سلام بر همه دوستان عزیز و گل خودم
عید همگیتون مبارک باشه امیدوارم سال خوبی را آغاز کرده باشید و همین طور با خوبی و خوشی هم ادامه اش بدهید
360 روز فرصت دارید به اون چیزی که می خواهید برسید
با امید و توکل به خدا مطمئن باشید که می رسید
از همه دوستانی که من رو به نحوی مورد لطف خودشون قرار دادند نهایت قدردانی و سپاس را دارا می باشم
امسال قسمت شد شبی در گوشه ای خلوت با خدای خویش نجوا کردم ... در اون اوج تنهایی یاد همه شما در تنهایی ام موج می زد و تک تک را پیش خدا سپردم که مورد لطف و عنایت قرار بگیرید
برای سارا خانوم گل ، دکتر تالار ، عشقی پاک و آگاه ، خوشبختی حقیقی را خواستم
برای فرشته گلم سلامتی را از خدا طلب کردم
برای آنی جون آرامش و یاد خدا را از خود خدا خواستم
برای نقاب نشستن بر کرسی مشاوره و اینکه خدا در اعماق وجودش جاری بشه را خواستم
برای دل عزیزم زنگی توام با آرامش
برای کامران عشقی پاک و پر از صداقت خواستم ... کامران مطمئن باش عشق حقیقی ای که می خواهی حتما میاد ...شک نکن ... چون من خودم برای نجابت و عفتم خیلی تلاش کردم و خدا هم پاسخم را داد ... و علی نازنینم را بهم هدیه کرد ... مطمئن هستم اگه الان علی در کنارم نیست ... خدا داره از من تصویری زیبا می سازه تا قشنگ فولاد آب دیده بشوم ...
برای کیوان ناظم کل تالار اول برای شغلت دعا کردم بعد هم اینکه خدا برای این تنهایی ات خودش یه همزبون جور کنه البته واسه نوه هات هم دعا کردم زودتر بزرگ و زیاد بشن
برای فیلو سارا خانوم از خدا خواستم به اون معرفتی که به دنبالش هست برسه
برای باران عزیز دعا کردم برای ادامه تحصیلاتش و شریک خوب در زندگی
برای مامفرد خانوم صبور این تالار ایجاد آگاهی و اطمینان از عشق و علاقه شوهرش به خودش
برای گل مریم مشترکا دعا کردیم ...
برای امریم دعا کردم گره از مشکلش باز بشه
برای غزاله هم تداوم این شادی و نشاط را
برای صبا خانوم عزیز هرآنچه می خواهد
برای ستاره عزیز هرآنچه که در آسمان به دنبالش هست
برای شاد گلم نی نی دار شدن را خواستم
برای محمدابراهیمی باقی موندن در تالار را خواستم که هی نرود بعد هی دوباره بیاد
برای بی دل عزیز هم داشتن سنگی صبور
برای جناب بی بی هم توانستن انتخاب آواتار را خواستم 
برای موعود گلم خواهر خوبم سلامتی را خواستم و بازگشت دوباره اش به تالار
برای شیرین جون هم سلامتی و موفقیت را خواستم
برای دختر گلم مو طلایی عزیزم که همه دوستش دارند و مایه افتخارم هست برای تحصیلش ...برای دانشگاهش ...برای دکتر شدنش ...برای احداث بیمارستانش ... برای ازدواجش ....برای نی نی های گلش ...دعا کردم
... کسی که از قلم نیفتاد که ...
جناب سنگتراشان یاد شما هم بودم ها ولی هیچ دعایی به ذهنم نرسید
از خدا خواستم تالارت همیشه پابرجا باشه ...سایه ات بالای سر خانواده حقیقی و مجازی ات مستدام باشه ... حس من بهم می گفت شما مشهد هستید خوب از خود برادرش خواستید دیگه ...مگه نه ...
....برای علی نازنین خودم ... علی خوب و قشنگم هم از خدا آرامش خواستم ...خواستم که خدا کینه و خشم از دلش ببره
الهی آمین
سال نو مبارک
علاقه مندی ها (Bookmarks)