التماس واسه آشتی که گفتی باید بگم اگه این راه رو پیش ببری همسرت خیلی غیر منطقی تر از اینی که هست میشه چونکه اون موقع دیگه حتی اگه اشتباه بزرگی هم کنه هیچ گاه زیر بارش نخواهد رفت و باز از تو توقع خواهد داشت که عذر خواهی کنی آیا تو نیاز به این نداری که ببینی همسرت هم مثل تو متقبل اشتباهاتشه !!!!! ایا نیاز نداری که اونم گذشت کنه .
به نظر من داری اشتباه روی اشتباه میکنی گلم یکم باید درستش کنی و اصلا هم تا حل نشده اقدام به عروسی نکنید
خواهش میکنم بیشتر پیش یه مشاور خوب و مجرب برو تا دیر نشده
اما اینو یادت نره به هیچ وجه ..............>> کوتاه نیا یک بار واسه همیشه تا اخرش برو اصلا نترس هیچی نمیشه چون تورو دوست داره تو راحت میتونی با سیاست همه چیزو حل کنی مرگ یه بار شیون هم یه بار اگه این قدم رو برداشتی خواهش میکنم اگه وسط راه کم اوردی کنار نکش این آینده توئه تا آخرش برو تو هدف شومی نداری که تو می خوای اون زندگی که حقت هستو داشته باشی و همینطور توکل کن به خدا کمکت میکنه عزیزم
موفق باشی
[size=medium]راز موفقيت چيست؟ \"تصميم گيري درست\".
تصميم گيري درست از چه ناشي ميشود؟ \"از تجربه\"
تجربه از چه بدست مي آيد؟ \"از تصميم گيري هاي غلط !![/size]
---------------------
بگذار ابر سرنوشت هرچه میخواهد ببارد ما چترمان خداست
علاقه مندی ها (Bookmarks)