به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 مرداد 96 [ 23:40]
    سطح
    44
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 142
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,335

تشکرشده 839 در 268 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام خدمت همه دوستان

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت نمایش پست ها
    سلام اقای فقط خدا
    چقدر سخته که در حال انتظار بسر میبری خدا خدا میکنی که که دیگه امروز پیداش بشه نه؟

من گفتم تا حالا حتما باهم اشنا هم شدین

چرا اینقدر قضیه رو طولش میدی؟

اون واسطه که خیلی طولانی میشه دوست دوستتون که میشه همکارش

به نظر من بهتره که بجای اینکه پیغامت رو از طریق چند واسطه بفرستی از همون شخص بخواه تا شمارش رو بگیره برای شما البته عنوان کن که حتما برا کار خیر ازدواج و اشنایی

میخایی تا مثل قبلیا شک و شبهه توش نباشه چرا غیر اخلاقیه؟

اون هم اگه مایل بود شمارشو میده و شما هم راحت حرفتونو بزنین حالا یا خودتون یا خاهرتون اگر هم نداد باز هم میتونی منتظر بمونی تا خودشو ببینی

اومدیم و این چند ماه نیومد میخای منتظر بمونی ؟

سلام خانم فرشته اردیبهشت.ممنون از حضورتون.راستش خیلی سعی کردم تا احساسم در گیر نشه.تقریبا موفق بودم ولی دروغ چرا ، هر روز امیدوارم که بیاد.اما دیگه تقریبا مطمئنم نمیان.
    واقعا نمیدونم میخوام چیکار کنم.اخه وقتی یکی به شما می گه یکی رو داره،بعد شما میری شمارش رو از اینور و اونور گیر میاری و زنگ میزنی درست نیست دیگه.نمیدونم شاید من اشتباه می کنم.همش فکر می کنم کار من شده مثل یه شطرنج باز.الان موقع حرکت من نیست.تا حریفم نخواد حرکتی کنه بازی هم ادامه پیدا نمی کنه.خیلی فکر کردم.فکر می کنم تو دفعه دوم فهمید که قصدم ازدواج بود و دیگه هم بعد از اون نیومدن.اینم یه جور نه گفتن دیگه !!!؟؟؟

بازم ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط earth نمایش پست ها
    سلام فقط خدا محترم
    فکرتون کاملا درسته وباید از طریق یک واسطه مطمئن بشید تا از این سر در گمی در بیاید.
    سلام یوسف گمگشته گرامی.شما چیکار می کنید با تاپیکتون ؟ حتما ادامه بدید.خیلی بهتون کمک می کنه.من و خیلی های دیگه به اون تاپیک نیاز داریم.پس لطفا به سر انجام برسونیدش.

ممنون از پستتون.دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط.اما به خودم باشه حرفم رو به خودش می گم.بدون واسطه و کاغذ بازی.اما دیگه ایشون نمیان.فعلا که رو هوام.

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط asemaneabi222 نمایش پست ها
    سلام آقای فقط خدا
    چرا اینقدر طولش میدی؟؟؟ده روز صبر کردی که خودش بیاد تا شما ازش خواستگاری کنی؟
    آقا یه جا گفتی میخوای مثل جنتلمن رفتار کنی پس بهتره آقای جنتلمن خیلی راحت بری و ازش خواستگاری کنی ،نهایتش اینه که میگه نه ولی خیـــــــــــــــــــلی بهتر از اینه تموم روزهاتون توی مقدمه چینی و نقشه کشیدن به اینکه خودش بیاد و خواهرتون رو بفرستی و یه واسطه دیگه هم بفرستی و مهمتر از همه لحظه های عذاب آور انتظار رو تحمل کنی.
    یه راه دیگه هم هست به غیر اینکه خودتون مستقیم بگید که بهترین راه هستش،بگید خواهرتون باهاش تماس بگیره و خواستگاری کنه و بعد خود شما صحبت کنی

سلام اسمان ابی عزیز.کجا برم خواستگاری کنم اخه ؟ به خدا محیط کارش خیلی جای مناسبی نیست.بهتره عرض کنم اصلا جای مناسبی نیست.واقعا نمیدونم الان بهترین راه چیه ؟ ولی مطمئنم اگه بیاد محل کارم حتما ازش میخوام چند لحظه بیان بیرون تا بهشون حرفم رو بزنم.اما محل کار خودش ؟؟؟؟

ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    سلام رفیق

توی این مدت همونقدر که تو داری به اون دختر فکر میکنی اون دختر هم داره به تو فکر میکنه

ای کاش اینطوری بود که شما فرمودین.اما برام مثل روز روشنه که ایشون به بنده فکر نمی کنن.

نمیدونم چه اشکالی داره
    من اگر جای تو بودم میرفتم تو محیط کار و جلوی همه همکاراش خواستگاری میکردم
    البته خیلی شفاف و واضح همه چیزو میگفتم (معنی نداره از یک دختر بپرسید که کسی تو زندگیش هست یا نه اگه کسی توزندگیشباشه یه حلقه تو دستش هست پس اگه تو دستش هیچ حلقه ای نیست دلیلی بر پرسیدن نیست)

سلام دوست خوب من.من تو همین تالار و خیلی جاهای دیگه پیرامون خودم ، دیدم یه بنده خدایی میره خواستگاری.اتفاقا جواب مثبت هم میگیره.اما عروس خانم دل و هوشش تماما یه جای دیگه و پیش یه نفر دیگست.من اگه می پرسم کسی تو زندگیت هست واسه اینه که نمیتونم بپذیرم کسی به ظاهر با من زندگی کنه اما ... .من خودم تا به کسی فکر می کردم دنبال ایشون نبودم.این بدترین کاره که میشه با یه نفر کرد.

نمیدونم قضیه واسطه و فرستادن خواهر و ... چیه
    اینطوری که داری پیش میری جلسه رسمی خواستگاری میخوای چیکار کنی؟
    برو محل کارش و خیلی محترمانه بهش بگو خانم فلانی وقت دارید من چند کلمه میخوام باهاتون صحبت کنم بعد بکشش یه گوشه یا بیرون محل کار و خیلی محترمانه صحبت کن

راستش دیروز اومدم جواب بنویسم اما به خاطر پست شما موکولش کردم به امروز.خواستم یه چیزی رو امتحان کنم و بعد بگم.کل امروز رو با خودم کلنجار رفتم که برم محل کلارش و ازش بخوام بیاد بیرون تا باهاشون صحبت کنم.چند بار رفتم تا دم در و برگشتم.مطمئن شدم این کار از من ساخته نیست.خیلی فکر کردم که چرا نتونستم برم ؟ ترسیدم ؟ فقط به یه جواب رسیدم.

میدونید چیه.چون ذهنیتی ازشون دارم در مورد داشتن نامزد (از همکارش پرسیده بودم و اینکه خودشم نصف و نیمه تایید کردن) انگار خجالتم میگیره(شایدم شرمم میشه) با علم به این موضوع این درخواست رو مجددا بدم.

هیچ ایرادی که نداره
    تازه دخترا با اینکه همکاراشون بفهمن خواستگار دارن کلی حال میکنن

(مگه ندیدی بعضی از دختر ها اگه یه نفر بره خواستگاریشون تو محل کارشون جار میزنن که من خواستگار دارم و تا همه همکاراشون متوجه نشن ول کن نیستن)

اتفاقا این مورد رو به چشم دیدم!

نمیگم همشون این چیزا رو جار میزنن ولی خیلی احساس خوبی بهشون دست میده که دیگران بفهمن که خواستگار دارن

همکاراش هم که از پشت کوه نیومدن
    اونا هم آدمم و درک و فهم دارن و خیلی هم خوشحال میشن که ببینن یه پسرو دختر دارن در مورد یک امر مقدس و با ارزش بنام ازدواج صحبت میکنند

تو الان نشستی یه گوشه و با خودت فکر میکنی که این مدت که دختره نیومده یعنی جوابش منفی بوده
    اون دختره هم داره به این فکر میکنه اگه درخواست تو جدی بود حتما هر طور شده به هر شکل و با هر مشقتی که باشه ازش خواستگاری میکنی

در مورد بنده کاملا درسته.اما در مورد ایشون کاش اینی بود که شما می گید.ولی این نیست.مطمئنم.

پسر خوب اگه یه پسر یه دختر رو بخواد در خونه دختر رو میکنه
    اگر از خونه بندازنش بیرون از پنجره میاد
    و انقدر تلاش میکنه تا دختر رو بدست بیاره

من اگه مطمئن بودم که کسی تو زندگیش نیست حتما در خونش رو می کندم.

مهم نیست جوابش مثبت باشه یا منفی ،بجای اینکه بشینی یه گوشه و رفتار و گفتار اون دختر رو کد گذاری کنی و از روی اینچیزا بفهمی جوابش منفیه یا مثبت ،مرد باش و برو حرف دلتو بزن

باور کنید از جواب منفیش نمیترسم.چون نذاشتم اونقدری احساسم درگیر شه که بعدش بخوام افسرده شم.فعلا منتظرم ببینم چی میشه.شایدم تو این چند روز بازم سعی کردم برم محل کارش.ولی قول نمیدما !!! گفته باشم !!!!

راستی،من خیلی فرصت واسه تاپیک خوندن و پست گذاشتن ندارم متاسفانه.ولی فکر کنم شما همون دوستی هستید که به یه دختر خانم تو بیمارستان پیشنهاد دادن ؟ درسته ؟ همون موقع هم که اون تاپیک رو میخوندم کلی با این کارتون بهتون ای والله گفتم.ولی داداش من ، همه که عین شما نیستن.بعضی ها نمیتونن دیگه !!!

ممنون

ممنون از همتون واسه پستی که گذاشتین و مهمتر وقت ارزشمندی که میذارید.هزار باره ممنون

فقط خدا
    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته

باشد نه شعور
    لازم برای خاموش ماندن

ژان دلابرویه

2. 5 کاربر از پست مفید faghat-KHODA تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (چهارشنبه 07 اسفند 92), earth (سه شنبه 06 اسفند 92), reihane_b (چهارشنبه 07 اسفند 92), shabnam z (چهارشنبه 07 اسفند 92), خوشبختی (چهارشنبه 07 اسفند 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)