ممنون از همدردیتون
بله راهی جز توکل به خدا نداریم
نه برعکس من کاملا ریش و قیچی دست خودمه
من کاملا از نظر فکری مستقل هستم البته این به این معنی نیست که اهل مشورت واین چیزا نباشم ولی تصمیم نهایی رو خودم میگیرم
من هر دو خواهرم کارمند هستن و تو جامعه بنده خدا به همه هم رو انداختن خیلیم بهشون معرفی کردن ولی بالا توضیح دادم
فامیلمونم که ماشالا همه حسود و تنگ نظرن
من پنج تا خاله دارم 6 تا زن دایی همشونم میدونن من دنبال کیس ازدواجم ولی اصلا به روی خودشونم نمیارن یه زن داداشیم داریم که برعکس شغلش جوریه خیلی با خانوما ارتباط داره
ولی متاسفانه .......
ولش کنید نمیخام غیبت کنم
خودمم ادم کم رویی نیستم بین دوستام که متاهلن مطرح میکنم بنده خداها معرفیم میکنن ولی وقتی میریم میبینیم زمین تا اسمون تفاوت هست
برام جالبه من معیارامو واسه چنتا از دوستام کفتم خواهراشون ودو مورد دخترشون معرفی کردن که اصلا هیچ سنخیتی نداشتن حالا حسابش کنید من چه جوری قضیه رو جمعش کرم که اونا بهشون بر نخوره میخام بگم اطرافیان کاری به مشخصاتی که میدم ندارن هر کس بلاخره یه دختر مجرد از وابستگان نزدیکشون داره اونو معرفی میکنه وقتیم که من میگم نه دیگه اون طرف هیچ کسو معرفی نمیکنه
اون روز تو بانک یه دختری دیدم ظاهرش خوب بود ولی مطمعن هستم اگه میرفتم جلو نه اون دختر کلا دخترا میگن ما قصد ازدواج نداریم چون پیش خودشون میگن اگه بگیم داریم طرف هوا برش میداره که در واقعیت من حداقل اینجور فکری نمیکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)