سلام کیت کت عزیز
به قول آقا محمد واقعا از اینکه پستت را خوندیم هممون خیلی خوشحال شدیم...
من یه پیشنهاد دارم.
. می گن اگر ثلث پایانی شب قبل از اذان صبح زیر آسمان با وضو 15 بار سوره قدر بخوانیم بسیار برای رفع حاجت مجرب است و من خودم خیلی اثرش را تا به حال دیدم.
حالا به جز این شب 27 ماه رمضان هم به روایتی شب قدر هست. بچه ها اگر موافقید تو این شب قبل از سحر هممون بریم زیر آسمون یا حداقل به آسمون نگاه کنیم و برای سلامتی کیت کت عزیز 15 بار سوره قدر بخونیم. با اجازه استارتر تاپیک هرکی موافقه دکمه لایک یا تشکر را بزنه.
کیت کت جان من خودم فردا حتما برایت این کار را می کنم. می رم زیر آسمون برات دعا می کنم. ان شاالله خداوند تو سرنوشتت سلامتی کامل قرار دهد.
راستی کیت کت عزیز اون برنامه ماه عسل را که یک جوانی از سرطان نجات پیدا کرده بود دیدی؟ اگر ندیدی برایت تو اینترنت پیدایش کنم.همینجا برات بذارم.
خیلی برنامه خوبی بود. می تونه بهت کلی روحیه بده.و ان شاالله بعد از آن با قدرت به درمانت ادامه بده.
- - - Updated - - -
کیت کت جان بهت توصیه می کنم این قسمت را حتما ببینی. و به خاطر اول خودت و بعد هم به خاطر گل روی بچه ها که این قدر خاصانه تو را دعا می کنند حتما با امیدواری به درمانت ادامه بدی.
با امیدواری!!! این امید خیلی مهمه... خواهش می کنم این قسمت راتماشا بکن دوست خوبم
http://www.aparat.com/v/c8u3C

علاقه مندی ها (Bookmarks)