سلام

ببیند هر انسانی هدف اصلی زندگی خودش را یه جور تعریف میکنه - مثلا شما فرمودید :

""
گم هستم تو مسیر زندگیم... نمیدونم.... شاید الان همون کسب درامد و مستقل بودن ""

به نظرم کار - ازدواج - تحصیل و ....... جزء هدف های زندگی هستند و صد البته مهم !

ولی نباید هدف اصلی زندگی ما باشند - بلکه همه اینها کمکی باشن که ما را به چیز اصلی برسونه !

حالا اون چیه؟

شاید یکی بگه هدف اصلی من اینکه همیشه با اتفاقات زندگی دوست باشم و نا امید نشم !
شاید فرد دیگری بگوید هدف اصلی خدمت و کمک به بشره در حد توانم
شاید یکی بگه ......؟

به نظرم هدف اصلی را نباید در امور فنا پذیر دنیوی جستجو کنیم - بلکه باید جستجوی والاتری کنیم .

مثلا اگر هدف اصلی زندگی من ازدواج باشه یا مثلا ماشین باشه یا مثلا فرزند و ....... باشه با از دست رفتن اینها اون هدف هم از بین میره - بلکه باید در اموری جستجو که فناپذیر نباشه !

اشیاء فناپذیره ! پس اگر هدف را در این بذاریم ،،،، یعنی هدف غیر جاودان انتخاب کردیم .

بیشتر غصه های ما انسانها برای همینه - چون دوست داریم به دنیای ذهنمون برسیم و اگر نرسیم یعنی موفق نیستیم !

سعی کردم یه اشاره ای داشته باشم - دیگه باید خودتون تفکر کنید .

.....................................

بری درمان کمال گرایی یکی از کارها میتونه این باشه که عزت نفس خودمان را بالا ببریم !

عزت نفس یعنی خودمان را در مقام یه انسان ارزشمند بدونیم - نه اینکه حتما باید کار بزرگی انجام بدیم و .....

کسانی که کمال گرا هستند - عزت نفس بالایی ندارنند و دنبال یه راهی هستند که چیزی را کسب کنند و برای همین همیشه در حال نقشه کشیدن هستند

و این باعث میشه خونه نشین بشند و یا کار را نیمه رها کنند و یا از کارشان لذت نبرنند ( کلی میگم استاد بزرگوار)

برای این منظور یه فرد کمال گرا بهتره یه مدت با خودش و دلش خلوت کنه !!! خودش را بیشتر بشناسه و خودش را دوست داشته باشد ...... یعنی اکنونش را !

یه فرد کمال گرا دنبال نتیجه ست ! اون نتیجه را هدف میدونه - ولی به نظرم مسیر این هدف لذت بخشه .

یه فرد کمال گرا خودش را کم میبینه و لذا هدف های سنگین برای خودش انتخاب میکند ! ( شما این جورید خانم مهندس ؟ )

و .......

باید کار کنیم روی اینها ( همه ی ما )

.................................................. .........

بحث دیگه بحث هدف گذاری شما و انتخاب مسیر شغلیتون هست !

به نظرم هنوز تردید دارید در انتخاب شغلتون و با این مسیر دوست نیستید ! و نمی تونید چه شغلی را انتخاب کنید ( اگر اشتباه میگم توبه )

آیا هنر را ادامه بدید یا کار ی که جلوی شماست را برید !

یه کاغذ بردارید و اون شغلی که 2 ماه پیش دعوت به کار شدید را ارزیابی کنید .

5 مورد از دلایلی که باید اون شغل برید را بنویسید :

1 :
2:
3:
4:
5:

حالا 5 دلیل ببینید می تونید پیدا کنید که نباید برید و منتظر شغل دیگر باشید !

1:
2:
و.....

بشینید ارزیابی کنید .مطمن باش راه را پیدا می کنی.

ان شالله .