عزيزم پولو هر چ زودتر بهش بده ولي از اين به بعد هميشه هميشه براي خودت پولي پس انداز داشته باش كه فقط خودت بدوني و خودت يعني لازم نيست همه ريز حساب بانكيتو شوهرت بدونه هميشه پشتوانه مالي براي خودت داشته باش كه در روز مبادا به كار خودت و زندگيت مياد در مورد شوهرت بايد خيلي خيلي باهاش مهربون باشي و بهش عزت نفس بدي ازش خيلي تعريف كن در مواردي كه قويه مثل اون روباهه است ديگه چ سري چ دمي عجب پايي البته منظور تعريف از توانمنديهاشه مثلا من خيلي خوشحالم كه زنت شدم احساس ميكنم همه اينده ام با تو تامينه تو ماشالا خيلي جربزه داري هم سن و سالاي تو خيلي زحمت بكشن خونه رهن ميكنن تازه اگه بتونن ازدواج كنن و هي هندونه بده زير بغلش تو باهوشي با استعدادي من بهت ايمان دارم ميدونم تو زود پيشرفت ميكني هر وقت ناله ميكنه بگو عشقم عزيز دلم الان دركت ميكنم متوجه ام چي ميگي الهي بميرم برات دردت به جونم كاش پيشت بودم بغلت ميكردم بعدم بگو من برات دعا ميكنم كه زود زود مشكلات ماليت رفع بشه دعاهاي من خيلي زود برآورده ميشه بگو به مادرتم بگو برات دعا كنه تا خدا صبر بهت بده و مشكلاتو پشت سر بزاري بگو مشكل مالي هميشه حل ميشه جونت سلامت باشه تو انقدر باهوش و بااستعدادي زود زود پله هاي ترقي رو طي ميكني منم واست دعا ميكنم خودتم بجاي گلايه از خدا درخواست كمك كن عزيز دلم خدا دوستمون داره و كمكمون ميكنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)