سلام.
خیلی ممنون که وقت گذاشتین .
نمی دونم چرا پاک کردن !

من رفتم برای سربازی هم معاف شدم . امیدوارم که دیگه بهانه نیارن . همین خودش خیلی خوب بود :)
در مورد مرضی هم خب من کاری از دستم بر نمیاد دیگه . سعی می کنم در هر لحظه بهترین کار ممکن رو بکنم . به هر حال که نگرانی همیشه هست (اونم در عالم پزشکی که هیچی قطعیت نداره ) ولی خب ، من کاری نمی تونم بکنم به هر حال و سعی می کنم باهش کنار بیام و خوشبین باشم ! تا زمانی که دارو های فعلی در دسترس هست و مفید هست از همینا استفاده می کنم . خب بالاخره هیچوقت هیچ تضمینی نیست :)

جسمانی هم بد نیستم ، البته سعی می کنم کمتر آزمایش بدم که فکرم درگیر نشه . تا جای ممکن کمتر . تنها کار که می تونم بکنم اینه که کمتر بهش فکر کنم . اینو همه میگن بهم :/
سعی می کنم از ترم بعد ، بیشتر خودم رو به کار و درس و بعد تفریح مشغول کنم تا کمتر فکر کنم بهش .

و اما مشکل دوم ! که چندین ساله همراه با منه
من الان لیسانس عمرانم داره تموم میشه و خیلی راه های زیادی هست جلوی روم . به خاطر این بیماری ( وحتا قبل از این مریضی ) من دوست داشتم ایران بمونم و با کارشناسی نَرَم خارج . یعنی خب اقلا دو سه سال باید بمونم تا تکلیف این روشن بشه ان شاءلله !
الان راه های زیادی هم دور و بر من هست که هزینه دسترسی به همشون هم برابر هست . یعنی هیچ امتحانی قرار نیست بدم ( دیگه حوصله کنکور هم ندارم :/ )
مثلا می تونم برم ارشد رشته خودمو ادامه بدم تو دانشگاه خودم ، برم تو یه دانشگاه بهتر مدیریت بخونم ، یا تو دانشگاه خودم لیسانس یه رشته ای رو که خیلی ( و حتی بیشتر از رشته فعلیم ) دوست دارم بخونم . از طرفی شاید بتونم لیسانس بخونم و ارشد همزمان ، ولی می ترسم بهم فشار بیاد :/ و نگران اینم که این مشکل بیماری ، در کارم اخلال ایجاد کنه . الان موندم که چه تصمیمی بگیرم . در شرایط عدم قطعیت ( که آینده خیلی چیزا کاملا روشن نیست ) و در شرایط روشن نبودن علاقه ها ( نمی تونم به طور دقیق بگم کدوم رو بیشتر از اون یکی دوست دارو و تقریبی هست . هر کدومشون یه سری معایب و محاسنی دارن و من نمی دونم با چه ضریبی بهشون امتیاز بدم که رتبه بندی کنم ! ) ، چطوری باید تصمیم بگیرم ؟
این مهم ترین ابهام زندگی من بود ( از زمان ورود به دانشگاه ) و هست ، حالا هم ابهام مریضی هم بهش اضافه شد
و تا چند وقت دیگه باید تصمیم رو قطعی کنم ...