.
تشکرشده 263 در 86 پست
.
تشکرشده 104 در 37 پست
سلام شما به کجا رسیدی بالاخره؟؟
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام سمای عزیز تاپیک شما رو خوندم و واقعا بخاطر صبر و استقامتی که داری تحسینت میکنم
خیلی دوست دارم بدونم داستان زندگیتون به کجا رسید حتما سعی کن جواب بدی.
تشکرشده 105 در 43 پست
سما جون امیدوارم این نقطه ای که تو پسته اخرت گذاشتی معنیه بدی نداشته باشه
شاید که الان من این نوشته هاتو خوندم خیلی دیر باشه برا دعا کردم اما خیلی دعات کردم
هرچند از اعماقه قلم امیدوارم الان همه چی خیلی عالی باشه![]()
امید زندگی (چهارشنبه 15 مرداد 93)
تشکرشده 3,304 در 1,073 پست
من فکر نمی کنم بی تاثیر باشه به همین روال ادامه بده
پیامهای زیبا بفرست و خاطزه های قشنگتون رو یادش بیار
بگو دارم فیلم فلان مسافرتمون رو می بینم یا تولد یا هر مراسمی که براش ارزشمند بوده و بهش خوش گذشته یادش بنداز
موفق باشی
پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا, و در آن باغ کسی می خواند, که خدا هست، دگر غصه چرا ؟
امید زندگی (چهارشنبه 15 مرداد 93)
تشکرشده 263 در 86 پست
ممنونم از همه دوستان خوبم..شهرزاد عزیز تو این روزای سختی که می گذرونم تنها امیدم به دعاهای شما دوستای مهربومه
امروز همسرم تماس گرفت و گفت که صاحبخانه باهاش تماس گرفته و گفته که خونه رو تا دو هفته دیگه تخلیه کنید. می خواست که بریم و با خانوادم صحبت کنیم برای طلاق .. هیچ شک و تردیدی تو صحبتاش نبود ..با همه وجودش می خواد که طلاق بگیریم منم بدون اینکه گریه زاری کنم مثل دفعات قبل, بهش گفتم که قبل از اینکه بخوای با هر کس دیگه ای صحبت کنی باید با هم صحبت کنیم که گفت من خونه نمیام قرار شد تماس بگیره بریم بیرون با هم صحبتامونو کنیم. البته از نظر همسرم هیچ فایده ای نداره اینکار چون هرکدوم حرف خودمونو می زنیم.
شش ماه از این مساله مشی می گذره و همسرم ذره ای هم به من فکر نمیکنه هیچ دو دلی و تردیدی نداره که می خواد جدا شه اما من با اینکه هیچ کس به زندگیم امیدی نداره من هنوز امیدوارم . امروز خیلی ارومتر بودم با اینکه وضعیتم خیلی بدتره.
من به معجزه باور دارم
ویرایش توسط sama_t : یکشنبه 19 مرداد 93 در ساعت 22:42
SHahr-Zad (سه شنبه 28 مرداد 93), zendegiye movafagh (چهارشنبه 22 مرداد 93)
تشکرشده 104 در 37 پست
بالاتر از سیاهی که رنگی نیست....بعضی موقعها این جمله آرامش عجیبی به ادم میده...
ایشالا هرچی خیره پیش بیاد
شیدا. (یکشنبه 19 مرداد 93)
تشکرشده 263 در 86 پست
امروز ساعت 7 باهاش قرار دارم شاید آخرین ف صت باشه برام دعا کنید نتیجش خوب باشه
میشل (سه شنبه 21 مرداد 93), zendegiye movafagh (چهارشنبه 22 مرداد 93), دختر بیخیال (سه شنبه 21 مرداد 93)
تشکرشده 104 در 37 پست
سلام قرارتون به کجا رسید؟
تشکرشده 916 در 198 پست
سلام سماجان.
خوبی؟ نگرانتم گلم.
با همسرت صحبت کردی؟
تا توانی دفع غم از خاطر غمناک کن
در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن
parsa1400 (پنجشنبه 23 مرداد 93)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)