دوست عزیز
در تایید و تاکید صحبتهای خودت و دوستان عزیزی چون خندون و Nilli1353
ازدواج یک انتخاب هست که متاسفانه در جامعه سنتی ما به یک نوعی میخواد همه را درگیر خودش کنه و اگر کسی نخواد اون راه را بره و بخواهد برحسب جبر روزگار و یا اختیار خودش تنهایی را انتخاب کنه هزار سوال کلیشه ایی و دیکته شده از نسل قبل را باید پاسخ بده
و یا محترمانه یا نامحترمانه از دیگران بخواهد که به انتخاب شخصیش احترام بگذارند.
من دوستان متاهل و مجرد زیادی در بازه های سنی مختلفی دارم وقتی دغدغه هاشون را باهم مقایسه می کنم میبینم اکثر متاهل ها دغدغه های در مورد همسر و فرزندانشون دارند که حالا چیکار می کنند؟ حالا باید چی بخورند? کجا باید برند؟
چی بپوشند؟ بچه شون را کجا مدرسه ببرند؟ براشون چه رشته ایی اسم بنویسند ؟ حالا ازدواجش چی میشه؟ با زنش یا شوهرش خوبند یا نه؟...... ....
افراد مجرد موفقی که تونسته باشند به خوبی خودشون را هندل کنند این انرژی و وقت را برای خودشون میزارند و حقیقتا از این تنهایی و فراغ خاطر به عنوان یک فرصت برای رشد شخصیشون و سرمایه گذاری روی خودشون استفاده می کنند ولی افراد مجردی که نتونند این فرصت را مدیریت
کنند این فرصت تبدیل به یک تهدید براشون میشه. مطمینا چنین افرادی اگه متاهل هم بشند با هزار مشکل و دردسر برای خودشون و اطرافیانشون روبرو می شند.
به هر حال در دنیای امروز که روزبه روز داریم با تنوع بیشتری از وسایل و امکانات و سرگرمیها و درگیریها و .... بطور کلی دنیای شلوغتری روبه رو می شیم باید خودشناسی بیشتری از خودمون داشته باشیم و ببینیم حقیقتا چی میتونه دنیای درونمون را آروم تر و عمیق تر کنه و باعث
رشدمون بشه حالا چه انتخاب زندگی متاهلی باشه چه مجردی.
همچنین باید یاد بگیریم به انتخاب زندگی دیگران و حریم شخصیشون احترام بگذاریم و با سوالات کلیشه ایی و تکراری نسل قبل نخواهیم انتخاب دیگران را زیر سوال ببریم.
امیدوارم هر انتخابی میکنی مملو از آرامش باشه.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)