به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 26 شهریور 02 [ 15:46]
    سطح
    68
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 399
    Overall activity: 37.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    340

تشکرشده 500 در 154 پست

Array
    سلام دوست عزیز

به نظر من رویکردت رو تو پیدا کردن همسر یه کم تغییر بده، آدما سنشون که میره بالا محتاط میشن و قدرت ریسکشون کم میشه، شرایط جامعه امروز ما هم این محتاط بودن رو بیشتر کرده، به نظر من به جای اینکه پدر یا مادر یا کسی دیگه برات مورد پیدا کنه خودت دست به کار شو یا حداقل مثلا به خانم دوستت(جوان تر) بسپار که کسی رو بهت معرفی کنه

حالا شاید باید بپرسی چجوری؟ ببین شما یه دایم خمر رو تبعید کنی کمتر از یه ماه ساقی اون شهر جدید رو پیدا می کنه، چون مستی جزیی از وجودش! خیلی از افراد که نمی تونن تو جمع های خاصی برن علتش اینه که ارزش شاخص اون جمع ها رو ندارن یا در جهتش حرکت نمی کنن یا اصلا ارزش شاخصی تو وجودشون پرورش ندادن، به طور مثال شما نمی تونی با شکم وان پک بری تو جمعی که ورزیدگی و ظاهر جسمی زیبا یکی از مهم ترین ارزش های زندگیشون بوده، میگن 2 عامل باعث پذیرش افراد هست یکی قابل اعتماد بودن(مثل صداقت) و یکی توانایی(تجربه و آگاهی تو اون زمینه مشترک گروه)، خودت رو باید بشناسی که ارزش های اصلی زندگیت چیه؟ واقعا ارزش های زندگیتن؟! کاری که کردی در جهتشون؟ تو همین ایران خیلی جاها هست که محل رفت و آمد آدما با تیپ های خاص(مختلط)

ازدواج سنتی یه حالت مبادله کالا به کالا داره(اصلا قصد توهین ندارم) همکفو بودن عرفی خیلی توش موج میزنه، حس می کنم هیجان و صمیمیت توش پایین تر ولو تعهد توش بالاتر باشه، یه سریالی اوایل دهه هشتاد تو ایران پخش می شد به نام پزشک دهکده، تو آخرین قسمت فصل دوم سریال، نامزد سابق دکتر کویین بر می گرده یه پزشک به نام دیوید، خلاصه دکتر کویین دو دل بین دیوید و سالی! تو یه دیالوگ با زنی که روزنامه منتشر می کرده میگه که من با دیوید انگار از یه دنیاییم، ذهنم پر از حرف باهاش ولی سالی وجود من درک می کنه و می فهمه، شعله ای در درونم روشن می کنه که با کلمات قابل ابراز نیست

داداش انعطافت پایین! تفکر 0 و 1 یا همون همه یا هیچ به افکارت غالب، این تفکر همه یا هیچ یه تله ذهنی

همه اشون اولیت پول، جایگاه شغلی ، خونه و در کل شرایط مالی خوبی باید داشته باشی . تا بهت جواب بدن.
    همه

احساس می کنم این خانم ها تو این کشور زندگی نمی کنند
    هیچ

این بپذیر که تو فقط و فقط می تونی روی خودت اراده ات رو اعمال کنی، هر انسانی حق انتخاب داره

نمی دونم به خدا دیگه دارم دل سرد می شم اصلا بیخیال بشم این همه سال خوب و با اخلاق و درست زندگی کن.
    تا زمانی که خودت رو کاملا حق و درست بدونی تغییر و پیشرفت نمی کنی!

الانم دیگه ناراحت نباش، اینو بدون که خواسته یا ناخواسته وقتت رو نگرفتن و صریحا بهت فهموندن که زندگیشون همجهت با خواسته ها، ارزوها و افکار تو نیست

امیدوارم با شهامت تر باشی

2. کاربر روبرو از پست مفید باران13 تشکرکرده است .

2JZ-Engine (پنجشنبه 14 شهریور 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)