به نظر من هر زني خودش اجازه ميده كه چطور باهاش برخورد بشه دوستي داشتم كه شوهرش خيلي عصبي بود و همون اوايل ازدواج يكبار دست روي دوستم بلند كرده بود و دوستم ان چنان قهري با اين بشر كرد كه و دقيقا بهش فهموند كه نه نه اينجا ديگه خط قرمزه منه حق اينكه دست روي من بلند كني رو هرگز و تحت هيچ شرايطي نخواهي داشت الانا شوهرش عصبي ميشي داد ميزنه ولي ديگه هيچوقت دست رو زنش بلند نميكنه چون ميدونه روزي كه اينكارو بكنه اونو از دست ميده😡
من نميدونم چرا ولي وقتي ميشنوم اقايي رو همسرش دست بلند كرده با بدتر اينكه كتكش زده قبل از اينكه از اقا حرصم بگيره از خانم عصبي ميشم كه چطور اجازه چنين برخوردي بهش دادي به نظر من در زندگيهاي بدين شكل شوهر عصبيه درست و بايد كمك روانشناسي بگيره ولي زودتر از اون خانم بايد كمك بگيره چطور اينقدر براي خودتون ارزش قائل نيستين چطور اجازه ميدين اينكارو بكنه به نظرم شما بايد خودت روي شخصيتت روي اعتمادبه نفست كمك تخصصي بگيري وقتي خودت وجود و بدن خودتو دوس نداري چطور ميخوايي شوهرت احترامي برات قائل باشه وقتي بعد از اينكه شما رو ميزنه آب از آب تكون نميخوره و زحمت يه معذرت خواهي هم به خودش نميده خط قرمزي براش مشخص نكردي اون ادم اجازه داره هر طور ميخواد باهات رفتار كنه و اين اجازه رو شما بهش دادي چرا چون خودت واسه خودت ارزش نداري من متاسفم اگه تند حرف زدم ولي واقعا اعصابم بهم ريخت به نظرم خانمي كه كتك ميخوره بعدشم عادي زندگي ميكنه و در مواقعي منت شوهر رو هم ميكشه اين زن شان خودشو براي مردش اونطور مشخص كرده شوهرم هيچ هيچ هيچ دليلي نميبينه جلوي عصبانيشو بگيره چون بزنه هم اتفاقي نمي افته تازه جزا كه نميشه جايزه هم ميگيره ايراد از خودته خودتو دوس داشته باش به خودت احترام بزار زندگي براي تو از تو شروع ميشه پس اولويت اول خود شمايي❤
اگه حقيقت كوبيده شد تو صورتت معذرت ميخوام اميدوارم زودتر به خودت بيايي❤❤

علاقه مندی ها (Bookmarks)