به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 9 از 24 نخستنخست 12345678910111213141516171819 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 240
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 آذر 88 [ 20:13]
    سطح
    88
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 197
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    513

تشکرشده 537 در 283 پست

Array

RE: من همیشه خوشبخت بوده ام

راز خوشبختي

تاجري پسرش را براي آموختن «راز خوشبختي» نزد خردمندي فرستاد. پسر جوان چهل روز تمام در صحرا راه رفت تا اينكه سرانجام به قصري زيبا بر فراز قله كوهي رسيد. مرد خردمندي كه او در جستجويش بود آنجا زندگي مي‌كرد.

به جاي اينكه با يك مرد مقدس روبه رو شود وارد تالاري شد كه جنب و جوش بسياري در آن به چشم مي‌خورد، فروشندگان وارد و خارج مي‌شدند، مردم در گوشه‌اي گفتگو مي‌كردند، اركستر كوچكي موسيقي لطيفي مي‌نواخت و روي يك ميز انواع و اقسام خوراكي‌ها لذيذ چيده شده بود. خردمند با اين و آن در گفتگو بود و جوان ناچار شد دو ساعت صبر كند تا نوبتش فرا رسد.

خردمند با دقت به سخنان مرد جوان كه دليل ملاقاتش را توضيح مي‌داد گوش كرد اما به او گفت كه فعلأ وقت ندارد كه «راز خوشبختي» را برايش فاش كند. پس به او پيشنهاد كرد كه گردشي در قصر بكند و حدود دو ساعت ديگر به نزد او بازگردد.

مرد خردمند اضافه كرد: اما از شما خواهشي دارم. آنگاه يك قاشق كوچك به دست پسر جوان داد و دو قطره روغن در آن ريخت و گفت: در تمام مدت گردش اين قشق را در دست داشته باشيد و كاري كنيد كه روغن آن نريزد.

مرد جوان شروع كرد به بالا و پايين كردن پله‌ها، در حاليكه چشم از قاشق بر نمي‌داشت. دو ساعت بعد نزد خردمند بازگشت.

مرد خردمند از او پرسيد:«آيا فرش‌هاي ايراني اتاق نهارخوري را ديديد؟ آيا باغي كه استاد باغبان ده سال صرف آراستن آن كرده است ديديد؟ آيا اسناد و مدارك ارزشمند مرا كه روي پوست آهو نگاشته شده ديديد؟»

جوان با شرمساري اعتراف كرد كه هيچ چيز نديده، تنها فكر او اين بوده كه قطرات روغني را كه خردمند به او سپرده بود حفظ كند.

خردمند گفت: «خب، پس برگرد و شگفتي‌هاي دنياي من را بشناس. آدم نمي‌تواند به كسي اعتماد كند، مگر اينكه خانه‌اي را كه در آن سكونت دارد بشناسد.»

مرد جوان اين‌بار به گردش در كاخ پرداخت، در حاليكه همچنان قاشق را به دست داشت، با دقت و توجه كامل آثار هنري را كه زينت بخش ديوارها و سقف‌ها بود مي‌نگريست. او باغ‌ها را ديد و كوهستان‌هاي اطراف را، ظرافت گل‌ها و دقتي را كه در نصب آثار هنري در جاي مطلوب به كار رفته بود تحسين كرد. وقتي به نزد خردمند بازگشت همه چيز را با جزئيات براي او توصيف كرد.

خردمند پرسيد: «پس آن دو قطره روغني را كه به تو سپردم كجاست؟»

مرد جوان قاشق را نگاه كرد و متوجه شد كه آنها را ريخته است.

آن وقت مرد خردمند به او گفت:

«راز خوشبختي اين است كه همه شگفتي‌هاي جهان را بنگري بدون اينكه دو قطره روغن داخل قاشق را فراموش كني»

2. 5 کاربر از پست مفید زیبا. تشکرکرده اند .

زیبا. (یکشنبه 29 اردیبهشت 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 10 مرداد 89 [ 18:02]
    سطح
    39
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 53
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    23

تشکرشده 23 در 17 پست

Array

آقای سنگ تراشان متشکرم
    چه خوشامدگویی جالبی.چه فکر نو و زیبایی دارید. متن خوشامدگویی باعث شد که یه بار دیگه فکر کنم که آیا من خوشبختم؟
    فکر می کنم همیشه خوشبخت بودم و هستم.در بدترین شرایط وجود خدا رو حس کردم.حتی وقتی اشتباههای بزرگی هم مرتکب شدم خداوندم ترکم نکرد.
    علت اینکه بعضی وقتا احساس خوشبخت بودن نداشتم به خاطر افکار خودم بوده.به خاطر زیاده خواهیها و خودخواهیهام.به خاطر سخت گرفتن دنیا
    سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش...
    برای اینکه من احساس خوشبختی کنم کافیه که نگاهی به خانواده سالم و خوبم بندازم.نگاهی به سلامت جسمم و عقلم که خوب داره مسائل زندگی رو واسم حلاجی میکنه.
    نگاهی به طبیعت زیباوحتی دیدن یه عکس از یه دشت پرگل یا یه جنگل وحتی یه کویر پرراز و با عظمت هم به من حس خوشبختی میده.
    خوشامدگویی شما هم یه حس خوشبختی به من داد.
    می دونم که هرچقدر بتونم روحم رو آزادتر کنم بیشتر احساس خوشبختی خواهم کرد.
    متشکرم آقای سنگ تراشان

4. 2 کاربر از پست مفید paria تشکرکرده اند .

paria (یکشنبه 29 اردیبهشت 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 30 اردیبهشت 87 [ 17:56]
    سطح
    38
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 5 پست

Array

سلام خوش به سعادتتون که احساس خوشبختی میکنید ولی من همیشه در اوج خوشبختیام یدفعه میفهمم که چقدر بد بختم حتی شاید عقل سالمیم نداشته باشم همه فکر میکنند بی عقل بودن یعنی اینکه دیونه باشی ولی نه بی عقل بودن یعنی زود وابستگی پیدا کردند یعنی باورکردن حرفا یعنی غرور بیجا من دوبار شکست عاطفی خوردم دومیش هم همین هفته اخیر بود خیلی احساس پوچی میکنم هرکاری میکنم فراموش کنم نمیشه یعنی میدونید تاحالا نتونستم یه کار درست یه حرف درست به چیزی که فکر کنم منم خوشبختم رو انجام بدم عصبی هستم خیلی خواهان ندارم نه تو دوستان نه خونواده همیشه زمانی که فکر میکردم در اوج خوشبختی بودم به اتفاقی افتاده که همه کاخ ارزوهامو باخاک یکسان کرده میدونم اینجا فقط مال ادمای خوشبخت اما ادمای خوشبخت هوای امثال ما به خاک نشسته ها رو داشته باشید

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 مهر 89 [ 16:10]
    سطح
    74
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    954

تشکرشده 992 در 530 پست

Array

آقاي رضا صفايي
    يه سري به بخش اعتماد به نفس در تالار بزن. ان شاءاله مشكلت حل بشه. ما همه با هميم همه زير يك آسمانيم.خون ما رنگين تر از كسي نيست. ما بي مشكل و بي غم نيستيم. ما با همه مشكلات و نقص هايمون احساس خوشبختي ميكنيم. سعي كن قوي باشي و از هيچ چيزي نترسي و هيچ چيزي رو ارزشمند براي غم خوردن ندوني. خودتو از بقيه جدا نكن. اگه زياد خواهان نداري به خاطر اينه كه خودت خودتو از همه جدا مي كني. مثل همين جمله اي كه نوشتي" اینجا فقط مال ادمای خوشبخت اما ادمای خوشبخت هوای امثال ما به خاک نشسته ها رو داشته باشید " تو با ما ها چه فرقي داري؟ فرقهاتو با خودت نام ببر . مطمئن باش ميبيني كه خدا چيزهايي به تو داره كه شايد هيچكدام از ماها نداشته باشيم. تك تك ما آدمها منحصر بفرد آفريده شديم. بهتره در قسمت مربوطه مشكلت را بنويسي تا بيشتر در مورد مشكلت صحبت كنيم.
    ما در خدمتيم آقا!!!

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 30 اردیبهشت 87 [ 17:56]
    سطح
    38
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 5 پست

Array

دانه عزیز مرسی از راهنماییت ولی منظورت از قسمت مربوطه یعنی چی خیلی نیاز به درد دل دارم

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 87 [ 11:35]
    سطح
    41
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    تشکرها
    84

تشکرشده 88 در 53 پست

Array

سلام
    چه وبلاگ زیبایی و چه کاربران خوشبخت و مهربان و خوشرویی
    باید به همه این عزیزان تبریک گفت که این چنین زیبا می نگرند و زیبا می اندیشند
    من خوشحالم که از طریق سایت همسران سایت شما را پیدا کردم

به نظر من خوشبختی هر فرد به نوع نگرش او به جهان پیرامونش بر می گردد
    خیلی از افراد با داشتن خیلی از چیزهای خوب احساس خوشبختی نمی کنند چون احساس می کنند لیاقت آنها خیلی خیلی بیشتراست
    باید بگم ما انسانها همه به دنبال کمال مطلق هستیم اون افراد درست فکر می کنند ولی راه را اشتباه رفتند.ما انسانها باید بدانیم که خوشبختی واقعی یعنی تقوی و پرهیزگاری. هیچ چیز و هیچ کس به غیر از قادر متعال نمی تواند انسان را خوشبخت کند. تا زمانی که خدا با انسان باشد انسان خوشبخت خواهد بود.
    در غیر اینصورت در اوج بدبختی است و تظاهر به خوشبختی می کند.

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 17 تیر 89 [ 14:27]
    سطح
    38
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 112
    دستاوردها:
    تشکرها
    8

تشکرشده 9 در 5 پست

Array

همیشه نه.

اما حالا خیلی خوشبختم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 خرداد 88 [ 09:00]
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    54

تشکرشده 60 در 36 پست

Array

من خوشبختم چون از طرف خدا انتخاب شدم تا انسان باشم . خوشبختم چون زنده ام سالمم ، می شنوم حرف می زنم درک می کنم . از اینکه منتظرم چه انتظار قشنگی فرج آقا امام زمان. زندگی زیبایی دارم. از اینکه دوست دارم و حس محبت دارم . خوشبختم چون انقدر توسط خداوند متعال آزمایش شده و سربلند بیرون آمده ام. خوشبختم از اینکه با شما آشنا شدم. دور و بر من خوشبختیه خوشبختی . من مشکلات را می بینم و بر طرف می کنم شکست را احساس نمی کنم . و از همه مهمتر از اینکه من مادرم . این بزرگترین خوشبختی منه. ممنون از خوشامد گویی تان.
    حق یارتان.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 خرداد 88 [ 09:00]
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    54

تشکرشده 60 در 36 پست

Array

آقای رضا صفایی عزیز چرا این همه بدبین ،همین الان عینک بدبینی تان را بردارید ببینید چقدر زندگی زیباست شما شکرگزار خداوند نیستید از اینکه تنی سالم و قلب رئوف بهتون داده . فکر می کنید من مشکل ندارم آره ؟ همه ما مشکل داریم ولی نهایت سعی مون را می کنیم که تو این مشکلات غرق نشیم و دونه دونه از سراهمون برش داریم. برا خودتون مشکل نتراشید. هم تو و هم من انسانیم . آفریده شدیم زندگی کنیم و هر کدام هم آزمون مربوط به خودمون را داریم. پس شاد باشید و خودتون را خوشبخت ببینید.

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 خرداد 87 [ 00:12]
    سطح
    36
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

ممنون از خوشامد گویی ابتدایی
    خوشبختم نه به آن خاطر که تویی که عشق قلبمی در کنارم هستی ونیستی بلکه به دلائل بودن های پیاپی من در درون عشقی که نمی دانم در کجای این عالم شناور است اما پرواز هستی را در جان رها ساخت ،اموخته ام عزیز آنان که قدرتمند بودن را تمرین می کنند آرزوهاشان را بلند فریاد نمی زنند اما به راحتی گام بر می دارند و یافتن را به خداوند می سپارند و دیدن را از او یاری می جویند و داشتن را از او می طلبند و با این حال خوشبختی را در اغوش دارند آنان که بر یکتایی عشق تکیه زداه اند.
    خوشبختی را نیاب نمی یابی عزیز ، خوشبختی در درون اندرونی تو صدایت می کند، گوش کن می شنویی؟... از همان ابتدای هستی که پا در این عالم نهادی بوسه بر دستانت زد و گفت:ارادت
    من و تو در انتهای خوشبختی ایست نمی کنیم بلکه سعادت پرواز هر لحظه ی روحهای عاشق را اوج می گیریم...
    عاشق باش عشق خوشبختیست

صفحه 9 از 24 نخستنخست 12345678910111213141516171819 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)