به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 75

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 آذر 93 [ 12:43]
    سطح
    9
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registeredTagger Second Class250 Experience Points
    تشکرها
    44

تشکرشده 41 در 20 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام آقای معاون کلانتر

هیچ وقت فکر نمی کردم یک روز معاون کلانتر شخصیت کارتونی محبوب بچه های دهه 60 به قبل افتخار بدهد و برای من پست بگذارد!

متشکر از وقتی که برای من گذاشتید.

در مورد غلط املایی من هیچ گاه جسارت نکردم این موضوع را در تاپیک های دیگران متذکر شوم.برای این موضوع تاپیکی تهیه دیدم که در آن قانون گذاشته بودم غلطهای املایی را بدون نام آنجا بگذارند .غلط تایپی با غلط املایی متفاوت هست.هر چند که من خیلی مواقع خودم غلط املایی دارم و در ذهنم متاسفانه بعضی غلطها به اشتباه ثبت شده.مثلا همین چندوقت پیش کلمه زمینه را داشتم به اشتباه ضمینه می نوشتم.چون در اینجا این لغت را بیشتر این گونه دیده ام. حال بگذریم که برای من صحبت کردن در حالت محاوره ای راحت تر است و برام خیلی سخت میشه که بخوام حالت ادیبانه بنویسم.

در مورد مسائلی که ذکر کردید،بسیار سپاسگزارم.

اما جهت این که این تاپیک منحرف نشود و نیاز به گذاشتن تاپیک دیگر نشوم لازم می بینم مسائلی را ذکر کنم.وگرنه فکر کنم تا تاپیک آیا من در ازدواج سخت گیرم 10 هم پیش برم و نتیجه ای نگیرم!

من در تاپیک گذشته ام به جمع بندی خوبی رسیدم و فکر نمی کنم نیازی به واکاوی دوباره معیارهایم داشته باشم.
    الان در این تاپیک به معیار عاطفی بودن پرداختم.

و متوجه شدم در ذهن من تصویر روتوش شده ای از زندگی مشترک نقش بسته و این اشتباه است.

الان این مشکل را کامل پذیرفتم.
    چون این تاپیک عمومی است من نمی توانستم همه آنچه که در ذهنم بود را بنویسم.برای همین از طریق پیغام خصوصی با دوست خوبم صبوری جان صحبت کردم و در آنجا کل احساسم و شخصیت احساسیم را گفتم.برایند صحبت هایم با ایشان این شد که من فکر می کردم بیش از حد عاطفیم و واقعا فکر می کردم بقیه دخترها مثل من نیستند.اما متوجه شدم که من درسته خیلی عاطفیم اما در رنج طبیعی هستم.

جوابی که صبوری در یک پیام به من داد بسیار بهم کمک کرد:
    مرد باید درک بالایی داشته باشه اونوقت عاشقش میشی بعد میبینی یک هفته گذشته یکبارم نگفته دوستت داره ولی اینقدر درکت کرده که ثابت کرده عاشقته.

واقعا هم الان فکر می کنم این درک کردن بیشتر از هر چیزی برای من ارزشمند باشه.و من وقتی فکر کردم دیدم اصلا فایده ای نداره که همسرم من و علائقم را درک نکنه ولی هر روز بگه دوستت دارم!!!

خب برای من این جمله واقعا مسخره می شه!!! یعنی چی که بگه دوستت دارم ولی در عمل چیز دیگه ای را با درک نکردنش نشان بده!!!
    الان واقعا در این زمینه به تعادل رسیدم و از دوست عزیزم صبوری جان تشکر ویژه می کنم.

خودم هم الان دارم رو خودم کار می کنم که در ابراز احساساتم تعدیل ایجاد کنم.و حتی با پدر و مادرم در این باره صحبت کردم.

هر چند که نگرانی شما به جاست و اگر با حساب دو دو تا 4 تا حساب کنیم احتمال پیدا کردن فردی با مشخصات مورد نظر من بسیار کم می شود.اما لازم به ذکر است که معیارهایم رنج دارد و منعطف هستند و من معدل معیارهایم را در نظر خواهم گرفت .و همین طور من می خوام فقط با یک نفر ازدواج کنم نه با ده نفر که!!! حالا درسته چنین فردی کم هست ولی نادر که نیست. به قول پدرم دختر و پسر دم بخت زیاده!!!اما این همسر خوبه که کمه!!!

اما از دوستان عزیز به خصوص آقایون سوالاتی دارم:
    1)من فکر می کنم عاطفی بودن و منطقی بودن در آقایون به سختی جمع می شود.یعنی فکر می کنم احتمال مرد عاطفی و در عین حال منطقی کم هست.آیا درست فکر می کنم؟

2)من در مورد معیار ایمان از افرادی که مذهبی هستند به خصوص از آقای محمد 93 سوالاتی دارم.

الف)من تا چه حد باید از معیار مذهبی بودن کوتاه بیام؟واقعا انجام واجبات و ترک محرمات و رعایت محرم و نامحرمی معیار سختگیرانه ای است؟کمی معنویت داشتن با توجه به اینکه من خودم معنویات دارم سخت گیرانه است؟
    ب)گاهی به من می گویند بعد از ازدواج روی همسرت تاثیر خواهی گذاشت؟حتی یکی از خواستگارانم این را گفت که بعد از ازدواج تغییر می کنم

آیا این ریسک بزرگی نیست! و من نمی خواهم برای همسرم معلم دینی باشم!حس واقعا بدی است.

روی چنین موردی آیا می شود فکر کرد؟ آیا واقعا بعد از ازدواج می شود تاثیر گذاشت؟(بدون معلم دینی شدن)
    ج)من فکر می کنم اگر مردی ایمان داشته باشد به طور خود به خود عاطفی هم می شود.چون در اطرافیانم این را می بینم.آیا این درست است؟

3)من نسبت به دید عاطفی خودم الان حس می کنم نگرش واقع بینانه تری پیدا کردم.اما می خواستم بدونم در مورد آقایون نگرششون نسبت به اینکه دوست دارن خانومشون در چه حد عاطفی باشه و تا چه حد این ابراز عواطف ممکن است براشون حالت دلزدگی پیدا کند بیشتر بدانم.

و اینکه آیا بعد عاطفی برای خود آقایون و محکم و نازک نارنجی نبودن و زودرنج نبودن جمع می شود؟
    (که من خودم فکر می کنم به سختی جمع می شود)
    بله به نظرم این دو عامل با هم تو آقایون کمتر اتفاق میوفته نسبت به خانمها البته!
    راستی به نظرم یه تست MBTI بزنید خیلی خوبه آدم شخصیت خودش رو بشناسه تا بدونه با چه شخصیتایی بیشتر میتونه بسازه.اینم بهت بگم ممکنه شما با یه مردی ازدواج کنی که خیلی هم عاطفی نباشه ولی پارامترهای دیگر شخصیتیش طوری باشه که بیشتر جذبت بکنه و عاطفی بودن دیگه خیلی جلوی چشمت نباشه یعنی امکانش هست که اخلاقت به مرور عوض بشه و باهاش هماهنگ بشی زیاد نگران نباش.لینکهای زیر تست شخصیت شناسیه حتما بزن نتیجش رو هم اگر دوست داشتی بگو اینجا من خودم ISTJ هستم .
    .: Iran Zehn :. ( MBTI Test )
    .: Iran Zehn :. ( Relationship )

یه چیزو بهت بگم فکر نکن آقایونی که تو جمع میبینی اصلا احساس و عاطفه ندارن و خشن هستن، آقایون به خاطر جنسشون معمولا احساسات و عواطفشون رو بروز نمیدن نه اینکه بگی آقایون احساسات و عواطفشون ضعیفه.ولی واسه خانمشون اگر بخواد مطمئن باش بروز میدن.
    ویرایش توسط ash1 : سه شنبه 16 اردیبهشت 93 در ساعت 20:00

2. 4 کاربر از پست مفید ash1 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 17 اردیبهشت 93), meinoush (سه شنبه 16 اردیبهشت 93), فرهنگ 27 (سه شنبه 16 اردیبهشت 93), مصباح الهدی (سه شنبه 16 اردیبهشت 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)