به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lindasnoil نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید اینقدر شما جامع و کامل توضیح داد و بخش بخش صحبت هارو بیان کردید که برای خود من بخش های مختلف و پوشیده صحبت روشن شد از شما خیلی ممنون هستم و تشکر میکنم .
    در مورد روابط خانوادگی من کودک تنهایی بودم تک دختر بودم و برادری که اختلاف سنی بیشتر از ۱۶ سال با من داشت مادرم با اعضای فامیل رابطه خوبی نداشت و بالطبع من هم نداشتم اگر دوستی هم داشتم مادرم بعد از مدتی یه سری صحبت ها میکرد و من رو تشویق می‌کرد به اینکه اصلا دوستی نداشته باشم و تمرکز کنم روی خودم و اینها رابطه من و مادر تابع موج سینوسی پر از نشیب و فراز عاطفی بوده و هست با پدرم کمتر در ارتباط بودم و بیشتر برای مسایل مادی درگیر بودم و خواسته هام شامل موارد نادی بوده
    در همین زمانها بود که ارتباط با پسر و جنس مخالف و چت و گفت و گو و شروع کردم .
    سلام خواهش میکنم

همونطور که اشاره کردین در زمان هایی خلاء هایی براتون بوجود اومده و انسان بنابه طبیعتش و پاسخ دهی به نیازهای انسانی خودش سعی میکنه جایگزینی برای پر کردن این خلاء ها داشته باشه و بهمین دلیل گاهی درگیر روابط اشتباه و پر ضرر میشه. زمانی هست که فرد فکر میکنه این روابط باید به هر قیمتی ادامه پیدا کنه و تمایلی به پایان رابطه نداره و فکر میکنه این رابطه رو باید حتما حفظ کنه تا دوباره درگیر خلاء های گذشته و برگشت به زندگی روتین خودش نشه.

بدیهی هست انسان مطالباتی داره که در برخی سنین این مطالبات بسیار مهم هستن و باید بیشتر بهشون توجه کرد . یکیش مسئله رابطه ی عاطفی و ازدواج هست.
    اما اگر از
    راه درستش این مطالبات رو پیگیری کنه نتیجه لذت بخش, موفق و ماندگار خواهد بود.
    راه سالم قرار گرفتن در موقعیت آشنایی و ازدواج علاوه بر
    آنالیز افراد و تحقیق ( در جریان قرار دادن بزرگترها و درخواست ورود اونها به مسئله هست.). در کنار این مهم کنترل و مدیریت احساسات حائز اهمیت هست.

قدم دوم در نظر گرفتن
    حدود ارتباط با شخص مقابل هست. مثلا در آشنایی , نامزدی, عقد تا عروسی حدودی تعریف شده که عمل به اونها باعث میشه در صورت وقوع اتفاقات پیش بینی نشده شما آسیب کمتری رو متوجه بشین.

مسئله ی دیگری که در پست قبل اشاره کردم
    بالا بردن آگاهی ( درباره خویشتن, نیازها, تعریف نیازها, راه درست برخورد با موقعیت ها و ... ) و همچنین بررسی دقیق خطاها و اشتباهات هست که حتما باید بهش توجه کنین. میتونید از مقالات سایت و حضور کارشناسان محترم هم بهره ببرید.

برای شما سه توصیه پایانی دیگر هم دارم؛

* برای هر روز خودتون برنامه ریزی های مختلفی داشته باشین, مثلا فردا چند ساعت برای تفریح و دیدن مغازه ها و فروشگاهها وقت بذارین. پس فردا برای پخت شیرینی خانگی و یک شام دلخواه و لذت بخش و ... به همین ترتیب
    برنامه داشته باشین تا برای پرداختن به مسائل کم اهمیت وقت ناچیزی داشته باشین.

* به گذشته بچشم تجربه های ارزشمند نگاه کنین و بهای اون رو ناراحتی ها و ضررهایی بگذارین که متحمل شدین. بیاد داشته باشین گاهی انسانهای موفق تجربه های ناخوشایندی داشتن .

* لذت یاد خدا رو فراموش نکنین چرا که دو اثر مهم در زندگی داره, یکی ترک اشتباهات و تلاش برای بهتر شدن ( در هر زمینه ای ) و دیگری تعالی روحی و روانی انسان .

ویرایش توسط سحر بهاری : چهارشنبه 02 مرداد 98 در ساعت 12:51

2. 2 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

Lindasnoil (پنجشنبه 03 مرداد 98), فرشته مهربان (پنجشنبه 03 مرداد 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)