به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 دی 98 [ 11:13]
    سطح
    7
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 83.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    19

تشکرشده 21 در 12 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Pooh نمایش پست ها
    سلام.

از اونجا که من هم مشکل مشابه شما با ظاهر خودم داشتم، به خوبی درکتون میکنم.

ریشه ی عزت نفس در کودکی ما شکل میگیره و نوع رفتار والدین و شرایط رفتاری و تربیتی خانواده، در شکل گیری اون خیلی موثره. بنابراین اصلا نیازی نیست خودتون رو سرزنش کنید.

توی همین چند تا پست شما، خوبی ها و نکات مثبت زیادی در شما میشه دید و کاملا مشهوده. مثلا :

1- پاکی و نجابت
    2- خودساخته بودن
    3- دلسوز بودن نسبت به خانواده و خواهر و برادر
    4- صداقت
    5- احساس مسئولیت

به احتمال زیاد خوبی های دیگه ای هم دارید. مثل باهوش بودن.

هیچ کسی توی دنیا نیست که هیچ نقصی نداشته باشه. هر کسی نقاط قوت و ضعف خودش رو داره. اینکه توقع زیاد از خودمون داشته باشیم که بی نقص باشیم، یا به خاطر هر نقصی که داریم خودمون رو سرزنش کنیم، بی انصافیست در حق خودمون. اگر منصفانه تر به خودمون نگاه کنیم، نکات مثبت بسیار زیادی توی خودمون میبینیم که احتمالا اگر اون نکات رو در شخص دیگری ببینیم، اون شخص به نظرمون شخصی دوست داشتنی خواهد آمد. پس چرا خودمون رو دوست نداشته باشیم وقتی اون خصوصیات دوست داشتنی در ما هم هست؟

تنها کاری که ما میتونیم انجام بدیم، اینه که خودمون رو دوست داشته باشیم و قبول کنیم و بعد آروم اروم خودمون رو کاملتر کنیم. همین.

یکم بی خیال حرف و فکر دیگران شدن خوبه. البته درک میکنم گاهی ممکنه دیگران هم زیاد به چیزی گیر بدن و نقاط ضعف رو بولد کنن که بیشتر از اینکه کمک کننده باشه، حساسیت زا میشه. ولی در حالت عادی، واقعا میشه بی خیال حرف و نظر دیگران شد.

ممکنه شرایط اقتصادی باعث شده باشه مثلا دلتون خواسته باشه فلان پیرهن رو بخرید برای خودتون، ولی نخرید و پس انداز رو ترجیح داده باشید. ولی به نظر من، نباید کسی خیلی خودش رو محروم کنه و تحت فشار قرار بده. ولخرجی نه، ولی نه اینکه از همه چیزایی که ادم دلش میخواد، خودشو محروم کنه. نمیدونم شما چقدر برای خودتون خرج میکنید. ولی اگر نمیکنید به نظرم خوبه که یک ماه برید مثلا یه دست لباسی که به دلتون بچسبه برای خودتون بخرید. ماه بعدش مثلا یه کافی شاپ که براتون دلچسب باشه برید. ماه بعدش مثلا یه فیلم که براتون. دلچسب باشه ببینید. ماه بعد یه دوست که دیدنش براتون دلچسب باشه رو ببینید و حتی اونجوری که دلچسب خودتونه محبت کنید و ....

اون چیزهایی که بررای خودتون، برای خودتون، برای خودتون دلچسبه رو گاه گاه به خودتون بدید. چیزهای خیلی سخت و پیچیده ای هم لازم نیست باشه. خرجش توی ماهی یکبار هم زیاد نمیشه. ولی اثر خوبی میذاره.

راستی در پست هاتون گفته بودید که بدون دلیل خاصی، گاهی پرانرژی و خوب هست حالتون و گاهی برعکس. من هم چنین حالتی داشتم گاهی. من مراجعه داشتم به روانشناس و روانپزشک. گفتن دو قطبی خفیف داری. و یک داروی جدید دادن که خیلی تاثیر خوبی داشت و حالم رو تقریبا ثابت کرد. و البته سعی هم کردم از محیطهایی که بهم انرژی منفی القا میکنن دوری کنم و در فضاهای مثبت تر قرار بگیرم. به نظرم اگر شما هم مراجعه کنید به روانشناس و روانپزشک، ضرر نداشته باشه و اگر چنین تشخیصی دادن که ایشالا درمان رو پی میگیرید و بهتر میشید و اگر چنین تشخیصی ندادند که فبها المراد.

سی دی عزت نفس دکتر هلاکویی رو هم خوبه که تهیه کنید و گوش کنید.

امیدوارم موفق باشید.
    سلام و ممنونم از شما

البته چند نکته رو عرض کنم :

1. در مورد پاکی و نجابت = بعید میدونم بهتره بگم آبی ندیدم وگرنه حدس میزنم شناگر خوبی باشم.
    2. در مورد خود ساختگی = چیزی نساختم تو 30 سالگی آس و پاس. آدمی که تو سری بخوره و عقده ای بشه به جایی نمیرسه.
    3. دلسوز بودن = هر کسی بود دوست نداشتن دیگران به چنین وضعیتی دچار بشن

در مورد احساس مسئولیت و صداقت هم نظری ندارم و خودم نمیدونم از کجا حدس زدید درست و غلطش رو خودم نمیدونم اما به حال شما لطف دارید.
    در مورد باهوشی هم صد در صد مخالفم بیشتر شبیه یک آدم احمق رفتار کردم تا این لحظه. هوشی من ندیدم از خودم یا آثارش رو ندیدم هر کاری کردم بعدا به حماقت خودم افسوس خوردم.

اما در مورد فرمایشاتتون خیلی ممنونم و نکات جالب و مفیدی رو فرمودید یک نکته ای عرض کنم اینکه من خیلی ولخرجی میکنم یک جورایی اهمیتی اصلا به پول نمیدم فکر میکنم دلیلش هم این باشه که تو همین چند سال پیش شرایط سخت و بی پولی وحشتناکی رو تحمل میکردم طوری که همیشه پولی نداشتم الان که دارم (البته نه خیلی منظورم حقوق ماهیانه هست) خیلی اهمیتی نمیدم که بخوام ذخیره کنم و بیشتر چیزهایی که نیاز دارم رو میخرم.

با مفهوم دو قطبی هم که شما فرمودید جدیدا آشنا شدم یک مقدار هم سرچ کردم تو همین انجمن یک موضوع بود که علائمش رو گفته بود به نظر میومد که من هم دو قطبی هستم البته چندماه هست که دیگه خبری از انرژی نیست و همش ناراحتی و افسردگی هست.

در مورد عزت نفس هم حتما پیگیر میشم تا ببینم به چه صورت هست.

2. کاربر روبرو از پست مفید Mehran1368 تشکرکرده است .

Pooh (جمعه 24 آبان 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)