بچه ها یه سوالی دارم ، آیا برای شب یلدا که برای عروس کادو میخرن خود عروس رو نمیبرن ؟ رسمه ؟
آخه خانواده همسرم بدون اطلاع من دارن میرن برام پالتو بخرن ( از دخترخالم که جاریمه فهمیدم )
یکم حرصم گرفته که چرا هیچوقت نظر خودمو نمیپرسن ...
یا دیشب شوهرم زنگ زده همش میگه آبجی گفته یه جا میشناسه لوازم آرایشش هم مارک خوبیه هم قیمت مناسبیه ولی از نظر من خیلی هم گرونه و مارکش متفرقه است ، دخترخالم میگه که خواهرشوهرم گفته من نمیفهمم چرا مهسا میگه من ازین جا چیزی نمیخوام ...
چرا نمیذارن خودم برای خودم تصمیم بگیرم همش دخالت میکنن شورشو درآورده فکر میکردم دیگه دخالت نخواهد کرد ولی انگار همچنان ادامه داره ، معمولا وقتی یه نظر یا پیشنهادی میدی دیگه کار نداری طرف عمل خواهد کرد یا نه ، ولی خواهرشوهر من انگار میخواد نظراتش رو بهم تحمیل کنه و منم زیر بار نمیرم وقتی میگم نمیخوام یعنی نمیخوام ... شوهرمم یه اخلاق بدی داره اینه که یه پیشنهادی که ازونا میده همش دنبالشه و ازم میپرسه چیشد چه تصمیمی گرفتی وقتی هم نه میارم هی اصرار میکنه میره رو اعصابم ... انگار یکی همش بهش میگه خوبه بگو بخره که احیانا خواهرشوهرمه .
من پنج روز گفتم قبل امتحاناتم برم تهران تا حال و هوام عوض بشه که اوناهم از وقتی فهمیدن همش سعی دارن نظراتشون رو تحمیل کنن که حالا که میاد ببرش فلان جا براش حلقه بخر یا ما میبریمش براش لوازم آرایش از همون جایی که خودمون میخریم براش میخریم و یا برای لباس مجلسی فتوا میدن که از کجا بخرم شوهرمم که هر کی هرچی بگه سریع قبول میکنه میگه آره راست میگن میرن رو اعصابم دارم پشیمون میشم که برم اونجا ... میخوام حال و هوام عوض بشه نمیخوام حرص بخورم واز اون بگه نگاه به حرف ما نکرد فلان نکرد حوصله ندارم ...
همش رو هم از بی عرضگی شوهرم میدونم ... همش میگه نظر تو برام مهمه و برای خودت میگم من به فکرتم ولی در اصل داره نظراتش رو تحمیل میکنه بهم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)