تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
ویرایش توسط باغبان : شنبه 11 مرداد 99 در ساعت 13:14 دلیل: موارد ویرایشی انتقال پیدا کرد به تاپیک : پیشنهاد بهبود فضای تالار
miss seven (شنبه 04 مرداد 99), الهه زیبایی ها (شنبه 04 مرداد 99), باغبان (شنبه 04 مرداد 99)

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
از خودت بنویس...خودت را كه روى كاغذ مي آورى
اولش سخت است، اما كم كم آسان مى شود... روان، جارى، رها
حالا خوب مى دانم، مى شناسم هيجاناتم را ....
اسم شان را مى دانم ....
مى دانم خشم است يا غم
مى دانم دلسوزى ست يا مهربانى
مى دانم رقابت است يا مقايسه
و...
شنبه تان نیکو
..................
خانم بی نهایت متشکرم تقدیم بشما
..................
پ.ن
عزیزان همدردی لطفا از ریپلای های غیر ضروری بپرهیزید تا بحث ها ادامه پیدا نکنن و شیرینی دقایق شما مانا بشن.
ویرایش توسط سحر بهاری : شنبه 04 مرداد 99 در ساعت 09:30
miss seven (شنبه 04 مرداد 99), الهه زیبایی ها (شنبه 04 مرداد 99), باغبان (شنبه 04 مرداد 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
بسیار عالی
miss seven (شنبه 04 مرداد 99)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
با سلام
ممنون خانم الهه زیبایی ها
متشکرم از این که اندیشه ها و نظراتتون را بیان کردید
بحث طنز خیلی جاها کاربرد داره
تکنیک سفینه پیکان نما و تکنیک سوپ ،،یه تکنیک روانشناسی هست
که در صندلی داغ و پشت صحنه سعی کردیم با کمک بچه ها انجام بدیم ،،،
اینکه وقتی با مشکلی تو زندگی روبرو بشیم به جای آوای منفی و ناراحت کننده با درونمون ، مثبت و طنز صحبت کنیم با خودمون ،،
یا مثلا وقتی انتقادی میشه بتونیم اون را از دریچه دیگری ببینیم ،،
که شما هم الحمد الله استعدادش را دارید (روحیه مثبت درونی )
:)
خب بعضی موقع ها شدت گفتگو ها ( حجم مطالب در یه گفتگو ) میره بالا درتاپیک حال و احوال یا دیگر تاپیک ها ( حالا چه مطالب آزاد - چه مباحث مذهبی - چه علمی و ...)
که شاید از هدف اون تاپیک دور بشه ،،
مگرنه مورد خاصی نیست ،،
دوستان هم همه خوب رعایت می کنند .
------------------------------
![]()
ویرایش توسط باغبان : شنبه 04 مرداد 99 در ساعت 13:22 دلیل: افزودن عکس
miss seven (شنبه 04 مرداد 99), الهه زیبایی ها (شنبه 04 مرداد 99)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
بچه ها مباحث قبل را دیگه ادامه ندید ( گفتگو ها ) :)
آروم و آروم خارج بشید و بشیم ، از مباحث قبلی :)
یه مسائلی در صندلی داغ جا مانده بود که تمام شد ( مقداریش در تاپپک حال و احوال ادامه داشت )
الحمد الله بچه ها هم خودشون خوب مدیریت می کنند مباحث و گفتگو ها را ،،،شاید حجم گفتگو بره بالا بعضی موقع ها ،، ولی رعایت شده . این به نظرم یکی از نقاط قوت تالار همدردی و کاربرهاش هست .
بچه ها من یه مدت نیستم ...امروز مجبور شدم یخورده فعالیتم بیشتر بشه
ان شالله بیشتر صحبت میکنیم در آینده .
من و خانم بی نهایت نظراتمون را دادیم در مورد مقالات و پیشنهادات برا تالار ،،ایشون تاپیک خوبی را الان شروع کردن .
شما دوستان هم فرصت کردید بگید ،،،
البته شاید این خودش یه تاپیک جدا بخواد .
یادمون باشه :
پیشرفت یه مجموعه == تلاش همه .
پیشنهادها و انتقادها را به صندوق پستی آقا غلام ارسال کنید
قدر همو بدونیم ،،،
مراقب باشید .
حق یارتون
![]()
ویرایش توسط باغبان : شنبه 11 مرداد 99 در ساعت 13:18 دلیل: موارد ویرایشی انتقال پیدا کرد به تاپیک : پیشنهاد بهبود فضای تالار
miss seven (شنبه 04 مرداد 99), الهه زیبایی ها (شنبه 04 مرداد 99)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام دوستان عزیزم
امیدوارم حال دلتون کوک کوک باشه ...آقای باغبان صحبتی که در یکی از تاپیک ها کردین خیلی زیبا بود و قبلا یکی از اساتیدم بهم گفته بود ...اینکه گفتین افکار منفی اون هیولای درون را تغذیه میکنه و ما باید مثبت اندیش باشیم و یا حداقل جلوی فکر منفی را بگیریم .
راستی شما جزء مدیران خوبی میشین ...هم به وقتش شوخ و هم در هنگام راهنمایی منطقی ...
با بچه های تالار میجوشین
راستی نظری که دادین خیلی خوب بود ..اینکه درباره ی موضوعات مختلف تحقیق کنیم و در اختیار اهالی انجمن بزاریم ...اینطوری خودمون هم بیشتر در اون حوزه حرفه ای میشیم و چیزی یاد میگیریم ....
راستی بچه ها من فکر میکنم یه چیزیم شده ....
توی خونه که راه میرم گاهی بلند میگم : حالا دس دس دس کرای مرخصتوی ضمیر ناخودآگاهم رفته این جمله
بنظرم تالار تأثیر خوبی روی من نداره
شوخی کردم ....از بس گاهی جملاتتون توی مخم میره و خنده ام میگیره برای همین .
خوش باشین بچه ها ...
![]()
در عشق
اگر طاقت ویرانگی ات نیست
دلتنگ کسی باش که
دلتنگ تو باشد . . . !
باغبان (یکشنبه 05 مرداد 99)
تشکرشده 2,354 در 759 پست
سلام، دوستان گل، خوبین؟ ظرفیتم بازدوباره تموم شد.موردی بود به شدت ذهنم رو مشغول گرده، جوری که نمیتونم اروم باشم. کاری هم نمیشه در موردش کرد. یعنی نمیصه الان کاری در موردش کرد. فقط هی بهش فکر میکنم و استرس و نگرانی و ....سلام آقا غلام....شما الان بهتون مسئولیتی محول شده...آقای مدیر منصوبتون کردن.من منتظرم صندوق پستی رو اعلام کنیدنامه پیشنهاد انتقاد بندازم صندوقتون....زود باشید...یادم میره ها....اون وقت تالار غنی نمیشهبعدشم میتونید ی چله دعایی بردارید.....هر دعایی که خیلی آرامش بخشه براتونببینید چه زمان خوبی هم هست.....چهل روز بعد می افته دهه اول محرم.اینو به فال نیک بگیرید...من خودمم می خوام شروع کنم.خوشبختی مونو بسازیم
![]()
تشکرشده 2,261 در 917 پست

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
دوستان همدردی سلام، روز شما بخیر و شادی
در تاپیک مدیریت هزینه ها پست آخری که گذاشتم مربوط به کم کردن هزینه های یک ازدواج از ابتدا تا انتها هست. لطفا ( خانم ها و آقایان ) با نظرات ارزشمند و تجربیات شیرین خودتون به دوستان همدردی نکاتی رو در این باره آموزش بدین تا بتونن مراسمی خوب با کاهش چشمگیر هزینه ها برگزار کنن. آدرس تاپیک رو میگذارم کلیک کنین. ممنون
http://www.hamdardi.net/showthread.p...8&goto=newpost
gholam1234 (یکشنبه 05 مرداد 99), الهه زیبایی ها (یکشنبه 05 مرداد 99)
تشکرشده 2,261 در 917 پست
این ام و از عشقه، اطلاعات خوبی داره و میشه ازش استفاده مفید کرد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)