سلام مجدد
آقای سیا واقعا حرفتون دلنشینه اما میشه بگین کار نکنم خرجیمو از کجا بیارم پولشو بدم؟! اگه قراره کار کنم که چه فرقی می کنه خیاطی باشه یا یه چیز دیگه. اگه قرار نیس کار کنم اون خیاطی چه صیغه ایه؟......توضیح اضافی بدین، ممنون میشمبا توجه به نوشته ها تون فكر ميكنم مجرد باشيد و تو شهر كوچيك(استان اصفهان) زندگي ميكنيد.....
گفته بوديد كار نكنم خرجيمو از كجا بيارم مگه ي دختر مجرد چقد خرج داره ؟
خانم ها هر كاري كه برن (البته قصد بي ادبي ندارم) منشي گري باشه يا فروشندگي يا...
اولا حقوق آنچناني نميگيرن (فكر نميكنم بالاي 500تومن بگيرن) دوما چند ماه كه واسادن ي جا كار حتما به دلايل ....اخراج ميشن... چون تو شهرستان زندگي ميكنيد و فرهنگ كار كردن خانم ها درست جا نيفتاده حرف و نقل پشت سرتون در ميارن
و ممكنه آينده درد سر ساز بشه
از نوشته هاي قبلتون ميشه استنباط كرد كه خانوادتون نسبت به خيلي از موارد حساس هستن. پس هر كاري رو نمي تونيد انجام بديد (كه اين خيلي خوبه به نظر من)
پيشنهاد خياطي دادم چون نسبت به ساير مشاغل سرمايه كمتري ميخاد دوما ي فن خيلي خوب هست كه بعد از ازدواجتون ميتونيد ادامه بديدش (در صورتي كه خيلي از كارها رو پس از ازدواج نميشه ادامه داد ....)
و از همه مهم تر كسي پشت سر شما حرف در نمياره و كاري هست كه در شان شماست.
و توصيه مهم من به شما :
هر كاري كه ميخايد شروع كنيد سعي كنيد كاري باشه كه برا خودتون باشه يعني نخايد برا كسي كار كنيد و حقوق دريافت كنيد(خودتون كارفرما باشيد)
نظر شخصي من اينه كه خانم ها نبايد كار كنن .(البته به استثنا خانم هايي كه شغل دولتي دارن)
1-حقوق كم دريافت ميكنن
2-بيمه ندارن
3-تعدادي از خانم هاي نسبتا محترم تو محيط كار حركت هاي ناشايستي انجام ميدن كه ديد آقايون نسبت به ساير خانم هاي همكار هم بر ميگرده.....
4-كار كردن خانم ها بنيان خانواده رو تضعيف ميكنه
5-كار كردن خانم ها باعث بيكاري بعضي از آقايون ميشه ك مسايل بعدي رو به دنبال داره
و مسايل ديگر كه اينجا جاي مطرح كردنش نيست......

علاقه مندی ها (Bookmarks)