حالا باز خوبه برای شما تولد میگرفتن و مادرهاتون کادو جمع می کردن
برای من که اصلا تولد نگرفتن چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد فرهنگ میگه چرا تو باغ سر و صدا راه انداختی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آدم حق نداره عقده ای بشه ؟![]()
تشکرشده 1,769 در 422 پست
حالا باز خوبه برای شما تولد میگرفتن و مادرهاتون کادو جمع می کردن
برای من که اصلا تولد نگرفتن چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد فرهنگ میگه چرا تو باغ سر و صدا راه انداختی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آدم حق نداره عقده ای بشه ؟![]()
آدمک آخر دنیاست بخند
آدمک مرگ همین جاست بخند
دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...
fariba s (دوشنبه 14 مهر 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 14 مهر 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 14 مهر 93), رزا (دوشنبه 14 مهر 93)
تشکرشده 6,659 در 1,532 پست
terme00 (دوشنبه 14 مهر 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 14 مهر 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 14 مهر 93), مهربونی... (سه شنبه 15 مهر 93), رزا (دوشنبه 14 مهر 93), شیدا. (دوشنبه 14 مهر 93)
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
چه بچه مثبت شدن مردم
آورین آورین
خوبه ها کل کل نباشه منم میرم به درسای عقب افتادم می رسم.
حالا جا داره اینجا از کل دوستانی که خیلی فسفر سوزوندن وگویا قلبشون هم در این بحث دچار مشکل شده دلجویی کنم خیلی بهشون فشار اومد.
از مادرم هم تشکر میکنم که مشوق من در رسیدن به این موفقیت بودند.
دیگه رفتم![]()
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : دوشنبه 14 مهر 93 در ساعت 21:13
تشکرشده 3,515 در 811 پست
دوستان عزیزم حقیقتا در این لحظه قلب من به درد امده است
چون من با حسن نیت می خواستم صلح و صفا رو با کمک همه ی عزیزان در این تاپیک برقرار کنم ؛ حال که همه در یک جبهه متحد هستیم ؛بیایید از این دستاورد بزرگمون دفاع کنیم و با حمایت همدیگر این عنصر تفرقه افکن و صلح ستیز رو نابود کنیم و کاری کنیم که این عکس را به عنوان آواتارش :
و این عکس را به عنوان امضایش :
به ناچار انتخاب کند.
عزیزان ، مراقب باشید که این فرد جنگ طلب و خطرناک بار دیگر با طرح گروه زن ها ،گروه مردها و... احساسات پاک شما رو به بازی نگیرد و مجددا آرامش را از ما نگیرد.
بیایید به او نه بگوییم .
هم اینک که ریشه ی تمام کل کل های دو ماه اخیر خود را آشکار نمود بیایید او را نابود کنیم و طومارش را یک بار برای همیشه در هم بپیچیم! و صلح و صفای کاملمان را با همدیگر جشن بگیریم .
بیایید به اهتزاز پرچممان بنگریم :
امید است با واکنش صحیح عزیزان دشمن حقیقی و مشترک را بر سر جایش بنشانیم ؛بدون شک من به تنهایی و بدون کمک و یاری شما کاری از پیش نخواهم برد!
مچکرم!
پیروزی ازان جبهه ی متحد زن و مرد خواهد بود!!
![]()
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : دوشنبه 14 مهر 93 در ساعت 23:38
fariba s (سه شنبه 15 مهر 93), terme00 (سه شنبه 15 مهر 93), فرهنگ 27 (دوشنبه 14 مهر 93), فرشته اردیبهشت (دوشنبه 14 مهر 93), دختر بیخیال (دوشنبه 14 مهر 93), رزا (سه شنبه 15 مهر 93), شیدا. (دوشنبه 14 مهر 93)
تشکرشده 5,213 در 1,375 پست
چه بامزه :)))
فردا جراحی دندون عقل دارم:((( کلی ناراحت بودم:(( ولی با دیدن این پست بامزه کلی خندیدم.
میگما خوبه اینجا هم هست. دل آدم باز میشه
من نمیخوام دندونم و از دست بدم واسه دردش نمیگمااا واسه این میگم که دوستش دارم باور کنین! حالا راه فرار اگه بلدین بهم یاد بدین.
**برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
یاد نمیگرفتم .....! **
تشکرشده 6,950 در 1,499 پست
آی آی
ببینید بعضی دوستان دارن هرچی رشتیم رو پنبه می کنند هجو میگند
همین حالاست که دختر و بیخیال و فرهنگ سر برسند و حکمشان را بپیچند
من ترجیح می دم سکوت کنم وگرنه خوب میدونستم چیکار کنم که باتری قلبشون هم کفافشون رو نده ...
از درسم زدم تا دوتا پست مفید بذارم مگه می ذارن اخر ؟
مرگ بر دیکتاتور
زنده باد صلح
اما سعی می کنم سعه صدر داشته باشم چون طول می کشه که روح ازرده دوست جان باخته امون به حالت طبیعی برگرده و با این کارها فقط دارن ارامش کاذب می گیرن.
درک می کنم دردناک بود ولی فعلا چند تا نفس عمیگ بکشند و به اعصابشان مسلط باشند بهتر است تا ببینیم بهبود حاصل میشه یا نه البته مشاوره حضوری بهتره .
ارامششان را حفظ کنند![]()
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
ویرایش توسط فرشته اردیبهشت : دوشنبه 14 مهر 93 در ساعت 23:47
m.reza91 (دوشنبه 14 مهر 93), paiize (سه شنبه 15 مهر 93), terme00 (سه شنبه 15 مهر 93), دختر بیخیال (دوشنبه 14 مهر 93), شیدا. (دوشنبه 14 مهر 93)
تشکرشده 3,515 در 811 پست
عزیزان، دیدین ریشه ی مشکلو درست تشخیص دادم!؟.....دیدین!؟
هرچند من از تریبون اومدم پایین ولی ببینید:
به حق چیزای ندیده و نشنیده!
دوستان دشمن الان زخمیه و میخواد فرار کنه ،نذارید لطفا بگیریدش!،نباید دلمون براش بسوزه ،نباید رحم کنید ؛بر او بتازید و نابودش کنید وگرنه میره تجدید قوا میکنه و ما را نابود میکنه ها!
این حرفا غلطه ، چون من سر عقل اومدم و متوجه اشتباهاته گذشتم شدم ، اما تو چی که راه خسران پیش گرفته ای ،ای بی نوای بیچاره!؟
دوستان مراقب این شعارای عوام فریبانش هم باشید !! ؛هرچند میدونم دستش برای هممون رو شده !! ولی میخواستم تاکید کنم!! خیلی خیلی مواظبش باشید ممکنه بازم هممونو فریب بده و دوباره ما رو بندازه به جون همدیگه!!!؛ولی مکر تو دیگر کارساز نیست!!!ما همگی دوست و پشتیبان یکدیگریم!!
پس دوستان ،بیدار باشید و پستای این فرد فتنه گر را رصد کنید!! وپاسخ هایی کوبنده نثارش کنید!!
پیروزی ازان جبهه ی متحد زن و مرد است و روسیاهی به تفرقه افکن خواهد ماند!
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
ویرایش توسط m.reza91 : سه شنبه 15 مهر 93 در ساعت 00:25
terme00 (سه شنبه 15 مهر 93)
آی آی آی آی،
صلح کردین ها! !!
این جنگ و خونریزی چی داره که دو دقیقه نمیذاره صلح برقرار باشه! !
امان از دست این پیروزی های کاذب! !!!!
یاد نمیگرفتم .....! **
تشکرشده 10,678 در 2,786 پست
ام رضا انقدر شلیک نکن یهو دیدی خورد به یکی،جنگ باغی شروع شدا.
paiize (سه شنبه 15 مهر 93), terme00 (سه شنبه 15 مهر 93), دختر بیخیال (سه شنبه 15 مهر 93)
میگما همین امشب رو صلح کنین شاید فردا خدایی نکرده زبون دختر بیخیاال ل......ل! !! بی نماینده صلح بشین
من از جراحی دندون عقل ن ن ن ن نمی ترسماااااااا فقط نمیدونم چرا خوابم نمیبره![]()
یاد نمیگرفتم .....! **
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)