سلام، با تشکر از آقای m.reza91 گرامی
شاید یکی از کارهای ناپسندی که متأسفانه در بین آقایان ریشه کرده این هست وقتی آمادگی، علاقه و اراده ای برای ازدواج ندارن با جنس مخالف مدت ها ارتباط میگیرن و به زعم خودشون هم هیچ گناه یا خطایی رو مرتکب نشدن ، ولی در واقع چنین نیست!
ما باید برای ارتباط های خودمون حدود در نظر بگیریم و این حدود به معنی پیوستگی در ارتباط همراه با مدیریت نیست، بلکه بمعنی توقف کامل ارتباط هست.
از طرفی ارتباط باید علت مشخصی داشته باشه و همینطوری اتفاق نیافته، چون آسیب هایی که چنین ارتباط هایی دارن معمولا گریبانگیر یک نفر یا هر دو نفر رابطه میشه و باید در اینمورد دقیق باشیم.
مثلا؛
۱. ارتباط با همکار
سلام خانم فلانی / لطفا این مورد رو بررسی کنین و شرایط این فرد رو هم در نظر بگیرین. خیلی ممنون
.........
۲. ارتباط با همکلاسی
سلام خانم...
من فلان جلسه در کلاس حضور نداشتم اگر لطف کنید چکیده ای از اون مطالب رو در اختیار من قرار بدین متشکر میشم.
........
۳. ارتباط با فامیل
سلام دختر خاله، مادر سلام رسوند گفت آخر هفته شام با خانوده بیاین منزل ما ، خوشحالمون میکنین.
.........
۴. ارتباط های بی علت و ظاهرا معمولی
سلام ، حالتون چطوره؟
عیدتون مبارک / تولدتون مبارک :)
پیداتون نیست، چه خبرا و ... :)
و یکسری شوخی ها یا حرف های بیمورد.
معمولا این دست ارتباطات ( نوع چهارم که گفتم ) خطرناک و بیهوده هست و بهتر هست بجای مدیریت و پیوستگی وقتی بصورت جدی نظری درباره طرف مقابل ندارین این ارتباط رو هر چه سریعتر قطع کنین. ( بهترین نوع مدیریت عدم ارتباط هست )
اگرچه به ظاهر گناه یا خطایی مرتکب نشدین اما در باطن ماجرا زمینی رو آماده ی پذیرش بذر کردین. شاید اونفرد مقابل بنا به شرایطی که درونش هست کم کم بشما جذب بشه و از روی حرفاتون، رفتارتون و... حدس هایی بزنه... اینجا اصرار درونی شما بر ادامه ی ارتباط تنها باعث صدمات عاطفی برای شخص مقابل یا حتی خودتون خواهد شد.
انشالله با بصیریت در مسیر چنین ارتباط ناپسندی قرار نگیرید .
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)