دوست عزيز
ازدواج موفق ازدواجي هست كه با عقل و منطق شروع بشه و با عشق و احساس تداوم پيدا كنه
هيچ وقت احساسات قبل از ازدواج رو باور نكن
وقتي پدر و مادرت مي گويند نه اشك نريز اصرار نكن هيچ كس به اندازه ي پدر و مادر خيرخواه تو نيست هيچ كس ... حتي مردي كه فكر مي كني تو را از خودت هم بيشتر دوست دارد حتي خودت
مي دوني وقتي قبل از ازدواج از نظر عاطفي درگير ميشوي چه بدي داره؟ اينكه احساست منطقت رو ازت ميگيره و باعث ميشه چشمت رو به روي خيلي از واقعيت ها ببندي واقعيت هايي كه پدر و مادرت دارن مي بينن
حتي از عنوان تايپيكت هم مشخصه كه داري احساسي با ماجرا برخورد مي كني عزيزم هيچ وقت يك نفر تمام زندگي ادم نمي شود
فكر مي كني همه ي مشكلات زندگي با عشق حل مي شود اما وقتي وارد زندگي مشترك ميشي و جدي بودن زندگي رو لمس مي كني از اون شور و احساس فاصله مي گيري تازه اون موقع پي به خيلي از تفاوت ها مي بري و متوجه ميشي پدر و مادرت چي مي گفتن
شما ٢٤ سالته و اون ٣٩ شما الان پر از انرژي هستيد به دنبال هيجاناتي اما اون داره به سني نزديك ميشه كه ارامش مي خواد دنياهاي شما با هم فاصله داره و ممكنه باعث بشه درك مطلوبي از هم نداشته باشين و ضمنا افرادي كه سنشان بيشتره انعطاف پذيري كم تري هم دارن
و مسئله مهم ديگه اينه ايشون در سني قرار دارن كه غرايز جنسي شان رو به افول هست در حالي كه شما در اوج نياز قرار داري
گذشته از همه اينها ايشون در سن ٣٩ سالگي هستن اين سن سني نيست كه فردي بخواهد احساسي تصميم بگيرد پس يا ايشون اصلا به بلوغ فكري نرسيدند يا در عشقشون به شما صادق نيستند ضمن اينكه از نظر من توجيه ايشون در خصوص مجرد ماندنشون عقلاني نيست
ايشون مي گويد من فرق مي كنم اپ تو ديت هستم اما اين ها مواردي نيستند كه دست خود شخص باشن بلكه اقتضاي سن هستن حالا در بعضي ها بيشتر بروز مي كنه و در بعضي ها كمتر
پس خواهش مي كنم به جاي برخورد احساسي منطقي روي اين موضوع فكر كن

علاقه مندی ها (Bookmarks)