منم حس شما رو داشتم میگفتم ای بابا دیگه دختر 27 ساله خوبم بشم که چی مگه خاطره های بدی که دیگران از من دارن پاک میشه؟ مگه دیگه ...............
اما الان راضیم که رفتم. شما وقتی میری مشاوره (البته رو باسواد بودن و بی غرض بودنش خیلی تاکید دارم چون بعضیاشون حالشون خوبه خوب راهنمایی میکنن و برعکس) همین که حرف میزنی و میفهمی الکی بعضی چیزا رو سخت میگرفتی و از دید یه متخصص رفتارات صحیح یا ناصحیح هستن خیالت راحت میشه انگار یه ریسایکلبین هست همه چیو دیلیت میکنی واسه همیشه
اگه میتونید بیاید تهران من از مشاورم مطمئنم بازم خودتون از مدیران سایت بخواید تو تهران یا شهر خودتون مشاوره های خوب رو معرفی میکنن
30 سال!!!!! حداقلش اینه که 30 سال دیگه وقت دارید . کاملا میفهممتون منم همین اخیرا درگیر این شدم که توانایی ادم رو به زواله .ووووو
ولی باور بفرمایید مشاوره واسه همین چیزاست واسه همین حصارهایی که در اثر تربیت غلط تو ذهنمون ساخته شده و عادت کردیم به ساختنش
شما واسه همین حست میخوای بری دنبال درمان بعد دوباره همین حسو به عنوان مانع میاری تو ذهنت؟؟؟ پسر خوب معلومه من اگه پام بشکنه باید برم دکتر ، خوب حالا بیام بگم نه من پام شکسته چه جوری برم دکتر؟؟؟ مقاومت کن در برابر این حست
دوست داری سال بعد همچین حسی نداشته باشی؟؟ یا دوست داری 10 سال بعد بگی 40 سالمه و تا الان همش حس میکنم همه چی واسم دیر شده؟؟؟![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)