تاپیک "بی غیرتی شوهرم" :
پست شماره 1
"از تحقیر کردناش خسته شدم همش فوحش تحقیر نمیدونم چطور از این وضعیت خلاص بشم اینم بگم که در برابر من اصلا مسئولیت پذیر نیست فقط نسبت به خواهراش غیرت داره و هرکاری براشون میکنه نصیب من فقط فوحشه!"
پست شماره 3
"ما با عشق شروع کردیم اوایل آشنایی اینقدر با من خوب رفتار میکرد که آرزوم این بود که هر چه زودتر بهش برسم بعد کم کم متوجه یه سری اخلاقای تندش شدم اما اونقدر عاشقش بود که گفتم درست میشه حالا اون مرد آروم و رمانتیک یه وحشی به تمام معنی شده!! چند ماه بعد از عقد کاملا متوجه اشتباه بزرگی که کردم شدم بهش گفتم طلاق میخوام خانوادم هم حمایتم کردن آقا با یه چاقو اومد در خونمون "
کم و بیش تو بقیه ی تاپیکاتون هم چنین پست هایی یا نتایجشون دیده میشه.
یه جایی نوشته بودید شوهرتون شما رو فردی احساساتی و ضعیف میدونه به خاطر اینکه ازش خواسته بودید بهتون ابراز محبت کنه . آیا هنوز هم چنین حالتی هست؟ شاید شوهرتون از اون دسته مردهایی باشه که از همسرش انتظار داره براش "طاقچه بالا" (یعنی ناز کنه ، به راحتی آدم حسابش نکنه و...)بذاره.
به نظر من تا وقتی تکلیف اخلاق منفی شوهرتون روشن نشده از بچه دار شدن پرهیز کنید ؛چون میشه مشکل روی مشکلات قبلیتون.یکم بیشتر بگید به خصوص از اون اوایل که اخلاق شوهرتون عوض شد. به نظر میرسه شما یک مشکل طولانی مدت دارید که هنوز حل نشده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)