دوست عزیز،
به بعضی از شماره های سوالاتت جواب می دم. بعضی هاش را نمی دونم یا ترجیح می دم من جواب ندم.
چون گاها دوستان به من می گن که خیلی سرد و خشن یا منطقی (بدون احساس) جواب می دم
شما بیشتر طالب نظرات خانمها هستید و من گاهی وزن خانمانه جوابهام پایینه و ممکنه درصد کمی از خانمها با من موافق باشند.
1- شما معمولی برخورد کنید. مشکل خودشون هست که رفتارهای هیجانی و بالا پایین دارند. یک خواستگاری بی سر و صدا و معمولی در محل کار انجام شده، خودشون دارن با رفتارهاشون تابلوش می کنند.
بی توجه باشید تا خودش مشکلش را حل کنه.
4- من گناهی تو این موضوع نمی بینم. حتی اون پیشنهاد اولیه هم گناه نبوده. چرا گناه؟
شما خواستگاری کردید و ایشون رد کردند. تمام شد.
حالا فرض کنیم به شما علاقمند شده، شما باید به هر کی بهتون علاقمند شد جواب مثبت بدید وگرنه مرتکب گناه شدید؟
5- من دلیلی برای تنفر نمی بینم. اما رفتارهای ایشون را هم درک نمی کنم. باورم نمی شه سی ساله باشند!!
6- اگر پیشنهاد دومی ندارید و نمی خواهید بهشون شانس دیگه ای بدید، لازم نیست صحبتی داشته باشید.
آشنایی و خواستگاری شما کاملا واضح و صریح و کوتاه بوده. چیز مبهمی باقی نمونده که بخواد مطرح بشه.
این خانم هم گویا تکلیفش با خودش مشخص نیست و صحبت بعدی ممکنه مساله را پیچیده تر کنه و قهر و آشتی های خیالیش با خودش بیشتر بشه.
7- من اگر نظرم تغییر کنه، نمی رم بگم. بله. سخته که بری بگی ببخشید من نظرم عوض شد، از من خواستگاری کنید.
8- خواستگاری کردید و تمام شده. گفتید که قصد ندارید بهشون شانس دیگه ای هم بدید و دوباره خواستگاری کنید.
پس این ریز به ریز بررسی کردن حرکات ایشون و دقیق شدن تو کار و رفتارش چیه؟ این قسمتش به نظر من عادی نیست.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
علاقه مندی ها (Bookmarks)