خانم sahar.66
اولا سلام
دوما این صحبت های شما رو و بیشتر از اون رو دیگران قبلا داشته اند و اگر به پست های مدیریت مراجعه کنید جواب تان رو می گیرید. مختصر و مفید آن اینه که همینه که هست. نمی خواهید بروید به سایت های دیگه (نقل به مضمون). بقیه استدلال ها و مطالب (ضمن احترام به نظر و عقاید مدیران سایت) قسمتی صحیح، قسمتی بزگ تری تعارف و قسمت خیلی بزرگ تری (به نظر بنده) اشتباه. بحث کردن هم فایده ای نداره.
"جناب همیشه به خنده!
اگر فرقی نداره لطف کنین عکس این آقا رو از پروفایلتون پاک کنین، مهم عمل انسانه."
به نظرم اینکه انسان رو با خنده بشناسند خیلی بهتر از اینه که به ناله و زاری یا اوقات تلخی و نظایر آن. گفتن دردها هم مشکلی رو حل نمی کنه فقط انسان رو نزد دیگران ضعیف نشان میده. فکر کنم خیلی وقت پیش جائی خوادنه بودم "کسی از سوپرمن همیشه نالان خوشش نمیاد" یا چیزی شبیه آن. تازه این مال وقتی است که کسانی وجود نداشته باشند که از رنج آدم شاد شوند یا بدتر از آن.
درضمن این عکس خودم است نه کسی دیگه. چرا باید تغییرش بدم؟؟؟؟؟؟ اینکه گفتم گل و بلبل خب واقعیتی است که برای شوخی و خنده گفتم. اکثریت مطلق کاربران سایت ها به جای عکس خودشون عکس های هنرپیشه ها، طبیعت و جانوران، طنز، گالری وحشت و .... قرار میدند که بود و نبودش هیچ فرقی نداره.
از شروع کننده مطلب هم عذرخواهی میکنم که اینجا جواب دادم چون مدیریت سایت خیلی زود اون تاپیک رو قرنطینه نمود. (من که گفته بودم کلا بعضی جاها نباید خودتون رو با مباحثه خسته کنید. بعضی وقت ها انسان گمان می کنه مستدل و منطقی است ولی در واقع ازقبل تصمیم قطعیش رو گرفته و هیچ چیز و هیچ کس هم نمی تونه تغییری درش بده)

، طنز، گالری وحشت و .... قرار میدند که بود و نبودش هیچ فرقی نداره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)