به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 آبان 04 [ 19:04]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteranOverdrive25000 Experience Points
    تشکرها
    6,934

تشکرشده 6,911 در 1,649 پست

Array
    سلام

نقل قول نوشته اصلی توسط earth نمایش پست ها
    خب این موضوع خیلی هم واسه من مهم نیست اما خواستم نظر همه رو بدونم تا در آینده اشتباه نکنم.تازه وقتی من در مورد پسرای دانشگاه ورفتارشون حرف میزنم یه عده به من خرد
    ه میگرن که با این سن وسال باید بپرسم که چکار کنم

یوسف جان مهارت های ارتباطی ربطی به سن ندارن. بلکه اول به فضایی که درش رشد کردیم، و دوم به جدیت خودمون در فراگیری و تمرینشون بستگی دارن.

واقعیت اینه که همه ی انسان ها در فضای یکسانی به دنیا نمیان، برای همین یه چیزایی که یه نفر بصورت طبیعی در دهه دوم زندگیش می دونه و انجام میده و شاید هیچوقت هم نفهمه که اینو چطور یادگرفته و چطور درش نهادینه شده، چیزهایی هستند که افراد دیگه ای برای یادگیریشون تلاش می کنن، زمین می خورن و بلند می شن، اشتباه می کنن و اصلاح می کنن، مورد سرزنش قرار می گیرن، تا بالاخره یادش بگیرن. و باز هم استقامت می کنن تا درشون نهادینه بشه.

من بعنوان کسیکه از دسته ای بودم و هستم که برای چیزهایی که برای خیلی ها عادی بود، خیلی تلاش کردم، دلم می خواد بهت بگم: درسته که این راه سخته، اما نتیجه خیلی شیرینه. بنابراین:

1. بپذیر که یه سری مهارت ها رو نداری. بعنوان مثال همین مهارت های ارتباطی که بهشون اشاره کردی.

2. آهسته و پیوسته، سعی در کسبشون داشته باش. و باور داشته باش که یه روزی می رسه که جزئی از رفتارت بشن.

==============================

حالا که همه اینها رو نوشتم، می بینم خودت تو پستت به همشون اشاره کردی (اونجا که گفتی ندانستن عیب نیست و ...). بعلاوه یوسف گمگشته ای که من این مدت دیدم، همیشه سعی داشت کاستی هاش رو برطرف کنه. بنابراین من مسیری رو ترسیم کردم که همین الان هم داری درش حرکتی می کنی. خب حالا باید انتخاب کنم که پست کنم، یا نه.

خبببببببببببببببب..... بذار فکر کنممممممممممممم

.
    .
    .
    پست می کنم. چون درسته که چیز جدیدی برات نداره، اما حداقلش اینه که یه تاییده.

فقط اینو اضافه کنم که اینکه چطور با همکلاسی هات ارتباط برقرار کنی، چیزیه که ارزش یه تاپیک متمرکز رو داره. تاپیکی که الزامی نباشه سریع به نتیجه برسه (حتی چندسال می تونه همراه تو باشه، در اتفاق های ساده ای که بین تو و پسرها میفته)، ولی الزاما به هیچ چیز غیر از این موضوع نپردازه.

و اینکه بهت بگن اینها تو سن تو عجیب هستند هم بد نیست. چون واقعیت اینه که این موضوع در سن تو عادی نیست، اما در عین حال توجیه منطقی داره. و هرچقدر که سنت بیشتر بشه، غیرعادی تر هم میشه، بنابراین ضرورت داره که به قول خودت جلو ضرر رو هرچه زودتر بگیری و نفع کنی. پس با پذیرش واقعیت، و سپاسگزاری از اونهایی که واقعیت رو بهمون می گن، سعی کنیم واقعیت ها رو تغییر بدیم. چون مهم اینه که تو این مهارت ها رو "نیاز" داری. پس واقعیت هرقدر که در حال حاضر قشنگ نباشه، تو فقط به نتیجه فکر کن و چیزیکه امروز هست رو، به مرور زمان، به چیزیکه نیاز داری و دوست داری باشه، تغییر بده، و در این راه از همه ی امکاناتت (شامل تالار همدردی) استفاده کن .

هر اتفاق بدی، یه اتفاق خوبه...

ویرایش توسط میشل : شنبه 30 آذر 92 در ساعت 09:42

2. 2 کاربر از پست مفید میشل تشکرکرده اند .

earth (شنبه 21 دی 92), شیدا. (شنبه 30 آذر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)