فرشته اسمان جان من نمیخوام بگم این معیار رو نادیده بگیر وبرات مهم نباشه برای من هم مهمه ولی دید من با تو خیلی فرق میکنه!
من میگم اول شخصیت فرد!!!! بعد مادیات اونم من میگم طرفم بتونه یه زندگی متوسط لااقل برام فراهم کنه
ببینم جروبزه کار کردن داشته باشه تلاش وپشکار داشته باشه درامد اونقدری باشه که سر ماه ادم کم نیاره و محتاج کسی نشه بتونه خواستهای من رو در حد مقبول براورده کنه
تو داری میگی دخترهای فامیل من خونه دارن وفلان وفلان ولی به نظرم این مقایسه ها از دختر عاقل وبالغی مثل شما بعیده وباید واقع بینتر وعاقلانه تر برخورد کنید!
کسی با چشم وهمچشمی خوشبخت نشده که شما دومیش باشی.
تمرکزت رو بیشتر بزار روی همون 90درصد معیارهایی که قبولشون داری ودر این اقا وجود داره
تو نمیتونی همه موارد خوب رو در حد کامل در یه ادم پیدا کنی بلاخره باید معیار مادیات رو فدای خوبیهای دیگه این اقا کنی چون به نظرم ارزشش رو داره!
تو نمیتونی توی این سن ریسک کنی درسته ولی این رو هم بدون ممکنه فردی پیدا بشه مادیاتش در همود حد مورد قبول تو باشه
ولی 40درصد یا کمتر از معیارهای تو رو داشته باشه باز هم حاضری قبولش کنی فقط به خاطر مادیات؟
توی این موقعیت و شرایط بد اقتصادی نمیتونی از یه پسر انتظار داشته باشی برای ازدواج همچی تموم باشه
واقعا انتظار زیادیه!
مگه اینکه اون فرد دیگه خیلی شغل و درامد وپشتوانه مالی قوی داشته باشه اون موقع میتونی انتظاراتت رو ببری بالا
ولی مگه چند درصد جوونهای الان این موقعیت رو دارن؟
حالا توی خونه رحن یا اجاره زندگی کردن اونم مثلا 3 سال یا حالا کمتر یا بیشتر چه اشکالی داره؟ این همه ادم اینجوری زندگی مکینن همه بدبختن به نظرت؟
مهم خود اون فرده که ببینی اخلاق و شخصیتش همون چیزی هست که میخوای ایناست که به زندگیت ارامش واطمینان میده
مادیات رو با سعی وتلاش بیشتر بدست میاره و میتونی به خواسته های دیگه ات هم برسی
فرشته جان باز هم فکر کن منطقی تر بدون نگاه کردن به زندگی و شرایط اطرافیانت تصمیم بگیر.
سعی کن خوبیها ونکات مثبت این اقا رو فدای مادیات نکنی که با یه چشم بهم زدنی و با یه ورشکستگی ممکنه همش نیست و نابود بشه ......

علاقه مندی ها (Bookmarks)