به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 21:50]
    سطح
    49
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 84
    Overall activity: 21.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    317

تشکرشده 1,458 در 274 پست

حالت من
    Shad
    Array
    سلام

راستش من این تاپیک رو نخوندم و نمیدونم موضوعش دقیقا چیه و فقط چند پستش رو گذارا نگاه کردم ، گفتم حالا که دور همیم ، برای اینکه من هم لال از دنیا نرم یکوقت یک دو تا نکته بگم ،که شاید ربط به این تاپیک داشته باشه شاید هم نداشته باشه.

یک چیزی توی بحث ازدواج هست که میگن تا وقتی با یک نفر نری زیر یک سقف ، نمیتونی شخصیت واقعیش رو بشناسی ، دوستی داشتم که با همسرش حدود یک سال توی عقد بود ، و زمانی که رفت سر خونه زندگی خودش میگفت تازه داره شخصیت واقعی همسرش براش هویدا میشه.... خیلی ها هستن که که با یک نفر چند سال دوست هستند و بعد ازدواج میکنن و تازه بعد ازدواج شخصیت واقعی طرف رو کشف میکنن .... خوب حالا که اینقدر درک شخصیت یک نفر سخته ... فکر کنم خیلی ما به خطا میریم اگه بخوایم صرفا از روی نوشته ها و شخصیت مجازی یک نفر ، طرف رو انالیز شخصیتی کنیم و قضاوت کنیم ، حتی اگه اون نفر هزاران پست و مطلب هم توی یک فضای مجازی داشته باشه باز هم نمیشه در موردش شخصیت طرف نظر حتمی داد...

توی فضای مجازی خیلی ها هستند که توی زندگی واقعی کمبود دارند و میخوان توی فضای مجازی کمبودهاشون رو جبران کنند و مثلا خودشون رو ادمهای بزرگ و مهمی جلوه میدن...

خیلی ها هستند که توی زندگیهای شخصیشون ادمهای محجوب و با حیایی هستند ولی اینجا چون میدونن هویتشون فاش نمیشه شاید راحتتر میتونن از زندگی شخصیشون بگن...

خیلی ها هستند که مثلا موقعیت اجتماعی بالایی دارند و باز هم اینجا چون شناخته نمیشه راحت تر برخورد میکنندو....

خلاصه واقعا نمیشه و نباید کسی رو بر اساس چند پست و احساس خودمون نسبت به شخصیت مجازیش قضاوت کرد ...به نظر من توی فضای همدردی فقط باید براساس داده هایی که طرف میده ، به حل مشکلش کمک کرد ... نه قضاوتی نه هیچی.... مگر اینکه خود طرف اذعان و اقرار کنه به برخی از نکات شخصیتیش و بخواد برای اونها راهکار بگیره...

البته این حرفم کلی بود و من این تاپیک رو نخوندم و شاید هم به این تاپیک این نوشته من ربطی نداشته باشه...

خانم چارضد یک راهنمایی هم به شما بکنم برای اینکه کمی فضا عوض بشه

من این نصف شبی بیدار خوابی به سرم زده یک نظریه روانشناسی همینطور فی البداهه به ذهنم رسید که تا حالا توی هیچ رفرنسی بهش اشاره نشده و من دارم برای اولین بار توی این جمع دوستانه مطرحش میکنم به اسم "نظریه شرطی سازی انزجاری"...

اینطور که من فهمیدم ظاهرا شما قبلا به اقایی به اسم سامان یا ساسان یا همچین اسمی علاقه داشتید و الان هنوز توی ذهنتون مونده ... من پیشنهادم اینه که توی ذهنتون هر وقت اسم سامان اومد ، سریع تصویر اقای نعمتیان اسانسور یا داداش اقای نعمتیان رو بیارید تا اسم سامان و تصویر اقای نعمتیان اسانسور با هم لینک بشه ، بهتون قول میده در کمتر از 24 ساعت ، خود ذهنتون کلا اسم سامان رو از ذهنتون شیفت دیلیت کنه ... یعنی قول میدم کلا سامان و ساسان و هر چی اسم پسر هست از ذهنتون پاک بشه ، مورد داشتیم ، دختر خانمی بود با این روش کلا دیگه قید ازدواج رو هم زده و حالا باز باید یک نظریه اختراع کنم که اون دختر خانم دوباره به ازدواج راغب بشه.....

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكافٍ عَبْدَهُ
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟

( زمر / 36 )

2. 4 کاربر از پست مفید محمد 93 تشکرکرده اند .

:)لبخند (دوشنبه 18 خرداد 94), من می دونم (یکشنبه 17 خرداد 94), zzzz (یکشنبه 17 خرداد 94), اعجاز عشق (یکشنبه 17 خرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)