سلام
خداروشکر شما هم اومدین البته منتظرتون بودم ، چون در این سایت چند نفر هستن که چند نام کاربری دارن و برخی هم حالت هجومی دارن و منتظرن حرف مثبتی زده بشه و به ماجرا دعوت بشن و نظری مخالف بگذارن تا متفاوت نشون بدن.
ببینید من حرف های اون تاپیک رو ادامه ندادم بلکه در ابتدای عرایضم گفتم در قسمت های دیگر تالار جای تاپیک بود اما به اجبار اینجا تاپیک زدم ولی بی ربط به اخلاق و عقاید هم نیست! اما حیف که ما فقط میخوایم از یکی هر طور شده ایراد بگیریم.
تا جایی که در ذهن دارم ما خانواده مذهبی نیستیم ، خیلی از افراد فامیلمون هم در خارج از کشورن ولی ازدواج هامون با اصول و اخلاق بوده.
نه اشتباه نکنین من عرض کردم در ازدواج سنتی هم شکست هست، یک کلام خیلی از دختران دوست ندارن حیثیت و آبرو و عفتشون در دوستی های بی پایه و اساس،نه آشنایی ازدواج زیر نظر والدین... لکه داره بشه من دلیل اصرار شما رو نمیدونم اما امیدوارم چیزی که فکر میکنم نباشه، چون این حرفا نتنها بد نیست بلکه شیوه ی صحیح ازدواج هست و اتفاقا برای خانومها خیلی مفید هست. تنها سه گروه از این موضوع دفاع میکنند که ترجیح میدم دربارشون صحبت نکنم.
در ضمن اگر تاپیک مال این بخش نباشه که خودم هم گفتم احتمالا نیست، بسته میشه یا اینکه مدیر عرض میکنه تفکر شما اینه و جای مناسبش فلان بخشه یا اصلا در این تالار نیست. اما تا زمانی که سایت مدیر و ... داره فکر میکنم دخالت شما تنها هدر دادن پست های مفید سه عددیتون هست.
دوستان محترمی که مخالفن، با احترام عرض میکنم من دیگه پاسخی به این دست پست ها در این تاپیک نمیدم و برای مخاطب من و کاربرانی که عضو نیستن همون مطلب اول رو بخونن و تأمل کنن کافی هست و بعبارتی خودشون عقل و درایت کافی رو دارن که خوب رو از بد تشخیص بدن و بفهمن چه حرفی بصلاح آیندشون هست، مؤید باشید.








پاسخ با نقل قول

علاقه مندی ها (Bookmarks)