نقل قول نوشته اصلی توسط نیکیا نمایش پست ها
وقتی کسی براتون مهم نیست و باهاتون توی جمع(گروه تلگرام )بد صحبت میکنه ج ندید... همین... اگر آقا باشه میتونید برید توی چت خصوصی و صحبت کنید... اگر هم خانوم بود به خاطر اینکه ممکنه سواستفاده بشه از چتهای شما کلا جواب ندید... علاقه تون رو هم نباید جوری نشون بدید که بقیه متوجه میشدن وقتی هنوز از احساس اون خانوم مطمعن نیستید. الان رو نگاه نکنید که همه چیز و همه کس رو توی عشقتون میبینید... این افشاگری ها بعدها به ضررتون ممکنه تموم بشه. کلا دیگران هر چی کمتر از زندگی ما بدونن خیلی بهتره.یه نصیحت هم بهتون میکنم هرگز توی جمع با کسی دعوا نکنید اگر خواستید با کسی (دوستان پسر خودتون) بحث و جدل هم داشته باشید ببریدش توی یه گوشه ای که کسی نبینه بحث کنید. وقتی توی جمع بحث و جدل میکنید دیگران یادشون میمونه و شما رو به عنوان آدم دعوایی و عصبی به ذهن میسپرن...
حالا هم اتفاقی نیفتاده... به خانوم مورد علاقه تون بگید که قصد دارید با خانواده به خاستگاریشون برید و تا پایان دفاعتون به خودتون و ایشون فرصت بدید که به دور از احساسات و این تنشها تصمیم بگیرید.
توی گروه هم جواب اون خانوم جنجال آفرین رو به هییییییییچ عنوان ندید. خودتون رو ملزم به پاسخگویی به یه خانوم نامحرم که به خودش اجازه میده در مورد اومدن با نیومدن شما دعوا راه بندازه ندونید. به ایشون هیچ ربطی نداره که توی یه جمع مثلا ده بیست نفره یه آقایی قراره بیاد یا نه...

ممنون از پاسختون ولی مشکل من اینه که اصلا دیگه روم نمیشه با ایشون صحبت کنم مخصوصا با این حرفی که زده (نمی خواد منو دوست داشته باشید !) دلیل اینکه هم توی گروه بقیه فهمیدن این بود که من هیچ وقت نمی تونم اینجور وقت ها حرف ها مو مستقیم به کسی بگم سعی می کردم جوری رفتار کنم که خودش متوجه بشه :| و اگر از من خوشش می اومد بهشون میگفتم ولی الان مشکلم اینه که دیگه هیچی نمی تونم بهش بگم ! چی کار کنم ؟ چی بگم ؟