من فکر میکردم شاید یه مدت موقت اونجا کار میکردم شناخت خیلی جامع تری پیدا میکردم ...
تشکرشده 1,447 در 508 پست
من فکر میکردم شاید یه مدت موقت اونجا کار میکردم شناخت خیلی جامع تری پیدا میکردم ...
هرکس بخواهد کاری را انجام دهد
"راهش را پیدا میکن "
هرکس نخواهد کاری را انجام دهد
"بهانه اش را"
تشکرشده 167 در 57 پست
اصلا صلاح نیست که تا قبل از ازدواج پیش ایشون کار کنید. به دلایلی که دوستان قبلا گفتن. واز اون بدتر معرفی دوستتون به خواستگارتون بعنوان کارمنده. خانم عزیز شما قبلا همیشه از سادگی مادر گرامی شاکی بودی الان خودت داری خیلی با خامی و ناپختگی رابطه با خواستگار رو پیش میبری. آخه دوستتو که لابد ایشون هم یه دختر جوونه برای چی معرفی میکنی؟
شما خودت با این آقا هنوز در مرحله شناخت و تحقیق هستید. بعد این کارها چه معنی داره؟که دوستت و احیانا خودت برای کار بری پیش ایشون.
سعی کن شان و مرتبه خودتو پیش اون آقا وخانوادش بالاتر بیری.
abi.bikaran (دوشنبه 28 مهر 93), maedeh120 (دوشنبه 28 مهر 93), رزا (دوشنبه 28 مهر 93)
تشکرشده 2,695 در 688 پست
مائده جان عزیزم این کارارو نکن درست نیست!
نه خودت برو نه دوستت رو معرفی کن حتی اگه خودش پیشنهاد داد واصرار کرد.
الان ایشون فقط خواستگار شماست وتو مرحله شناختی هیچی هم معلوم نیست شاید بشه شابد نشه !
جوروی رفتار نکن که مادرت فکر کنه تو خواستگارت همچی بریدین ودوختین این وسط اون هیچ کاره است احترامش نگه دار!!!!
مرا با حقیقت
بیازار
اما،
هرگز با دروغ
آرامم نکن.
khaleghezey (دوشنبه 28 مهر 93), maedeh120 (دوشنبه 28 مهر 93), رزا (دوشنبه 28 مهر 93)
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
درود
تایپیک شما به سرعت رشد کرده و تقریبا هر یک روز 10 تا پست قرار داده شده!!!!
فکر نکنم اینجوری به نتیجه برسید خیلی هول هستی دختر خیلی داری عجله میکنی با این رفتاری که داری مطمئن باش هیچوقت موفق نمیشی واقعا درکش برام سخته با توجه به سن کمی که درای 20 سال چرا اینقدر مشتاق ازدواج کردن هستی!!!
اخطار نتیجه رفتار نهایت منجر میشه به اینکه زندگیت بشه تجربه ای برای دیگران.
ببخشید جسارت میکنم اینو میگم ولی تایپیک داره چت وار بسوی جلو حرکت میکنه جواب های خیلی کوتاه اینجوری تایپیک خیلی زود به ظرفیتش میرسه و توسط مدیران قفل میشه
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
abi.bikaran (دوشنبه 28 مهر 93), maedeh120 (دوشنبه 28 مهر 93), رزا (دوشنبه 28 مهر 93)
تشکرشده 1,447 در 508 پست
سلااام آقای خاله قزی ...
اول اینکه من 22 سالمه
دوم اینکه راهنمایی خواستم حرفای بیخود نگفتم که بخواد چت وار حساب بشه ...
اخطار نتیجه رفتار نهایت منجر میشه به اینکه زندگیت بشه تجربه ای برای دیگران.راجب این جملتون هم میگم که اصلا اینطور نیست و امیدوارم زندگی هیچکس تجربه ای بد برای دیگران نباشه امیدوارم جوری زندگی کنم که الگویی برای دیگران باشم ...
با توجه به اومدن محرم و صفر فکر نمیکنم عجله ای درکار باشه ... منم تو حرفام جدیدا از عجله حرفی نزدم ... اگرم گاهی عجله میکردم حتما لازم بوده
"راهش را پیدا میکن "
"بهانه اش را"
تشکرشده 1,769 در 422 پست
مائده جان ناراحت نشو
به نظر منم خیلی احساسی و هیجانی داری پیش میری دختر خوب ...
این روزها رو ما هم گذرونیدم ... یاد ازدواج خودم افتادم منم مثل الان شما شاید خیلی بیشتر هیجانی بودم و احساسی تصمیم گرفتم ولی الان که چند سال از اون روزا میگذره میگم کاش اون موقع تجربه الانم رو داشتم و بهتر تصمیم میگرفتم
دوستان دارن تجربه هاشونو رایگان در اختیارت میذارن دوست ندارن راه رو اشتباه بری و خیلی از مشکلات رو شخصا تجربه کنی ...
امیدوارم زندگی خوبی رو شروع کنی![]()
آدمک آخر دنیاست بخند
آدمک مرگ همین جاست بخند
دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...
abi.bikaran (دوشنبه 28 مهر 93), khaleghezey (دوشنبه 28 مهر 93), maedeh120 (دوشنبه 28 مهر 93), رزا (دوشنبه 28 مهر 93)
تشکرشده 1,447 در 508 پست
خیلی ممنونم ترجه جان
درسته عزیزم ... اما خاله قزی همش نفوس بد میزنه هی به من میگه تو آخر میشه یه عبرت برای تالار اخه مگه من چیکار کردم؟؟؟شما که از اینور خبر ندارید ....
تا میام راهنمایی بگیرم میگن چت وار داری میری ...
من که الانم نرفتم به این آقا جواب بله بدم و تو روی مامانم وایسم ... الانم دارم صبر میکنم فعلا هم عجله ای نیست زمان نیاز برای اینکه مشکلات از ریشه و پایه حل بشه ... اعتماد مادرم نسبت بهش کامل جلب بشه ... بعدشم ما الان مثل پسر دخترایی نیستیم که تازه باهم آشنا شده باشیم و باهم غریبه باشیم ... همه میگن این کارو نکن اونکارو نکن جدی باش ابراز علاقه نکن میدونم همه بخاطر من دارن میگن اما الان دیگه همه امروزین ... میدونن چه خبره ...
تو پستای قبلیم گفتم فعلا قرارنیست نه نامزدی نه مراسمی صورت بگیره فعلا خانواده ها توی شناخت بیشتر به توافق رسیدن خانواده پسر همه نظرات مثبت بوده اما مادر من هنوز مخالف قراره پسره خودشو ثابت کنه که مادرمو راضی کنه .... همین
"راهش را پیدا میکن "
"بهانه اش را"
terme00 (دوشنبه 28 مهر 93)
تشکرشده 11,395 در 3,444 پست
20یا 22 خیلی فرقی نمیکنه.
اصلا حس خوبی ندارم نسبت به رفتاری که داری اصلا و ابدا.بدبین نیستم ولی اتفاقهایی افتاده که موجب شده به این نتیجه برسم بهتره یکم دست نگهداری.یه زندگی فقط یه زندگی نیست و خوشیش برای خودشونه و بدبختیش گریبانگیر خیلی ها میشه.
نمیشه بعضی مطالبو نوشت چون جزو افشای اسرار زندگی میشه طبق قوانین یه تصمیم زودهنگاه یه تصمیم هیجانی .......................................
ببخشید ناراحتت کردم ولی دوست ندارم بلایی که سر یکی از اشناها اومده سر شما هم بیاد
روز خوبی داشته باشید![]()
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
gholam1234 (سه شنبه 13 خرداد 99), maedeh120 (سه شنبه 29 مهر 93), رزا (دوشنبه 28 مهر 93)
تشکرشده 443 در 158 پست
سلام مائده خانم
ارومتر
می دونم ما مال زمان دایناسورهاییم اما بعضی وقتها تجربیاتمون مفیده
نظری در رد و تایید حرف خاله قزی ندارم
اما استرس و عجله رو از خودت دور کن
در غیر این صورت خودت ضرر می کنی
زندگی مثل صحنه جنگ است
الان نمی تونی تو چند جبهه بجنگی (این یک مثاله ، اشتباه برداشت نکنی منظورم این نیست که دشمنت هستند)
روابط در چند زمینه با یک فرد(کاری ، خواستگاری و ...) مدیریتش سخته
یک اشتباه کوچیک همه چیزو خراب میکنه
برای همین بچه ها تو سایت بهت میگن آسه برو آسه بیا
موفق باشی![]()
ویرایش توسط آونگ : دوشنبه 28 مهر 93 در ساعت 16:24
abi.bikaran (دوشنبه 28 مهر 93), maedeh120 (سه شنبه 29 مهر 93), رزا (دوشنبه 28 مهر 93)
تشکرشده 1,447 در 508 پست
ممنون از نظرات آقای خاله قزی و آقای آونگ![]()
"راهش را پیدا میکن "
"بهانه اش را"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)