نقل قول نوشته اصلی توسط anisa نمایش پست ها
ببخشید من بعد از ارسال پیام پست جدیدتون رو دیدم ..

با این تفاسیر شما باید قاطع با ایشون صحبت کنید ... نمیتونم قطعی بگم ولی اینکه ایشون هر روز دیر میره سر کار با اینکه میتونین با هم برین و شما هم هزینه ی اضافی نکنین میتونه یه جور بی اهمیتی و بی مسئولیتی باشه و شاید ناشی از همون مسئله افسردگی باشه ...
منم اگر کارمند نبودم شب دیر میخوابیدم و صبح میخوابیدم ولی میدونم که باید به موقع برم سر کار و مجبورم شبا زودتر بخوابم ... اینکه چیزییو بدونی و اهمیت ندی خیلی به آدم ضرر میرسونه .
درسته که بعد از ازدواج ارتباط جنسی کم و عادی تر میشه ولی مثلا بشه هفته ای دو بار نه ماهی دو بار واقعا غیر عادی واسه یه جوون و کسی که تازه ازدواج کرده

من یه پیشنهادی دارم اگر میگه دوس داره شما پیش قدم بشید شما در طول یکی دو هفته هر شب یا یه شب در میون پیش قدم بشید ببینید عکس العملش چیه که دیگه بهونه ای هم نباشه ...
شاید یه دلیلی که شب با شما نمیاد بخوابه امتناع از برقراری همین رابطست. در هر صورت پیگیر این موضوع باشید . اینکه ساعت خوابتون هم یکی نباشه دلیل بر نداشتن رابطه جنسی نیست.
ممنون بابت پاسختون. من قبلا درباره این موضوع خواب خیلی زیاد واکنش نشون میدادم و ناراحت میشدم و تو ناراحتی هام بیان میکردم. گفتم من دیرتر میخوابم ولی دوست ندارن. میپه وقتی تو هستی نمیتون سیگار بکشم. و حتما یه ساعت بعد از من میخوابه که بتونه سیگار بکشه!
ایطور نیست که هیشه هم بیدار نشه ولی هفته پیش سه روزش رو من تنها رفتم چون اخیرا روال خوابش شده بود 8غروب تا 12 شب 4 تا صبح! ولی قبلا 2 -3 میخوابید و صبح معمولا بیدار میشد ولی به سختی و در عوض یه روزایی از غروب تا صبح میخوابید.

واسه رابطه خیلی مستقیم گفتن بدن من تو ماه همینقدر نیاز داره.
دیگه خیلی وقته منم پیشقدم نشدم. با اینکه از درون کلافه و ناراحتم بابت این موضوع. با خودم میگم شاید من بلد نیستم پیش قدم شم! یا بدونم باید چیکار کنم. درباره لباس و مرتب بودن همیشه سعی میکنم تو خونه مرتب باشم و لباس بسته نمیپوشم.
از نظر رابطه جسمی رابطمون خوبه. میگم حتما تو روز پیش هم دراز میکشیم بوسیدن و نوازش و اینا هست. متوجه هم میشم که تحریک کیشه. ولی تمایلی نداره رابطه داشته باشیم و میمونه که اون حالت از بین بره.