به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 9 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 97

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 21 فروردین 94 [ 22:39]
    سطح
    26
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    42

تشکرشده 182 در 88 پست

Array
    دوست من سلام
    من ديشب خيلي به مطالب واتفاقات شما فکرکردم والانم که پاسخ شمارو شنيدم بازم فکرم مشغول شد .... تاسف خوردن ازگذشته با همه فراز ونشيب اش درحال حاضر به شما کمکي نميکنه وجداي از اينکه طرفين به چه ميزان مقصربودن شرايط ره به عقب برنمبگردونه ....خواهرمن سعي کن گرچه حتم دارم که بسيار کارسختي ست کمتر بهش فکرکني وديگه دنبال واکاوي داستان وپيدا کردن مقصرنباشي چون ذهن شمارو درگير مسائلي ميکنه که درحال حاضر قطعا به شما کمک نخواهد کرد وجز فرو رفتن در روياهاي گذشته وزنده نگه داشته شدن خاطرات خيري نداره .... وغوطه ورشدن درگذشته اي که ديگه وجود خارجي نداره زندگي ات رو تباه ميکنه .... سعي کن درحال حاضر به ادامه تحصيل خودت فکرکني و باورداشته باشي که خداوند مهربان فرد مناسب وهم شان شما رو برايتان درنظر خواهد گرفت شايد اين يک تلنگري براي شما باشد که به نقاط ضعف رفتاري وشناختي از خودتان ونحوه ارتباط با جنس مخالف البته به عنوان همسر زندگي تان پي ببريد ... ازگذشته خداحافظي کن واون رو با همه خاطرات تلخ وشيرين اش پشت سربذار ....من برات دعا ميکنم واميدوارم بتوني فرد مطمئن وبا شخصيتي درکنارخود پيدا کني ....!

2. 3 کاربر از پست مفید ardeshirk تشکرکرده اند .

del (سه شنبه 21 آبان 92), minajoon (سه شنبه 21 آبان 92), اشنای قدیمی (سه شنبه 21 آبان 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 آذر 94 [ 10:10]
    سطح
    31
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,932

تشکرشده 348 در 164 پست

Array
    عزیر من ماجرای شما رو دنبال کردم
    به خودت بیا تو که با عزت نفس اون رو پس ردی الان اسیر عداب وجدان چی هستی ؟
    من دوستم شبیه شما بود یادمه میگفت وقتی چشمم رو رو گناه بستم واون رو طرد کردم بعد از یه مدت خدا جلو پام مردی رو قرار داد که انقدر خوب بود که در حد منه گنه کار نبود اون مرد خوب الان شوهرشه و همیشه می گه من یه قدم برا خدا بر داشتم اون(خدا)دنیا رو به پام ریخت....
    همیشه این جدایی ها یه دوره غم و سوگواری داره مثل کسی که طلاق می گیره می مونه خوب فرض کن شما از هم طلاق گرفتید یکسال سوگواری برای جدایی کافی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حلا چشمات رو باز کن ببین هدیه خداوند به تو چیست؟شاید مدتهاست که خدا جلوی شمانت هدیهای قرار داده و تو نمی بینی

- - - Updated - - -

عزیر من ماجرای شما رو دنبال کردم
    به خودت بیا تو که با عزت نفس اون رو پس ردی الان اسیر عداب وجدان چی هستی ؟
    من دوستم شبیه شما بود یادمه میگفت وقتی چشمم رو رو گناه بستم واون رو طرد کردم بعد از یه مدت خدا جلو پام مردی رو قرار داد که انقدر خوب بود که در حد منه گنه کار نبود اون مرد خوب الان شوهرشه و همیشه می گه من یه قدم برا خدا بر داشتم اون(خدا)دنیا رو به پام ریخت....
    همیشه این جدایی ها یه دوره غم و سوگواری داره مثل کسی که طلاق می گیره می مونه خوب فرض کن شما از هم طلاق گرفتید یکسال سوگواری برای جدایی کافی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حلا چشمات رو باز کن ببین هدیه خداوند به تو چیست؟شاید مدتهاست که خدا جلوی چشمانت هدیه های قرار داده و تو نمی بینی

4. 3 کاربر از پست مفید کاغذ بی خط تشکرکرده اند .

del (سه شنبه 21 آبان 92), minajoon (سه شنبه 21 آبان 92), اشنای قدیمی (سه شنبه 21 آبان 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    سلام عزیزم
    من فکر می کنم اون هر لحظه احساسش تو همون لحظه رو بهت میگه
    یه روزی بهت تمایل شدید داشت
    اما الان حس تنوع طلبی و خوش گذرونیش باعث شده بخواد رابطه های دیگه رو هم تجربه نکنه
    چیزی که مهمه اینه که تا وقتی از یک رابطه مطمئن نشدی نباید وارد رابطه جنسی بشی . مطمئنا اگر رابطه نداشتی الان اینقدر اذیت نمی شدی .
    اما الان هم دیر نشده دیگه نه بهش زنگ بزن نه اس بده بذار 1 سال بگذره و اون فکر کنه که دیگه چرا از شما خبری نیست ؟اون وقته که برگرده اما دیگه شما به سمتش نرو . چون آدمی که بخواهد با دعوای کوچیک کلا همه چی رو تموم کنه و خیانت کنه تو زندگی هم که برین زن و شوهر بشین این کارهاشو تکرار می کنه
    خدا رو شکر که زود فهمیدی و شناختیش
    ببین آدمها از دست هم عصبانی میشن و خیلی موقع ها اختلاف نظر پیش می یاد ولی کسی که بعدش چنین عکس العملهایی نشون میده قابل اعتماد نیست
    وقتتو با چیزای دیگه پر کن و دنبالش نباش که الان با کیه و ...

خودتو دوست داشته باش

6. 3 کاربر از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده اند .

minajoon (سه شنبه 21 آبان 92), sanjab (سه شنبه 21 آبان 92), کاغذ بی خط (سه شنبه 21 آبان 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 دی 92 [ 21:12]
    سطح
    7
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    43

تشکرشده 24 در 14 پست

Array
    دوستان فکر اتنقام ارومم نمیداره گاهی میخوام بهش زنگ بزنمو همه بدیهاشو بگمو همه احساسمو خالی کنم اما فکر کنم با اینکار بهش یاد اوری میکنم که هنوز برام مهمه اصلا اروم نمیشم باید رو درسم تمرکز کنم اما همش تو فکر انتقامم یه ثانیه نمیتونم تصور کنم که الان خوشحاله تازه فهمیدم ماشین خریده و تمام شیشه هاشو دودی کرده معلوم نیست هر روز چه کثافت کاریایی با دخترای دیگه میکنه لجم میگیره که انقدر راحته من عشقم این بود اینهمه راهو تنها به خاطر اون برم یه شهر دیگه و باهاش پیاده قدم بزنمو مثل کودنا از اینده بگم اما اون حالا هر روز یکیو میشونه تو ماشینشو به هوسبازیش ادامه میده اخه پس خدا کجاست؟باشه من اشتباه کردم اما اون نکرده؟چرا اون باید این همه ریلکش باشه و من بعد از یه سال اینجوری داغون؟چون دخترم؟این انصافه؟اگه حتی یه بار ازم عذرخواهی میکرد حتی یه بار میگفت فهمیدم تو با بقیه فرق داشتی اشتباه کردم حد اقل ازم میخواست حلالش کنم اینهمه نمیسوختم اما با اینکه بدبختم کرده حتی ازم طلبکاره چشم دیدنمم نداره خدا لعنتش کنه

- - - Updated - - -

توی دانشگاه یکی ازم پرسید کسی تو زندگیم هست یا نه من گفتم نه اما فکرش هنوز هست مثله خوره تو جونمه نمیتونم به هیج کسی فکر کنم خودمو به موجود حقیر میدونم که لیاقت هیچیو ندارم منو له کرد حس میکنم باید به هرکسی میاد تو زندگیم توضیح بدم که چه خطاهایی کردم و اونم حق داره هر مارکی خواست بهم بچسبونه به اون ادم حق میدم اما همه نفرتو خشمم میره سمت امیرعلی به این هم کلاسمم گفتم من میخوام تنها باشم اخه راجع به من چی فکر میکنن؟یه دختر افسرده که میخواد تنها باشه(حتی اجازه ندادم قصدشو از این سوال بگه چون چه ازدواج بود چه دوستی به حالم فرقی نمیکرد ) اما اگه هرچی جز اینو میگفتم عذاب وجدان میگرفتم چون فکر رابطه قبلیم هنوز هست درست انگار هنوز توی اون رابطم الان یه سال و خورده ای گذشته دیگه نمیدونم کی قراره راحت بشم به خودکشی فکر میکنم اما دلم واسه مادرم میسوزه

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 مرداد 95 [ 11:31]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    320

تشکرشده 515 در 170 پست

Array
    دختر خوب همون بهتر که این رابطه تموم شد
    این آقا از اول هم مرد زندگی نبود
    آدمی که از اولین دیدار دست شما رو می بوسه معلومه که رابطه جنسی میخواد
    الان زن و شوهر که عقد میکنن چند روز طول میکشه حس راحتی بهشون دست بده
    اما در مورد شما منت کشی شما کاملا اشتباه بوده و فقط خواسته ازت سو استفاده کنه
    در مورد حال الانت هم بهتره سعی کنی اون آقا رو فراموش کنی و به آینده بهتر فکر کنی
    تموم شدن درست و شغل آیندت (با توجه به رشته خوبی که داری مسلما موقعیت اجتماعی خوبی خواهی داشت)
    در مورد شیوه فراموش کردن راه های زیادی وجود داره به راحتی میتونی این کارو انجام بدی
    بعدش سعی کن خودتو سرگرم کنی توی این شرایط که کسی ترکت میکنه اعتماد به نفس آدم میاد پایین
    بهتره سعی کنی به زندگی عادی برگردی به خانواده خودت و دوستای دخترت نزدیک تر بشی خودتو با چیزایی که دوست داری سرگرم کنی موفقیت توی این شرایط برای تو بهترین درمانه
    موفقیت توی درس و پیشرفت
    اینطوری هم سرگرم میشی و هم اعتماد به نفست میره بالا
    اما اصلا سعی نکن کس دیگه ای رو جایگزین کنی چون توی زندگی ایندت به مشکل برمیخوری
    حتی اگر این دوستی به ازدواج ختم میشد بازم امید زیادی نبود
    ازدواج از طریق دوستی راه مناسبی نیست و نمونه های زیادی رو دیدیم که به شکست منجر شده چون با احساسات جلو میرن و هیچ عقل و منطقی در کار نیست
    توی این شرایط فقط سعی کن از خدا کمک بگیری و توبه کنی خیلی بهت کمک میکنه و آرامش زیادی بهت میده
    امیدوارم هر چه زودتر حالت بهتر بشه

9. 2 کاربر از پست مفید mis-marjan تشکرکرده اند .

minajoon (سه شنبه 05 آذر 92), zendegiye movafagh (دوشنبه 04 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 03 آذر 92 [ 22:35]
    سطح
    11
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    24

تشکرشده 61 در 26 پست

Array
    سلام
    داستان شما هم تا حدودی شبیه به رابطه من بود.
    متاسفانه رابطه جنسی قبل ازدواج همه چیزو خراب میکنه.
    و اما شما سمت ایشون نرو
    چون این اقا رابطه جنسی براش شده یه تفریح و برای اینکه هم خودشو و هم شمارو گول بزنه میگه مقصر تویی.
    اما یه نکته لطفا در این زمان وارد رابطه جدید حتی ازدواج هم نکنین.چون به هیچ عنوان نمیتونین.باید اول این رابطه فراموش بشه یا حداقل کمرنگ بشه که بعید میدونم بتونین فراموش کنین مثل همین چیزی که الان سر من اومده

11. 4 کاربر از پست مفید zendegi-sabz تشکرکرده اند .

minajoon (سه شنبه 05 آذر 92), کاغذ بی خط (یکشنبه 17 آذر 92), zendegiye movafagh (دوشنبه 04 آذر 92), خانوم مجرد (پنجشنبه 07 آذر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 00 [ 13:07]
    سطح
    95
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 683
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,759

تشکرشده 3,304 در 1,073 پست

Array
    اصلا متعجب نباشید بهترین و کاملترین انسانها هم وقتی تو یه رابطه شکست می خورن ناراحت میشن
    اما خواهشا
    وقتتونو مفید پر کنید تا یه روز در آینده به حال گذشتتون افسوس نخورید و پشیمون نباشید ازین که وقتتونو سر فکر کردن به اون آقا گذروندید
    بهتره درستونو خوب بخونید و کلاسهای دیگه برید ورزش و ...
    فعلا هم به هیچ عنوان وارد رابطه جدید نشید که فقط اشتباهه
    گذر زمان همه چی رو براتون آسونتر می کنه

13. کاربر روبرو از پست مفید zendegiye movafagh تشکرکرده است .

minajoon (سه شنبه 05 آذر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 دی 92 [ 23:24]
    سطح
    24
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 73
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 14 در 9 پست

Array
    سلام مینا خانم من داستان زندگیت رو خوندم و واقعا درس گرفتم.خدا بهت صبر بده.باید یه نکته ای رو بهت بگم که همه ی پسرها به رابطه جنسی فکر میکنن همه پسرها توی ذهنشون این قضیه هست اما همه پسرها زابطه قبل از ازدواج را ترجیح نمیدن چون یه ترسی توی دلشون هست که مانع این عمل خلاف میشه.اون پسر واقعا هدفش سواستفاده بوده.انشالله با یه فرد خوب آشنا بشی شماره موبایلت هم عوض کن.ایمیلت هم پاک کن.موفق باشی.

15. کاربر روبرو از پست مفید sss1991b تشکرکرده است .

minajoon (سه شنبه 05 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 مرداد 96 [ 15:00]
    سطح
    42
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    سلام مینا
    من با یه اقایی که زنش ترکش کرده بود همچین رابطه ای که میگی داشتم
    دقیقا همین
    البته اون خیانت نکرده اما دقیقا سر اینکه گفتم سکس نه.. سرد شد قبلا هم اخطارشو داده بود! کسی که منو زن خودش میدونست دقیقا مث تو.. دوس داشت تو رویاهام باشه به مادرم بگم که من البته نگفتم. خلاصه که سرد شد حتی با وجود برگشتن و اینکه راضی شدم به سکس مجدداً ، بازم رفتارش سرد مونده و نه اس نه زنگ نه خبر میگیره کلا هیچی
    الانم 16 روزه منم اس ندادم و خبری ازش ندارم
    واقعا عاشق هم بودیم

مینا مشکل اینه که سکس واقعا مخرب یک رابطه هست. حتی اگه واقعا عاشق هم باشن این عشقو شیطون ازشون میگیره
    میدونی چی شد؟ من که کلا اعتماد بنفسم پایین بود و مهرطلب بودم افتادم تو این چت روم ها واسه دراومدن از تنهایی و درد دل اما خیلی راحت گول یه پسر کوچیکتر از خودمو خوردم و چون سکس واسم عادی شده بود با اون پسر سر 2 3 روز رابطه م کشید به خونه اش!!!
    نذار سکس واست عادی بشه و قبحش بریزه
    و اینکه تو و من هیچوقت نخواهیم فهمید طرفمون یهو چش شد سر یه اعتراض من که گفتم سکس نباشه ... طرفم گفت پس خداحافظ .. دوباره خودم رفتم دلم طاقت نیاورد
    البته طرف من خیلی پخته است و با شعور هیچوقت ناراحتم نکرده و توهین نکرده فقط اینکه نمیدونم این جمله اعتراضی ما چرا اثر منفی همیشگی روشون میذاره!!!
    واقعا عشق رو ازشون میگیره....
    یا اینکه عشقی در کار نبوده؟؟؟؟ واقعا یعنی من احمقم؟؟ که با این همه شواهدی که وجود داره که میگه اون عاشقم بود بگم نه عشق نبوده حتما هوس بوده

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 شهریور 97 [ 12:32]
    سطح
    45
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class
    تشکرها
    21

تشکرشده 244 در 115 پست

Array
    دوست من شما اگه از همون اول رابطه حدوحدودبعضی مسائل مثل س ک س رو نگه داشته بودی شاید الان دچار این مشکلات نمیشدی چون یکی از عوامل وابستگی شدیدبین طرفین همین موضوع هستش اما حالا میگی میخوای انتقام بگیری.چجوری؟؟؟؟میخوای بکشیش؟ فکر میکنی اگه بهش زنگ بزنی 4تا بدوبیراه بهش بگی اونم احساس ندامت میکنه ومیادازت عذرخواهی میکنه و تاابد باهات میمونه!!! میدونم چ حسی داری از ی طرف عاشقشی ازطرفی هم ازش متنفری ولی دوست من اینجور ادما ارزش ندارن ک زندگیتو بخاطرش خراب کنی ازاین شکست درس بگیر وزندگیت رو سروسامون بده ب درست برس .بهترین رشته با بهترین اینده شغلی داری بچسب ب درست وخودتو بکش بالا تا تو ی روزی با شهرتت اونو عذاب بدی و بهش بفهمونی ک اون بوده که لیاقت تورو نداشته.از هرچیزی که اونو خاطراتشو به یادت میاره دوری کن موفق باشی

18. کاربر روبرو از پست مفید sadafdarya تشکرکرده است .

minajoon (یکشنبه 17 آذر 92)

صفحه 9 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)