به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 بهمن 95 [ 04:00]
    سطح
    33
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    101

تشکرشده 183 در 100 پست

Array
    والا نظر من کارشناسی نیست.
    ولی به نظر من باید بازم صبر کرد و صحبت کنین باهاشون ، دلایلشون که اصلا قانع کننده نیست.
    کاش یه بزرگتری ، یه آدم فهمیده ای ، کسی بود که پادرمیونی میکرد حداقل راضی میشدن یه بار اون خانوم رو بببنن.
    خیلی ها هم بودن که رفتن اون طرف و بدون اجازه خانواده ازدواج کردن و مشکلی هم پیش نیومد ولی به نظرم اگه بخواین این کارو بکنین ، یه جورایی بی احترامی حساب میشه.
    اگه دیگه خیلی پافشاری داشتن و تلاش های شما نتیجه نداد و اگه واقعا از تصمیمتون مطمئن هستین ، به عنوان یه فرد مستقل بدون اجازه این کارو کنین.
    جسارتا میشه بدونم چرا این قضیه ازدواج انقد براتون مهم شده؟ آخه شما میگین دارین با ایشون زندگی میکنین و طبق حرفهای خودتون فرهنگ اونجا پذیرفتین و حتی میگین که بدون ازدواج میتونن بچه دار بشن .
    شما که این دو سال رو باهاشون زندگی کردین ، خب بازم به همین روش ادامه بدین تا رضایت کامل خانوادتون رو به دست بیارین.
    از خانوادتون بخواین که یه دلیل قانع کننده بیارن که مورد قبول شما باشه ، دین و ملیت و زبان ، فرهنگ دلایل قانع کننده ای نیست ، حداقل برای شرایط شما نیست چون خودتون میگین با فرهنگ اونجا بهتر کنار میاین و این شما هستین که میخواین زندگی کنین ، نه خانواده ، شاید هر پنج سال در میون هم نخواین بیاین ایران ، پس این دلایلی که خانوادتون میگن به هیچ وجه قانع کننده نیست.
    شاید به خاطر مذهبی بودنشون دوس ندارن بگن که عروسشون مسلمان نیست و . . . (با احترام کامل به مذهبی و غیر مسلمونها ، من برای همه عقاید و طرز فکر ها احترام قائل هستم)
    شاید شما 9 سال اونجا هستین ، اینو یادتون رفته باشه ولی من اینو یادآوری میکنم که تو ایران اول حرف مردم مهمه ، بعد دل و حرف خود شخص ، بعضیا شده بمیرن هم ولی به خاطر حرف مردم باید اونجوری که مردم میخوان زندگی کنن ،حداقل 99 درصد ایرانیا اینطورن
    نمیدونم شاید مثلا آرزوها واستون داشتن و دارن و . . . .
    ویرایش توسط maral569 : جمعه 03 اردیبهشت 95 در ساعت 21:20

2. 2 کاربر از پست مفید maral569 تشکرکرده اند .

alone.in.se (شنبه 04 اردیبهشت 95), Dr.Goebbels (جمعه 03 اردیبهشت 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)