آقا سینا
من حرف شما را قبول دارم.متاسفانه جامعه خراب شده.دختران یا درک نمی کنند نگاه آقایون در این زمینه چیه یا متاسفانه گاهی عمدا این کار را می کنند!!!( البته آقایون هم نباید این دختران را تحویل بگیرن که این قدر تشویق بشن.) و واقعا این کار حق الناس است.
خب اگر شما به آن طریق که مد نظرتون بود می خواستین وارد رابطه ای بشید که بیشتر عذاب می کشیدین!چون الان حداقل اون دخترا از کنارتون رد می شن ولی اون موقع یک دختر کنارتونه.ناز و عشوه میاد.لباس های باز می پوشه و شما هم که طبعا نمی خواهید به همسر آیندتون خیانت کنید و رابطه جنسی برقرار کنید،درسته؟ پس اون موقع صد برابر الانتون سختی می کشید.
هر چند خرج کردن احساساتی که باید صرف همسر آیندتون بشه؛صرف یک دختر دیگه بشه به نظر من از نظر انسانی خیانته.
لطفا لینک زیر را بخونید.بعضی هم جنس هاتون پیشنهاداتی در مورد کنترل نگاه در این وضع جامعه کرده اند:
نیاز جنسی داره منو میکشه
همچنین این تاپیک هم بخوانید:
نیاز دارم ازدواج کنم...
اما بریم سر خانوادتون.
راستی شما چقدر از سربازیتون مونده؟
چقدر می تونید برای شغل آیندتون حساب باز کنید؟ تحصیلاتتون در چه زمینه ای است؟
شاید لازم نباشه 5 سال عقب بندازید.شاید 2 سال عقب انداختن ازدواجتون کافی باشه.
حمایت خانواده از نظر مالی چگونه است؟ (حالا صرف نظر از اینکه شما را در ازدواج حمایت نمی کنند)
حساسیت پدر و مادرتون روی چه مواردی از شماست؟
- - - Updated - - -
راستی آقا سینا
لینک زیر از یک جهت برعکس شماست.یعنی تمام شرایط ازدواج را داره.اما از یک جهت مادرش حاضر به پیدا کردن دختر براش نیست.
تو این تاپیک بعضی آقایون یک ایده هایی دادند که مثلا این کار را بکن مادرت نگران میشه و...
گفتم شاید از این جهتش به درد شما بخوره (پست 29) :
یعنی به نظر من شما باید نگرانیتون را به نحوی به مادرتون انتقال بدین.
من نمی دونم خانواده شما چه طوریه.ولی اگر مذهبی باشه براشون خیلی سنگینه که پسرشون به فکر دوستی و این برنامه ها باشه و اگه نگران بشن خودشون زود آستین بالا می زنند.
فقط لم مادرتون را پیدا کنید.از اون پست الهام بگیرید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)