سلام دختر عاقل عزیز
بنظرم بخاطر این مشکل خانوادگیتون حتما سعی کن یک فکری بکنید میتونی از مشاوره اینجا یا یک جایی دیگه جهت گرفتن راه حل مناسب تلاش کنی.
چون واقعا مشکل جدیه، شما الان 27سالته و تا الان به خاطر خواهرتون خواستگارتون ندیده رد میکنید، اینطوری تا سه سال دیگه به سی میرسید بدونیکه حتی یک خواستگار خوب و دیده باشید و کمیت و کیفیت خواستگارها هم با افزایش سن کم و کمتر میشه، بنابراین با این رویه ای که خانواده شما پیش میگیرند تا چند سال آینده شما هم مانند خواهرتون مجرد میمونین که اینطوری مشکل خانواده اتون میشه دوتا دختر مجرد.
من همه چیز و در ازدواج نمیبینم و نمیدونم خواهرتون اصلا خواستگار دارند ازدواج میخواین بکنند یا خیر ولی وقتی شما تمایل به ازدواج دارین و سنتون هم مناسب هست چرا باید بخاطر این مسله سرکوب بشه! این خیلی بده، بنظرم برادرتون فرد منطقی تری نسبت به سایر اعضای خانواده تون هستند باهاشون صحبت کنید و دنبال راه حل بهتری باشید.
راه حلی که در حال حاضر خانوادتوت در پیش گرفتن اسمش راه حل نیست، این پاک کردن صورت مسله و بوجود آوردن مشکلات بیشتر هست.
- - - Updated - - -
درخصوص حرکتی که خواستگارتون انجام دادن بنظرم به شما شناخت خوبی از ایشون میتونه بده، البته این قضیه برمیگرده به خطوط قرمز خودتون ولی، این حرکت نشون میده ایشون کنترلی روی نفسشون ندارن و خوددار نیستند .
و اینکه تا سن 30 بدون ازدواج چطوری گذروندن جای سوال اساسی ای پیش میاد!
و اینکه گفتید ایشون حرف های محبت آمیز نمیزنند من اولش فکر کردم انسان منطقی هستند میخواین براساس منطق و عقل حلو بروند و احساسات و گذاشتن برای زمانی که مطمئن شدید و پاسخ هردو مثبت بود.
ولی اینکه گفتید همچین حرکتی انجام دادن و اونم پشیمون نیستن و مغرور هم هستن پس نشون دهنده ی اینه که ایشون این قبیل حرکات و رفتارها براشون عادیه و خط قرمزی براشون نداره وفقط چون غرورشون اجازه نمیده با حرف زدن در خصوص احساسات و این مسایل نمیتونند پیش بروند.
فکر کنم برای همین انتظار داشتند شما راهی براشون باز کنید برای همین بشما گفتن انسان سردی هستید.چون ایشون بخاطر غرورشون احساساتی صحبت نمیکنند شما هم منتظر ایشون هستید... بنابراین این شده که فکر میکنید هردو سرد هستید و مغرور .
در غیر این صورت من فکر میکردم ایشون از روی درایت و عقل هست که اینطورر برخورد میکنند.
بنظرم اگر این مسایل خطوط قرمزی برای ایشون نیست و برای شما هم نخواهد بود پس ادامه بدهید ورگرنه به این فکر کنید تا 30 سالگی ایشون چطور تحمل کردن؟
یا اینکه به این فکر کنید اگر یک زمانی دختری مغرور نباشه و راه و برای ایشون باز کنه آیا ایشون لغزشی نخواهند داشت؟
البته حرفهای من حدس و گمان هست بهتره حتما با یک مشاوره مجرب و حرفه ای مشورت کنید و هم ایشون و از خطوط قرمزتون آگاه کنید و شرایط پیش اومده و بازگو کنید و نظرشون جویا بشید.
راه حل مشکل شما ارتباط دوستانه داشتن با خواستگارهاتون نیست، ازدواج بهرقیمتی هم درست نیست چون مجردی یک مشکل داره ازدواج نامناسب 1001مشکل ... پس خیلی مراقب باشید که شرایط گولتون نزنه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)