سلام خواهش میکنم
همونطور که اشاره کردین در زمان هایی خلاء هایی براتون بوجود اومده و انسان بنابه طبیعتش و پاسخ دهی به نیازهای انسانی خودش سعی میکنه جایگزینی برای پر کردن این خلاء ها داشته باشه و بهمین دلیل گاهی درگیر روابط اشتباه و پر ضرر میشه. زمانی هست که فرد فکر میکنه این روابط باید به هر قیمتی ادامه پیدا کنه و تمایلی به پایان رابطه نداره و فکر میکنه این رابطه رو باید حتما حفظ کنه تا دوباره درگیر خلاء های گذشته و برگشت به زندگی روتین خودش نشه.
بدیهی هست انسان مطالباتی داره که در برخی سنین این مطالبات بسیار مهم هستن و باید بیشتر بهشون توجه کرد . یکیش مسئله رابطه ی عاطفی و ازدواج هست.
اما اگر از راه درستش این مطالبات رو پیگیری کنه نتیجه لذت بخش, موفق و ماندگار خواهد بود.
راه سالم قرار گرفتن در موقعیت آشنایی و ازدواج علاوه بر آنالیز افراد و تحقیق ( در جریان قرار دادن بزرگترها و درخواست ورود اونها به مسئله هست.). در کنار این مهم کنترل و مدیریت احساسات حائز اهمیت هست.
قدم دوم در نظر گرفتن حدود ارتباط با شخص مقابل هست. مثلا در آشنایی , نامزدی, عقد تا عروسی حدودی تعریف شده که عمل به اونها باعث میشه در صورت وقوع اتفاقات پیش بینی نشده شما آسیب کمتری رو متوجه بشین.
مسئله ی دیگری که در پست قبل اشاره کردم بالا بردن آگاهی ( درباره خویشتن, نیازها, تعریف نیازها, راه درست برخورد با موقعیت ها و ... ) و همچنین بررسی دقیق خطاها و اشتباهات هست که حتما باید بهش توجه کنین. میتونید از مقالات سایت و حضور کارشناسان محترم هم بهره ببرید.
برای شما سه توصیه پایانی دیگر هم دارم؛
* برای هر روز خودتون برنامه ریزی های مختلفی داشته باشین, مثلا فردا چند ساعت برای تفریح و دیدن مغازه ها و فروشگاهها وقت بذارین. پس فردا برای پخت شیرینی خانگی و یک شام دلخواه و لذت بخش و ... به همین ترتیب
برنامه داشته باشین تا برای پرداختن به مسائل کم اهمیت وقت ناچیزی داشته باشین.
* به گذشته بچشم تجربه های ارزشمند نگاه کنین و بهای اون رو ناراحتی ها و ضررهایی بگذارین که متحمل شدین. بیاد داشته باشین گاهی انسانهای موفق تجربه های ناخوشایندی داشتن .
* لذت یاد خدا رو فراموش نکنین چرا که دو اثر مهم در زندگی داره, یکی ترک اشتباهات و تلاش برای بهتر شدن ( در هر زمینه ای ) و دیگری تعالی روحی و روانی انسان .
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)