نقل قول نوشته اصلی توسط فکور نمایش پست ها
سلام
اگر شرایطتون همینی هست که نوشتید کمی صبر کنید مورد دلخواه حتما گیرتون میاد
شما گزینه های زیادی پیش روتون هست
انقدر زود نا امید نشید

از راههای غیر منطقی هم نرید
خودتون هم توی محیطهایی که وارد میشید میتونید کمی با دقت تر افراد رو برانداز کنید شاید مورد دلخواه رو خودتون پیدا کردید
اصلا به فکر راههایی که دوستانتون میرن نباشید
به واسطه های بیشتری بسپارید
و توکل کنید به خدا
ممنون از همدردیتون
بله راهی جز توکل به خدا نداریم

نقل قول نوشته اصلی توسط عروس خوشبخت نمایش پست ها
سلام
بهتون پیشنهاد میکنم سخنرانی های جول اوستین رو گوش بدید اصلا نگران نیاشید حتما کسی که مدنظر دارید رو پیدا میکنید ازدواج یه جورایی قسمته یه جورایی همته یه جورایی اختیار با خودته
میدونید حتما زمانش نرسده و اون شخص رو ندید

اصلا نگران نباشید از معیاراتون هم اونهایی که براتون مهمه رو ایست کنید که بعدا از همسرتون دلسرد نشید بگید من اینجور نمیخواستم

میدونید یکم خودتون باید زرنگ باشید من معتقدم ادم به زرنگی خودشه که سرنوشتشو بسازه و بگرد تا پیدا کنی

به نظرم خانوادت هم همچین دلشون راحت با کسی راه نمیاد و نمیپسندند
نه برعکس من کاملا ریش و قیچی دست خودمه
من کاملا از نظر فکری مستقل هستم البته این به این معنی نیست که اهل مشورت واین چیزا نباشم ولی تصمیم نهایی رو خودم میگیرم

نقل قول نوشته اصلی توسط cheshmakk نمایش پست ها
سلام...و تبریک بخاطر پاک بودنتون
خواستم بگم من خودم از اون دسته آدمام که تا الان چندتا دختر پسر به هم معرفی کردمو دوتاشونم منجربه ازدواج شده

با توجه به تجربیاتم میتونم بگم معیارات اصلا سختگیرانه نیست...یکم خانوادت تو این زمینه نابلدن...شاید بخاطر اینه که خانه دارن و زیاد تو جامعه نیستند...

میتونید از یکی از فامیلای دلسوز که بیشتر تو جامعستو با دخترای بیشتری سرکار داره کمک بگیرید...یا از دوستانی که ازدواج کردند و از طریق همسراشون اقدام کنی...البته خودتونم باید دقت کنید و اینطور نباشه که به دلیل موقعیت شما ظاهرسازی کنند و بهتون دروغ بگن

موفق باشید
من هر دو خواهرم کارمند هستن و تو جامعه بنده خدا به همه هم رو انداختن خیلیم بهشون معرفی کردن ولی بالا توضیح دادم
فامیلمونم که ماشالا همه حسود و تنگ نظرن
من پنج تا خاله دارم 6 تا زن دایی همشونم میدونن من دنبال کیس ازدواجم ولی اصلا به روی خودشونم نمیارن یه زن داداشیم داریم که برعکس شغلش جوریه خیلی با خانوما ارتباط داره
ولی متاسفانه .......
ولش کنید نمیخام غیبت کنم
خودمم ادم کم رویی نیستم بین دوستام که متاهلن مطرح میکنم بنده خداها معرفیم میکنن ولی وقتی میریم میبینیم زمین تا اسمون تفاوت هست
برام جالبه من معیارامو واسه چنتا از دوستام کفتم خواهراشون ودو مورد دخترشون معرفی کردن که اصلا هیچ سنخیتی نداشتن حالا حسابش کنید من چه جوری قضیه رو جمعش کرم که اونا بهشون بر نخوره میخام بگم اطرافیان کاری به مشخصاتی که میدم ندارن هر کس بلاخره یه دختر مجرد از وابستگان نزدیکشون داره اونو معرفی میکنه وقتیم که من میگم نه دیگه اون طرف هیچ کسو معرفی نمیکنه
اون روز تو بانک یه دختری دیدم ظاهرش خوب بود ولی مطمعن هستم اگه میرفتم جلو نه اون دختر کلا دخترا میگن ما قصد ازدواج نداریم چون پیش خودشون میگن اگه بگیم داریم طرف هوا برش میداره که در واقعیت من حداقل اینجور فکری نمیکنم