امیدوارم از حرفم ناراحت نشی ولی به نظرم شما داری دچار افسردگی میشی چون حوصله هیچ کاری رو نداری و از زندگیت خسته شدی.. اینم بگم که تا شما نخواین کسی نمی تونه کمکی کنه. ما راهکار میدیم ولی این شما هستین که باید عمل کنید. یکی از بهترین کارهایی که روحیه ادمو عوض میکنه شرکت در کلاس های ورزشی و استخر رفتن با دوستانه.شما اگه روزایی که خونه هستین صبح برین باشگاه مطمعنم بعدش که میاین خونه کلی انرژی مثبت میگیرین. زندگیتون الان دچار یکنواختی(تماشای تلوزیون) شده.. چندتا برنامه جدید گروهی پیدا کنید که حتی اگه اوایلش حوصله رفتن رو نداشتین به اجبار دوستاتون برین. و از همه مهم تر اینه که به خودتون انرژی منفی ندین.این که همش تکرار کنین که خسته شدم ازین شرایط و میخوام تغییر کنم ولی عملا کاری نکنید و مثل قبل رفتار کنید و هی بگید نمیشه ذهن و جسم شما عادت میکنه به این قضیه. نمیدونم به نیروی ذهن چقدر اعتقاد دارید ولی هرچه که در سر شما بگذره همان در زندگیتون اتفاق میفته.شما هر روز به خودتون بگید میخوام تغییرات مثبت کنم و من میتونم و برین دنبال فعالیت. اونوقت بعد یک ماه میبینید که چه دختر اکتیوی شدین.(فقط خواهشا واژه نمیشه و نمیتونم رو از ذهن و زبانتان بیرون کنید)
موفق باشید.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)