سلام من ۲۹ سالمه درسو دیر شروع کردم در حال حاظر دانشجو مقطع کارشناسی ترم دو رشته نرم افزار کامپیوتر هستم
دلیلش که تحصیلاتم که دوسال دیپلم برنامه نویسی از فنی حرفه ای گرفتم و رفتم اموزشگاه تا یکسان کنم و دیپلممو بگیرم گفتن برنامه نویسی حذف شده ۲ سال اینجا و دوسالم سربازی و باقیشو تو شرکت با حقوق کم کار میکردم
الان میخوام ازدواج کنم مشکل خونه و ماشین ندارم ولی مشکل حقوق ماهانه دارم میخوام ازدواج کنم ولی میترسم بدون حقوق ثابت به مشکل بوخورم الان شروع کردم به یادگیری برنامه نویسی اندروید تا بلکه کاملش کنم برم تو شرکت کار کنم
نیاز به ازدواج خیلی حس میشه انقدری که حالم همیشه بده پدرم اوضاع مالیش خوبه به من ماشین و خونه داده ولی از طرفی دیگه باهام کاری نداره میگه هیچ کار مفیدی انجام نمیدم من اگه الان بخوام کاری کنم باید یه کاری که دوست ندارم برم ولی دارم اندروید اموزش میبینم یه کاری که دوست دارم برم تو همین اندروید ۳ بار تاحالا شکست خوردم ولی بازم برگشتم سمتش حوصله دانشگاه و درسم ندارم دیگه با استادا صحبت کردم وقتی نرفتم حذفم نکنن خوابم زیاده خیلی زیاده خیلی قصه میخورم خیلی ایمانم ضعیف شده نمیدونم چیکار کنم من نمازم تا حالا ترک نشده نخونم اعضاب وجدان میگیرم از بچگی کامپیوتر کار کردم و خیلی چیزا بلدم ولی متاسفانه گوجه فروش سر محل از کسی که کامپیوتر بلده درامدش بیشتره حس بدی دارم نمیدونم چیکار کنم اگه امکانش هست کمک کنید
برای ازدواج هم زیبا پسند شدم یعنی تو ۲۰۰ تا دختر از یکیش خوشم میاد که اونم جواب رد میده بهم ازدواجمم سخت شده خیلی دست خودم نیست مثلا میریم اشنایی همه خانوادم میگن دختره عالی بود من میگم من خوشم نیومد دوستم ندارم برم با جنس مخالف ارتباط برقرار کنم کار اشتباهی میدونم
من ادم حساسی هستم از بد دهنی متنفرم ولی پدرم بد دهنه نمیدونم چیکار کنم دیگه نه بهش نگاه میکنم نه سلام میدم سر سفره باشه نمیرم نمیدونم چیکار کنم