سلام.دوستم عزیزم ببین شما در سنی هستی که این موارد طبیعی هست و نحوه ی برخورد با این حست باعث تفاوتت با بقیه در چند سال اینده خواهد شد.اصلا معلوم نیست چند سال دیگه
1- شاید اون دختر خانم یه مورد خیلی خوب یاد خواستگاریش و خیلی راحت بگه میخوام با شما تموم کنم !! من کلی نمونهشو عینی دیدم و میتونید توی تاپیک های این جا هم به وفور ببنید
2- شاید چند سال دیگه شما اون قدر فرق کنی که ببینی اصلا با این دختر خانم نمیتونی زندگی کنی و از خیلی مورد های بهتری خوشت بیاد و واقعا تا سن 24 حالی یکی دوسال کم تر و بیش تر واقعا خیلی تغییر خواهی کرد
3- اصلا فرض کنیم تا سنی که میخواید ازدواج کنید نظرتون هم عوض نشه (که به نظرم احتملاش در حد صفره) از کجا معلوم پدر و مادر هاتون موافقت کنند و.... به هر حال شما میخواید جبه بگیرید میخواید نگرید برای ما و یا سایر دوستان که فرقی نداره

ولی تصمیمی که الان میگیری چند سال بعد نتجیشو میبنی.با فکر کردن به این چیزا نه اینده ای میتونی برای خودت بسازی و هم همه چیزو از دست میدی طبیعتا هیچ دختری دوست نداره با یه پسری که فقط عاشقه و هیچی نداره ازدواج کنه.

این که چطور فراموش کنی و.... رابطتو با اون خانم قطع کن.بهش بگو من برای ساختن ایندم تلاش میکنم همچنین تو هم این کار رو بکن.بگو اگه قراره قسمت هم باشیم میخاوم از راه درستش به هم برسیم.شک نکن شما هر قدمی که اشتباه برداری چند برابرش از رسیدن به اون خانم دور تر خواهی شد.به امید خدا انشالله دانشگاه که قبول شدی و رسیدی به ترم های بالاتر اگه نظرت عوض نشده بود میتونی بری خواستگاری.واقعا حیفه بخوای توی این سن به این چیزا فکر کنی جون ایندتو از دست میدی.الان وقت تلاش کردن برای یه پسره.