نقل قول نوشته اصلی توسط omidreza نمایش پست ها
ایا شما تلاشی برای به دست اوردنش کردین؟
به نظر نمیرسه شما اینقدرها هم دوسش داشتین.احتمالا این یاد و خاطرش به دلیل بیکاری و نداشتن یه نفره.
من از نوشته های شما اینجوری برداشت کردم که اصلا پیشنهادی از طرف شما صورت نگرفته بوده.
چون از ازدواجش ناراحت نیستین از این ناراحتین که چرا به یادش هستین.
مطمئن باشین بعد از ازدواج کلا فراموشش میکنید.

پیشنهاد چیه ما مال هم بودیم از پیشنهاد هم گذشته بود .واسه ازدواجمون همه کار میکردیم ولی یک موضوع که پیش اومد که زندگی ما به شکلی تغییر کرد که باید با خودخواهی و کاری اشتباه .درست میشد...

بله من ازدواجش رو توی خودم تقریبا حل کردم از اونم ناراحت نیستم انقدر دوستش داشتم که واسه خوشبختیش از خودش بگذرم . پاکترین کار ممکن رو انجام دادم توش هیچ شکی ندارم . خودش راحت باشه من دردو به جون میخرم .

فقط منی که دیگه گذشتم یعنی تا آخر عمر باید خاطرات رو به دوش بکشم ؟! منی که جز محبت کاری نکردم باز هم در خیالو خوابم بی اراده میاد سراغم / هر کار میکنم که خودم هم بعد از اون راحت زندگی کنم ولی یادو خاطرش همیشه آگاهو نا خوداگاه راحتم نمیزاره ...!!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط myself نمایش پست ها
شما یه ارتباط غلط رو شروع کردید و هنوز هم تمومش نکردید. هیچ کسی به غیر از خودتون نمی‌تونه بهتون کمک کنه. این جا دوستان خواهند اومد و به شما خواهند گفت که این طوری کن اون طوری کن و بعضی هم سرزنشتون می‌کنن و برخی هم همدردی می‌کنن و از تجربه‌های خودشون براتون می‌گن.

راه حل شما اینه که به خودت برگردی، افکارت رو متمرکز کنی، اهدافت رو سامان بدی و از زدن حرف‌های منفی‌بافانه دوری کنی و سعی نکنی این جوی که توی اون قرار گرفتی رو غلیظ‌تر کنی.

هر نوع خاطره، راه ارتباطی و ... که با ایشون داشتی رو از بین ببر.

توصیه‌ای هست که می‌تونی بهش فکر کنی... با خودت فکر کن که این خانم الآن داره با همسرش بهترین لحظات عاشقانه رو می‌گذرونه و حتی لحظه‌ای فکر تو به ذهنش خطور نمی‌کنه... فکر کن اگر از کنارش رد شی و بهش سلام کنی به تو می‌گه: ببخشید، شما؟

یه چیز رو هم یادت نره، تو کسی رو داری که عاشقته و تو رهاش کردی و بهش فکر نمی‌کنی در حالی که اون لحظه‌ای نیست که به یادت نباشه. می‌دونم که می‌دونی که کیه... وقتشه که کمی هم به یاد اون باشی...

داداشت... "خودم"
خیلی ممنون سعیم رو میکنم ایمیلم رو کلا پاک میکنم یادگاریهایی که ازش مونده نابودشون میکنم دعام کنین