نوشته اصلی توسط
Hildaa
برای شما، نفر قبل از شما و نفر بعد از خودم و هرکس که این پست رو می بینه؛
از خدای بزرگ و مهربان و بر همه کار توانا میخوام که یه اتفاق خوب؛ یه حال خوب معنوی؛ یه معجزه ی کوچیک یا بزرگ، تو همین ماه عزیز شعبان و قبل از اینکه به ماه مهمانی خدا بریم رقم بزنه تا با احسن الحال بتونیم به پیشواز رمضان مبارک بریم
ممنون هیلدای عزیز و

نوشته اصلی توسط
« 7 »
سلام دوستان عزیز همدردی
به مدت 2 سال هست که حاجتی رو از خداوند میخوام و خیلی در این زمینه تلاش کردم... دعا...نماز گریه و التماس به خدا و تمامی ائمه و یه عالمه کارهایی که هر جا میخوندم نوشته بود خیلی حاجت دهندست و من انجام میدادم... نذر ها کردم ولی تا کنون به اجابت نرسیده... الآن که دارم برای شما مینویسم و نظرتون رو میخوام اینه که دیگه دارم نسبت به خواستم و حاجتم دیگه سرد میشم و اهمیتش رو داره برام از دست میده افسردگی گرفتم و حال روحی مناسبی ندارم... مرتب با خودم قول میدم که چهل شب مثلا این نماز رو بخونم که بلکه حاجتم رو بگیرم ولی دیگه هیچ انگیزه ای ندارم که انجام بدم ... هنوز امیدوارم ولی میخوام حاجتم دیگه بدون اینکه اینقدر سختی بکشم و دعا و ... به اجابت برسه. از یه طرف عذاب وجدان شدیدی گرفتم و با خودم میگم چرا اینقدر بی تفاوت دارم میشم نسبت به حاجتم؟ من که اینقدر شوق انجامش رو داشتم حالا چرا اینقدر بی انگیزه ؟ و اعصابم بهم میریزه ... البته ناگفته نماند که چون افسردگی گرفته بودم به روانپزشک هم مراجعه کردم و یک سری قرص هر روز میخورم... دوستان عزیز همدردی:
آقای باغبان ، خانم شیدا و زلال عزیز و هر دوست عزیزی که این متنو خوندی و میتونی با حرف هات کمکم کنی تا دوباره انگیزه ام را دوباره بدست بیارم ممنون میشم نظرتون رو بگید... اگر هم شما هم حاجتی داشتین که به اجابت نمیرسیده آیا عملی بوده که انجام بدین و حاجت بگیرین...ممنون میشم به من هم بگین ... چون شعله های امید داره توی وجودم از بین میره و نمیخوام این اتفاق پیش بیاد.ممنون دوستان

"7" عزیز،
شاید این همه تمرکز و مصر شدن شما، باعث شده ازتون دور بشه. نمی دونم چقد برات ممکنه، اما اگه دو سال خواهش کردی و نشده، به نظر من یه مدت رهاش کن، شاید با انرژی مثبت خودت و توکل به خدا درست بشه. یه شب تصمیم بگیر بشینی با خدا حرف بزنی، حرفهات را بزن، سبک که شدی، موضوع را بسپار به خودش و رهاش کن ... انشالله که حاجتت روا بشه.
این چیزی بود که به نظر من می رسه. امیدوارم به آرامش برسی 
برای نفر بعد دعا می کنم به زودی سفری را که مدتها دلش می خواسته جور بشه و بره
سفری برای زیارت
برای دیدن عزیزان
برای تفریح و آرامش و تمدد اعصاب
به هر دلیل و مقصدی
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)