نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
درود بر بانو pooh

سال نو مبارکشغل جدید هم مبارک ایشالله یه شغل بهتر با درامد بهتر و باب میلتون پیدا کنید ولی تا اونموقع سر همینکاری که هستید بمانید
سلام. سال نو شما هم مبارک. انشاالله. بله. فعلا در همین شل می مونم تا شرایط بهتری فراهم بشه.

- - - Updated - - -

یه سوال واسم پیش اومده این متنی که نوشتید جدیه یا سرکاریه و دارید با ما شوخی میکنید؟
والا دیگه حتی توی سایت همدردی هم اولین باره من این موضوع به گوشم میخوره چه چیزا آدم میشنوه!!!!!
متوجه نشدم که چه چیز این نوشته من به نظرتون شوخی یا عجیب اومده؟
اما به هر حال واقعیت بود.

- - - Updated - - -

در هر صورت ایشالله در ادامه مسیر زندگیتون موفق باشید و و قسمت باشه تشکیل یه زندگی خوب و رمانتیک بدید.ولی یه موردی که یکم اذیت میشم اینه که هنوز یکم احساس میکنم از زندگی مشترک قبلی شما موضوعاتی هست که داره تاثیر منفی میزاره توی تصمیم گیری شما در مورد خواستگارایی که برای شما میاد.خواهشا گذشته رو رها کنید و بهش بعنوان تجربه نگاه کنید بانو
ممنون.
در ضمن من تا به حال ازدواج نکرده ام که زندگی مشترک قبلی داشته باشم. یک شکست عاطفی در گذشته وجود داشته که خوشبختانه اخیرا موفق شده ام دیگه بهش فکر نکنم.

- - - Updated - - -

البته شاید هم حق دارید که به نظرتون عجیب بیاد. چون ظاهرا ایشون از اولش هم تکلیف خودشو نمیدونست و همه کارها و حرفهاش سر کاری بود.
دو سه روز اول یکم اذیت شدم. بخصوص روز اول. اما فقط همون دو سه روز. نه بیشتر. الان هم حالم خوبه.

راستی مامانم دوباره مشکل قلبی اش عود کرده. دعا کنید زودتر حالش خوب بشه.