شیدا جان لطفا مطالبم رو کامل بخونید
من گفتم مثل من از اون ور بوم نیوفت و روش خودت رو هم ادامه نده چون از این ور بوم میوفتی.
سهم و مسئولیت خودت رو بپذیر نه بیشتر نه کمتر.
اینقدر مثل من شل نگیر که بخوان ازت سو استفاده کنن و بعد به خودت بیای و مثل من ازشون متنفر شی ولی کاری هم نکن که اونا ازت دلخور شن.
باید همه چیز دوطرفه باشه.
وقتی ایشون میرن مهمونی باید در حد خودشون و سهم خودشون به میزبان کمک کنن اینجوری جلوه بهتری هم داره.اینکه بگن دستکش ندارم و ...به بقیه حضار و کسایی که کاری انجام دادن توهین میشه که مگه ما چیمون کمتر از جاری اخریه که باید کار کنیم ولی ایشون نه؟
برای خودتون دستکش ببرید و یا از کرمی که همه خانما توی کیفشون دارن استفاده کنین.
جدا از همه اینا و ظرف شستن که یه نمونه بود من حس میکنم ایشون هنوز متوجه نیستن که حالا دیگه بهشون به عنوان دختر مجرد مامان که میتونه بنا به خواسته مادرش دست به سیاه و سفید نزنه نگاه نمیشه و دیگه مثل قبل نیست که کسی ازشون انتظاری نداشته باشه.
در حال حاضر از ایشون انتظار میره که مثل عروس خانواده و یه خانم کامل و مستقل که حالا خودش باید مسئولیت همه چیز رو به عهده بگیره رفتار کنن.
وایشون باید کم کم تلاش کنن که نقش جدیدشون رو هم یاد بگیرن و مناسب با اون رفتار کنن.
منم مجرد بودم با خانواده میرفتم مهمونی ظرف نمیشستم مدرم این کارو میکردن حتی خونه پدرم هم دست به سیاه و سفید نمیزدم ولی وقتی متاهل شدم حالا به من به چشم خانم آقای فلان نگاه میشه و از من انتظار میره مثل همه خانم های متاهل دیگه رفتار کنم نه دختر مجرد مامانم.
حالا دیگه من باید به نوبه خودم در مهمانی کمک کنم و سهمی رو به گردن بگیرم مگر اینکه حس کنم نیازی به کمک من نیست.
ایشون باید در همه زمینه ها به عنوان عروس اون خانواده سهم خودش رو به جا بیاره از نظر کمک,احترام,صله رحم,... نه کمتر و نه بیشتر

علاقه مندی ها (Bookmarks)