به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 38 از 50 نخستنخست ... 818282930313233343536373839404142434445464748 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 371 تا 380 , از مجموع 492
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    سلام خانم عشق آفرین
    اگر فرصت کردید به این سوالات هم پاسخ بدید. البته امیدوارم دیر نرسیده باشم.
    1.از نظر شما بین هر دو انسانی میشه عشق رو آفرید یا یه پیشنیازهایی وجود داره که باید قبلش پاس بشن؟
    2.چقدر اهل فلسفه اید؟ خودتون تو ذهنتون افکار فلسفی نو خلق میکنین؟ مطالعه فلسفی دارین؟
    3.با شوپنهاور و نیچه چقدر آشنایی دارین؟ به نظرتون چرا فلاسفه به این بزرگی نسبت به جنس زن گاهی اینقدر بدبین هستن و افکارشون توهین آمیزه؟
    4.آهنگساز خوبی هستین؟ ساخت چه سبکی از موسیقی رو بیشتر تبحر دارید؟ از گوش دادن چه سبکی از موسیقی بیشتر لذت میبرید؟ اصلا وجود چنین فیلترهایی رو میتونین برای علایق موسیقیتون احساس کنین؟(متوجه سوالم شدین؟ مثلا من خودم اصلا نمیتونم بگم از چه نوع موسیقیی خوشم میاد و از چه نوعی بدم میاد. ممکنه که از یه موسیقی کلاسیک یا سنتی به شدت لذت ببرم اما شنیدن یکی دیگه
    رو اصلا نتونم تحمل کنم. حالا میخوام ببینم این موضوع در کسی که گوشش به اصطلاح تربیت شده هست هم پیش میاد یا نه؟) اگر جوابتون به سوال قبل از پرانتز منفیه، به نظر خودتون چه خصوصیتی در موسیقیهایی که بهش علاقه داشتین تابحال مشترک بوده که باعث اون علاقه شده(مثلا من میتونم این خصوصیت رو در موسیقیهایی که خودم میپسندم اینطور تعبیر کنم: موسیقیی که بتونه منو حالی به حالی کنه. بتونه در ذهنم یه هیجان و قلیان ایجاد کنه بتونه یه کم ذهنمو قلقلک بده و تا حدودی از خود بیخود کنه... دونستن جواب شما به عنوان کسی که توی این هنر دستی دارید برام خیلی مهمه)
    5.نظرتون در مورد این انتقاد مشهور شوپنهاور درباره خانمها چیه که گفت چرا در طول تاریخ هنرمندان "بسیار بزرگ" زن در هیچکدوم از هنرهای بشری وجود نداشته؟ از نظر شما جواب این سوال چیه؟ چرا مثلا اگر بخواهیم 10 نقاش بزرگ تاریخ یا 10 آهنگساز بزرگ تاریخ یا 10 شاعر بزرگ تاریخ یا 10 کارگردان بزرگ تاریخ و... رو نام ببریم اسم خانمها رو نمیتونیم در لیستها قرار بدیم؟ به نظرتون یه حق خوری پیوسته تاریخی باعثش شده یا دلایل دیگه ای داره؟
    6.نظر شما در مورد دیدگاه دین به هنر موسیقی چیه؟ اصلا این دیدگاه رو ازش خبر دارین؟ فتاوای صادره رو درباره موسیقی میدونین؟
    7.شما با بقیه هنرهای هفت گانه رابطتون چطوره؟ اصلا بهشون علاقه دارین؟ اصلا اونها رو هنر میدونین؟ مثلا به نظر شما شعر یا نویسندگی هم هنره؟ حرکات موزون و ورزش چطور؟(مثلا جواب خودم به این سوالات منفیه و مثلا از اکثر اشعار متنفرم و هیچ علاقه به خوندن کتابهای شعر و رمان ندارم. پاسخ شما که خودتون در بطن یکی از این هنرها هستین به سوالاتی که کردم برام خیلی جالبه)
    8.شما قلم خیلی شیوایی دارین در پستهاتون توی این تالار. در دنیای حقیقی چطوره طرز بیانتون؟ همینطور شسته رفته و سنجیده صحبت میکنین یا کوچه بازاری و عامیانه؟ در صحبتهاتون با دوستان خیلی صمیمی و بستگان خارج ازعرف ادب نوشتاری صحبت میکنین یا همه جا مقید؟
    9.در تالار همدردی پستهای کدوم کاربرها رو بیشتر میپسندین و دنبال میکنین؟
    10.سوال تکراری که در دو پست قبلیم در صندلی داغ هم پرسیدم از شما هم میپرسم، آیا اگر فرصت و قدرتش رو داشتین و ترسی از بابت شناسایی و دستگیری نداشتین حاضر بودین کسی رو به قتل برسونین؟ چه کسی رو؟
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"

2. 6 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 17 بهمن 94), miss seven (شنبه 17 بهمن 94), گیسو کمند (شنبه 17 بهمن 94), باغبان (شنبه 24 بهمن 94), سرشار (یکشنبه 18 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 17 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط اثر راشومون نمایش پست ها
    سلام خانم عشق آفرین
    اگر فرصت کردید به این سوالات هم پاسخ بدید. البته امیدوارم دیر نرسیده باشم.

سلام جناب اثر راشومون گرامی، با کمال میل در خدمتتون هستم.

1.از نظر شما بین هر دو انسانی میشه عشق رو آفرید یا یه پیشنیازهایی وجود داره که باید قبلش پاس بشن؟

من در پاسخ به دوستان دیدگاهم رو توضیح دادم. عشق لحظه ی ملاقاته. لحظه ای که خودی فرد از میان بره و قطره به دریا برسه. اون لحظه دیگه قطره معنایی نداره. نمیتونه ادعا کنه من یک قطره هستم. من بین دو فرد بعید میدونم و معتقدم (کاملا شخصی و حسی) برای انسان وصال عشق رو از میان میبره. از طرفی گمان میکنم در رابطه ی انسانی شبه عشق جاری میشه، چون انرژی از بین نمیره و عدم معرفت، معشوق رو مشتبه میکنه. ولی اگر قطره راه به دریای خودش برد و در دریا گم شد ، با تابش عشق مانند ابر به معراج میره و به شکل باران بر تمامی مخلوقات میباره. منظورم این هست که عشق رو اینگونه میشه با همه مشترک شد.

2.چقدر اهل فلسفه اید؟ خودتون تو ذهنتون افکار فلسفی نو خلق میکنین؟ مطالعه فلسفی دارین؟

مطالعه فلسفی نه زیاد. اما افکار فلسفی دارم و همیشه به دنبال معنا هستم. بیشتر از طریق تجربه . حالا ممکنه از شعری کتابی چیزی هم تاثیر گرفته باشم.

3.با شوپنهاور و نیچه چقدر آشنایی دارین؟ به نظرتون چرا فلاسفه به این بزرگی نسبت به جنس زن گاهی اینقدر بدبین هستن و افکارشون توهین آمیزه؟

آشنایی زیادی ندارم. ولی اگر بدبین هستن گاهی میشه بهشون حق داد، چون عظمت روح یک زن زیاد در جهان مادی مجال تجلی پیدا نمیکنه. مرد با شرایط این جهان آداپته تره. به عناون مثال میگن شهادت یک مرد معادل دو زن هست. خب منطقی هست به نظر من، چون مرد بیشتر منطق هست و زن بیشتر احساس و در دادگاه این جهانی موارد عقلانی رو میشه قضاوت کرد و عدالت جاری کرد، ولی احساس رو خیر. شما نمیتونید در محکمه بگید امروز دلم از حرف های "عشق آفرین" شکست و کلی گریه کردم، لطفا عدالت رو جاری کنید! شاید اگر چنین دادگاهی میبود دو شاهد مرد در مقابل یک شاهد زن قرار میگرفت. البته من کاری به صحیح و غلط این قانون ندارم، ولی در این جهان مادی دست زن به خاطر احساسش بسته است و برای اینکه تحقیر نشه، مانند یک مرد رفتار میکنه، چون احساس بی نهایت یک زن در محدوده ی درک یک مرد نمیگنجه و حق دارن بدبین باشن. (همش به حساب دیدگاه شخصی و تکذیب پذیر باشه)

4.آهنگساز خوبی هستین؟ ساخت چه سبکی از موسیقی رو بیشتر تبحر دارید؟

من آهنگسازی رو سبک کلاسیک کار میکنم. در سطح خودم و به نسبت کلاسیکی که در ایران کار میشه بله. البته در ایرانی ساز میزنم و بداهه نوازی انجام میدم ولی باید واقع بین بود که موسیقی ایرانی پهلو به پهلو هست و از نظر آهنگسازی قدرت مانور زیادی نداره و معمولا بداهه نوازیست.

از گوش دادن چه سبکی از موسیقی بیشتر لذت میبرید؟ اصلا وجود چنین فیلترهایی رو میتونین برای علایق موسیقیتون احساس کنین؟(متوجه سوالم شدین؟ مثلا من خودم اصلا نمیتونم بگم از چه نوع موسیقیی خوشم میاد و از چه نوعی بدم میاد. ممکنه که از یه موسیقی کلاسیک یا سنتی به شدت لذت ببرم اما شنیدن یکی دیگه
    رو اصلا نتونم تحمل کنم. حالا میخوام ببینم این موضوع در کسی که گوشش به اصطلاح تربیت شده هست هم پیش میاد یا نه؟) اگر جوابتون به سوال قبل از پرانتز منفیه، به نظر خودتون چه خصوصیتی در موسیقیهایی که بهش علاقه داشتین تابحال مشترک بوده که باعث اون علاقه شده(مثلا من میتونم این خصوصیت رو در موسیقیهایی که خودم میپسندم اینطور تعبیر کنم: موسیقیی که بتونه منو حالی به حالی کنه. بتونه در ذهنم یه هیجان و قلیان ایجاد کنه بتونه یه کم ذهنمو قلقلک بده و تا حدودی از خود بیخود کنه... دونستن جواب شما به عنوان کسی که توی این هنر دستی دارید برام خیلی مهمه)

خب من معمولا اکثر سبک ها رو گوش میدم. توی هنر باید خلاقیت داشت و برای خلاقیت باید راه ورودی تنوع دیتا رو مغز باز نگه داشت. اما اینکه چرا ترانه ای، آهنگی مقبول ما هست و یکی نیست به چند عامل بر میگرده.

* تقابل احساس با موسیقی:میزان هیجانات ما، نگرش ما، روحیه ی ما و شرایط ما میتونه در موسیقی تاثیر گذار باشه. نمیدونم شما هم موافقید یانه، معمولا جنبش آهنگ هایی که تو نوجوانی گوش میدادیم متفاوته با امروزمون.

** رابطه فرهنگی و ادبی: ما معمولا سبک های شناخته شده و مشهوری رو دوست داریم. اما سبک هایی در جهان هست که برای یک ایرانی قابل درک نیست. چون فواصلشون برای ما بیگانه است. فکر میکنیم طرف فالش میزنه. مثلا یکی که در آمریکای جنوبی هست، اگر ایرانی بشنوه دیوانه میشه، مثل این که دو تا آهن زیر گوشش بکوبی دلخراشه واسش. چون با فرهنگش بیگانه است.

*** زیبایی شناسی هست. من از وقتی موسیقی کار میکنم خیلی آهنگ هایی که پیشتر دوست داشتم واسم زشت و زننده شده، خواننده ای که باهاش کلی لذت میبردم، الان تو ذهنم میگم داد نزن این چیه میخونی. قبلا گمان میکردم هرکی بلده ساز بزنه هنرمنده، اما الان میبینم نه ، تا یه نفر بشه بهش گفت هنر مند خیلی راه هست.

**** ارتباطی که شنونده با شعر و ترانه برقرار میکنه: خیلی وقتا شنونده از شعر و متن ترانه لذت میبره تا موسیقی. اکثر مردم هم اینجورین. شما میبینید یک ترانه غمگین متنی شاد داره، از شنونده ی عام بپرسید این ترانه شاد هست یا غمگین میگه شاد و در حقیقت ترانه رو پسندیده. تو جامعه ما چند نفر بی کلام گوش میکنند؟

*****هم فرکانس بودن شنونده با موسیقی: امروزه ما موسیقی درمانی داریم، هم واسه مشکلات روحی و هم واسه مشکلات جسمی، هر فردی حداقل یک ترانه ی مخصوص به ودش رو داره که اگر بشنوه، احتمالا بیهوش میشه. من خودم یک بار با موسیقی بیهوش شدم! پس دریافت حدودی پالس های منحصر هم در سلیقه ی فرد بی تاثیر نیست.

به هر حال طبیعیه. تاثیر هر کدوم از این دلایل واسه توجیه این همه تنوع کافیه. نیازی هم نیست حتما سبک خاصی باشه.

5.نظرتون در مورد این انتقاد مشهور شوپنهاور درباره خانمها چیه که گفت چرا در طول تاریخ هنرمندان "بسیار بزرگ" زن در هیچکدوم از هنرهای بشری وجود نداشته؟ از نظر شما جواب این سوال چیه؟ چرا مثلا اگر بخواهیم 10 نقاش بزرگ تاریخ یا 10 آهنگساز بزرگ تاریخ یا 10 شاعر بزرگ تاریخ یا 10 کارگردان بزرگ تاریخ و... رو نام ببریم اسم خانمها رو نمیتونیم در لیستها قرار بدیم؟ به نظرتون یه حق خوری پیوسته تاریخی باعثش شده یا دلایل دیگه ای داره؟

فکر میکنم در سوال 3 پاسخش رو دادم. من نمیگم حق خوری میگم عدم توجه به توانایی های زنانه ی زن بوده. در حقیقت در این زمینه حق زن ضایع شده. آقایون استعداد های یک زن رو با استعداد های خودشون قیاس میکنن و اگر توانایی هاشو دریابند باز هم استفاده مادی و تجاری میکنند، نمونه اش ادورتایزمنت ها و بازاریابی ها، فشن شو ها، هالیوود و .... مساله اینه که :
    * زن شناخته شده نیست
    ** ارزشمندی هاش در عرصه ی رقابت ظهور نمیکنن .
    *** و یک مساله مهم اینکه مرد ها به هرچیز به عنوان کار نگاه میکنن و کسب مهارت. اما خانوم ها بیشتر به چشم علاقه مندی. خانومی که موسیقی کار میکنه میاد که یه چیزی کنار کارای خونه یاد بگیره حوصله اش سر نره. مرد میره که ازش کسب درآمد کنه، پس جدی تره نسبت بهش و وقت و تلاش بیشتری میذاره.

6.نظر شما در مورد دیدگاه دین به هنر موسیقی چیه؟ اصلا این دیدگاه رو ازش خبر دارین؟ فتاوای صادره رو درباره موسیقی میدونین؟

از نظر من دین و موسیقی همسو هستند و موسیقی پازل گمشده یا بهتره بگم پنهان شده ی دینه. ما میبینیم در فرانسه با موسیقی سهم بسزایی از انقلاب کبیر فرانسه رو در بر داره. بی انصافیه بگیم موسیقی لهوه. بهتره سیاسی نشه.

7.شما با بقیه هنرهای هفت گانه رابطتون چطوره؟ اصلا بهشون علاقه دارین؟ اصلا اونها رو هنر میدونین؟ مثلا به نظر شما شعر یا نویسندگی هم هنره؟ حرکات موزون و ورزش چطور؟(مثلا جواب خودم به این سوالات منفیه و مثلا از اکثر اشعار متنفرم و هیچ علاقه به خوندن کتابهای شعر و رمان ندارم. پاسخ شما که خودتون در بطن یکی از این هنرها هستین به سوالاتی که کردم برام خیلی جالبه)

خب خود موسیقی هم میتونه ارزش هنری نداشته باشه. ولی هنر وقتی هنره که علاوه بر انتقال معنا دشوار باشه و به زحمت به دست بیاد. به همین دلیل بهش میگن هنر. پس چرا اشعاری مانند اشعار حافظ و سعدی که هم محتوایی و هم وزنی انقدر پیچیده و دشوارند جزء هنر نباشند، در اشعارحافظ تقارن وزن های عروضی یک روی سکه است که زیبایی رو نمایان میکنه. باز هنر هم نوعی خلقته و خلقت ساده به نظر میاد، ولی فقط به نظر میاد. من که یک نوازنده ی ساده هستم، فقط خودم میدونم چقدر واسه نواختن ساز ویلون اذیت شدم. نه اون چیزیه که یه دوره گرد میزنه. همچنین رقص باله هم نیمه حرفه ای کار میکنم و واقعا به اون سادگی که دیگران میبینن نیست. فکر میکنم هنر هم شهودی قابل درک تر باشه.

8.شما قلم خیلی شیوایی دارین در پستهاتون توی این تالار. در دنیای حقیقی چطوره طرز بیانتون؟ همینطور شسته رفته و سنجیده صحبت میکنین یا کوچه بازاری و عامیانه؟ در صحبتهاتون با دوستان خیلی صمیمی و بستگان خارج ازعرف ادب نوشتاری صحبت میکنین یا همه جا مقید؟

همانطور که پیشتر در تاپیک ها عنوان کردم در خانواده ی ما زیاد دموکراسی نبوده و پدرم اصرار داشتند که محترمانه با هم صحبت کنیم، تو خونه هم لباس های رسمی بپوشیم، مقابلشون لم ندیم دراز نکشیم. قبل از بزرگتر صحبت نکنیم، دست به میز غذا نبریم، حتما هنگام ورودشون برخیزیم و ... که در محیط های دیگر هم بی تاثیر نبوده. اما ممکنه با خواهرم یا مادرم و دوستان صمیمی مفرد صحبت کنیم. لیکن خود لفظم به قول دوستان کتابی هست. البته وقتی بخوام به احساس شخصی نزدیک بشم، راحت تر، روان تر و شمرده تر صحبت میکنم. ضمن اینکه زیاد سر به سر اطرافیانم میذارم.

9.در تالار همدردی پستهای کدوم کاربرها رو بیشتر میپسندین و دنبال میکنین؟

فرد خاصی رو دنبال نمیکنم. یا همه رو میخونم یا اصلا نمیخونم شایدم هرکدوم بیشتر لایک و تشکر خورده. (فکر میکنم هرکسی هرچند با عقاید متضاد و از نظر ما بچه گانه و غیر علمی ، بازم میون صحبتاش یه مورد جالب باشه که از دست دادنش حیفه)

10.سوال تکراری که در دو پست قبلیم در صندلی داغ هم پرسیدم از شما هم میپرسم، آیا اگر فرصت و قدرتش رو داشتین و ترسی از بابت شناسایی و دستگیری نداشتین حاضر بودین کسی رو به قتل برسونین؟ چه کسی رو؟

فعلا نه. فکر کنم یکی از الطاف بی کران خداوند به من این بوده که هرگز کینه به دل نمیگیرم. هرچقدر ناراحت بشم، عصبانی بشم، بازم یادم میره . البته پیش اومده به قدری عصبانی بشم که بخوام یکی رو در اون لحظه بکشم، ولی ده سالی یه بار شاید.

ممنونم آقای "اثر راشومون" . پرسش های درگیرانه ای بود. سپاسگزارم.
    تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.

4. 7 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 17 بهمن 94), miss seven (شنبه 17 بهمن 94), mohamad.reza164 (شنبه 17 بهمن 94), گیسو کمند (شنبه 17 بهمن 94), اثر راشومون (شنبه 17 بهمن 94), باغبان (شنبه 24 بهمن 94), سرشار (یکشنبه 18 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سپاس فراوان خدمت خانوم عشق آفرين، از صندلي داغ تون خيلي استفاده كرديم، عذرخواهي بنده رو پذيرا باشيد اگر در صندلي داغتون شركت نكردم.

-------------

با خانوم آرامش خيال تا دوشنبه همراه هستيم.

شايان ذكر است در ادامه صندلي داغ سري 12، هماهنگي ها و برنامه ريزي ها با جناب خاله قزي عزيز خواهد بود.

6. 6 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 17 بهمن 94), miss seven (شنبه 17 بهمن 94), گیسو کمند (شنبه 17 بهمن 94), باغبان (شنبه 24 بهمن 94), سرشار (یکشنبه 18 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 17 بهمن 94)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود

خدا نکشتت باغبان با این تایپیکی که زدی

اولین سوال چرا آرامش خیال؟
    از کدوم فصل خوشت میاد چرا؟
    بدترین تولدی که گرفتی با تعریف کامل جزئیات
    آخرین تیکه ای که بهت انداختن و واقعا سوختی چی بود؟ جواب دادی ؟جوابت رو بنویس
    بدترین عروسی که رفتی با جزئیات بنویس
    از چه جور آدمهایی بدت میاد خصوصیاتشون رو بنویس
    از چه رنگی خوشت میاد
    بنظرت واقعا آدم های کچل خوش شانس هستند یا الکی میگن؟
    روز اول مدرسه ات چجوری بود یادت اگه میاد؟
    بدترین تنبیهی که توی مدرسه شدی رو بگو
    بزرگترین خرابکاری که کردی توی مدرسه هم بنویس

نظرت در مورد این عکس:

دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
    ویرایش توسط khaleghezey : شنبه 17 بهمن 94 در ساعت 10:18

8. 7 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

miss seven (شنبه 17 بهمن 94), mohamad.reza164 (شنبه 17 بهمن 94), گیسو کمند (شنبه 17 بهمن 94), اعجاز عشق (یکشنبه 18 بهمن 94), باغبان (شنبه 24 بهمن 94), سرشار (یکشنبه 18 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 17 بهمن 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 بهمن 99 [ 08:27]
    سطح
    63
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 69
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    474

تشکرشده 304 در 105 پست

Array
    درود
    سلام به شما و همه دوستان
    خدا نکشتت باغبان با این تایپیکی که زدی

اولین سوال چرا آرامش خیال؟
    اون روز بسیار آشفته بودم و چیزی که خییییلی بهش نیاز داشتم آرامش خیال بود.
    از کدوم فصل خوشت میاد چرا؟
    بهار وپاییز
    من عاشق طبیعتم
    وفکر میکنم توی این دو فصل طبیعت در زیباترین حالت هست.
    توی فصل بهار صبح ها که پا میشم اول از همه پنجره هارو باز میکنم و از بوی بهار و نسیم بهاری و نور خورشید لذت میبرم

بدترین تولدی که گرفتی با تعریف کامل جزئیات
    همه ی تولدهام خوب بوده.
    آخرین تیکه ای که بهت انداختن و واقعا سوختی چی بود؟ جواب دادی ؟جوابت رو بنویس.

بدترین عروسی که رفتی با جزئیات بنویس
    دو سال پیش عروسی دعوت شدیم که اصلا خوب نبود
    تالار خیلی کثیف و خاکی بود،هیچی هم منظم نبود.

از چه جور آدمهایی بدت میاد خصوصیاتشون رو بنویس
    از آدم های دورو بیزارم
    و آدمایی که تاپیششون میشینی شروع میکنن به حرف زدن در مورد بقیه
    اونایی که از اعتمادت سواستفاده میکنن
    از آدمایی هم که سعی میکنن با مسخره کردن بقیه و کوچیک کردن اونا نشون بدن که خیلی بامزه هستن هم خوشم نمیاد

از چه رنگی خوشت میاد
    همه ی رنگ هارو دوست دارم سفید و صورتی و سبز رو کمی بیشتر
    بنظرت واقعا آدم های کچل خوش شانس هستند یا الکی میگن؟
    این سوالو که خوندم به آدمای کچل اطرافم فکر کردم ببینم خوش شانسن یا نه! خب شاید باشن
    روز اول مدرسه ات چجوری بود یادت اگه میاد؟
    بله یادم میاد.من از این بچه هایی بودم که خیلی دوست داشتم زودتر برم مدرسه.احساس میکردم دیگه خیلی بزرگ شدم. کیف مدرسه م از اینایی بود که جای لیوان داشت.موقعی که داشتیم از حیاط میرفتیم سرکلاس شنیدم که یکی داد میزنه لیوانتو بردن!
    ولی فکر نمیکردم با من باشن.وقتی برگشتم خونه دیدم لیوانم نیست.

بدترین تنبیهی که توی مدرسه شدی رو بگو
    دوم دبستان که بودم معلم با خط کش زد تو دستم.ولی یادم نمیاد بابت چی بود.
    بزرگترین خرابکاری که کردی توی مدرسه هم بنویس
    الان فقط این یادم میاد
    راهنمایی که بودم یه روز دیدم یه سیب زمینی یه اضافه ای داره که شبیه مارمولکه!
    اولش که خودمم دیدمش فکر کردم مارمولکه و خیلی ترسیدم بعد دیدم نه خوده سیب زمینیه که رشد کرده.
    منم برش داشتم بردم مدرسه و زنگ تفریح گذاشتمش تو مشتم و یه کوچولو به دوستم نشونش دادم و گفتم مارمولکه!اونم شروع کرد به دوییدن و رفت تو راهرو و منم دنبالش....
    که یهو ناظم جلوی دوستمو گرفت و ازش پرسید که چرا داره اینجوری میکنه و اونم براش توضیح داد.خلاصه خانم ناظمم اومد سراغ من و گفت مشتتو باز کن. منم با ترس و خجالت تیکه سیب زمینی رو نشونش دادم.
    ولی خب چون درسم خوب خیلی باهام کاری نداشتن.
    نظرت در مورد این عکس:
    خب خوده عکس حس خوبی بهم میده.اینی که چشماشو بسته و داره با دستاش آب رو لمس میکنه حس سبکی و آرامش و خنکی به آدم میده.
    اما در مورد نوشته ی کنار عکس میشه گفت که بخش زیادی از شخصیت هرکسی رو میشه با نوع حرف زدنش و چیزایی که در موردش حرف میزنه شناخت.

10. 8 کاربر از پست مفید آرامش خیال تشکرکرده اند .

khaleghezey (شنبه 17 بهمن 94), miss seven (شنبه 17 بهمن 94), mohamad.reza164 (شنبه 17 بهمن 94), گیسو کمند (یکشنبه 18 بهمن 94), اعجاز عشق (یکشنبه 18 بهمن 94), باغبان (شنبه 24 بهمن 94), سرشار (یکشنبه 18 بهمن 94), عشق آفرین (شنبه 17 بهمن 94)

Banned
    آخرین بازدید
    جمعه 23 بهمن 94 [ 15:40]
    سطح
    13
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 83.0%
    دستاوردها:
    7 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    80

تشکرشده 83 در 33 پست

Array
    سلام
    خانم آرامش خیال گرامی
    دوست داشتم تو صندلی داغ شما شرکت کنم (سؤالات البته از خودم نیست !)
    کمترش کردم تا خسته نشید هر جا که اذیت میشین می تونید پاسخ ندید

دوست داشتی اسمت چی باشه؟

یکی از جالبترین خاطرات دوران کودکیت را بگو

وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟

علایقت توی زندگی چیه؟

بهترین و بدترین خوابی که دیدی چی بود؟

اگه 10 میلیارد داشته باشی چه کارایی میکنی؟

دوست داری اسم بچه هاتو چی بذاری؟

به کدوم شهرهای کشورمون دوست داری سفر کنی؟

سرگرمی مورد علاقه ات چیه؟

فرض کن قراره فیلم زندگیتو درست کنن به نظرت اسمش چی باشه؟

از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟

دوست داری چی هدیه ای بگیری و بهترین هدیه ای که تا الان گرفتین چی بود؟

اگه از بهترین دوستت بخوای تورو توصیف کنه به نظرت درباره ی تو چی میگه؟
    آشپزی بلدی چه غذاهایی؟

از کدوم شخصیت کارتونی خوشت می آید؟

چقدر نظر بقیه درباره ی خودت برات مهمه؟

اگه قرار باشه 3 تا آرزوت همین الان برآورده بشه ، آرزوهات چیه؟

دلت میگره چیکار می کنی؟

چه مهارت هایی رو بلدی و دوست داری چه مهارت هایی رو یاد بگیری؟

حاضرید یک پروانه زیبا رو بکشید و بالهاشو بکنید و در عوض به یک تعطیلات یک هفته ای مجانی هر جای دنیا که مایل باشید برید؟ اگه قرار باشه یک سوسک رو له کنید چطور؟

لذت بخش ترین رویای شما چی بوده؟بدترین کابوستون چی بوده؟

خونه شما با همه دار و ندارتون آتیش می گیره بعد از نجات عزیزاتون فقط می تونید یک چیز دیگه رو بردارید اون چیز چی میتونه باشه؟

در زندگیتون بیشتر برای چی تلاش می کنید؟ پیشرفت ، امنیت ، عشق ، هیجان ، علم یا چیزهای دیگه ؟
    اگه میتونستید سناریوی خواب امشبتون رو بنویسید چه موضوعی رو انتخاب می کردین؟

..... ترین ها : (از کاربرهای همدردی بگید)

شوخ ترین:
    فعال ترین:
    مهربان ترین
    باحال ترین:
    با جنبه ترین:
    آروم ترین:
    خوش خنده ترین:
    با معرفت ترین:
    مودب ترین:
    ناشناخته ترین:

اولین چیزی که با این کلمات به ذهنت میرسه؟

خدا:
    مادر:
    پدر:
    غذای دانشگاه:
    خرید:
    عید:
    چاپلوسی:
    سینما:

13بدر:

سال95:

خوابگاه:

ایران:

چه چیزی به زندگیت ارزش میده؟
    دوست داری چه ماشینی داشته باشی؟
    شعارت توی زندگی چیه؟

قلب و روانی آرام و هر آنچه که خیر برای شما هست از خداوند خواستارم

12. 6 کاربر از پست مفید یا مجیر تشکرکرده اند .

miss seven (شنبه 17 بهمن 94), گیسو کمند (یکشنبه 18 بهمن 94), آرامش خیال (شنبه 17 بهمن 94), اعجاز عشق (یکشنبه 18 بهمن 94), باغبان (شنبه 24 بهمن 94), سرشار (یکشنبه 18 بهمن 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    474

تشکرشده 304 در 105 پست

Array
    سلام
    خانم آرامش خیال گرامی
    سلام
    ممنونم از لطف شما از اینکه وقت گذاشتید بسیار سپاسگذارم.
    دوست داشتی اسمت چی باشه؟
    اسم خودم رو خیلی دوست دارم
    الان چیزی یادم نمیاد.
    ولی مامانم تعریف میکنن که چند ماهه بودم بابام که از سرکار برمیگردن حقوقشون رو میزارن روی میز تلویزیون و ظهر من میرم سراغ پوال ها و خیلی هاشو تیکه تیکه میکنم.
    من خیلی به آینه نگاه میکنم ،اکثر اوقات وقتی خودمو توی آینه میبینم چهرمو دوست دارم.بعضی وقت ها دلم میخواست کمی صورتم پرتر بود.
    گاهی باخودم میگم سنم برای این همه مشکل کم بود
    علایقت توی زندگی چیه؟
    رفتن به جاهای سرسبز...
    پیاده روی تنهایی...
    اینترنت
    الان چیزی یادم نمیاد
    خب سعی میکنم یه جایی سرمایه گذاری کنم که آینده ام رو تامین کنه وبتونم یه کاری واسه خودم داشته باشم.
    یه بخشی رو هم کمک میکنم به کسایی که نیاز دارن.
    اتفاقا این روزها سرگرم پیدا کردن اسم برای نی نی نازم هستم.
    برای پسر محمد رو انتخاب کردم
    ودختر فعلا نمیدونم ولی ترنم رو دوست دارم.
    شهرهای شمالی رو بخاطر طبیعت زیبایی که داره و حس خوبی که به آدم میده خیلی دوست دارم.
    من عاشق جاهایی هستم که پر از گل و گیاهه.
    خب الان بیشتر با اینترنت خودمو سرگرم میکنم.
    کتاب خوندن روهم دوست دارم ولی یه مدتی هست که خیلی کم شده.
    درست کردن شیرینی و دسرهای مختلف هم خیلی بهم حس خوبی میده.
    ......آسمان ابری
    از اعتماد کردن به آدم ها
    گل یا پول یا مسافرت به یه جای خوش آب و هوا
    بهترین هدیه هارو معمولا از پدر و مادرم میگیرم
    ولی یکبار دوستم بدون مناسبت برام یه عروسک خریده بود که خیلی خوشحال شدم.
    نمیدونم
    ازش میپرسم میام مینویسم

آشپزی بلدی چه غذاهایی؟
    بله و به گفته بقیه دست پختم خوبه و ته چین هام کلی معروف شدن و همه دوست دارن.البته قبل از ازدواجم اصلا آشپزی نمیکردم.ولی کیک و شیرینی زیاد درست میکردم.آبگوشت هم تا حالا درست نکردم.دلم میخواد درست کنم ولی تا حالا نشده.
    خب قطعا برام مهمه که بقیه چه فکری در موردم میکنن وسعی میکنم رفتارم جوری نباشه که باعث بدبینی بقیه بشه.چون من دارم توی این جامعه زندگی میکنم و نظر اون ها روی روابطم و زندگیم تاثیر میزاره.
    اما این رو هم میدونم که آدم هرطور که رفتار کنه نمیتونه همه رو راضی نگه داره.
    سعی میکنم خودم باشم و همین که از نظر خودم خوب باشم و بدونم که خدا هم ازم راضیه اون وقت دیگه بقیه خیلی مهم نیستن.
    ظهور آقا امام زمان(ع)
    سلامتی و طول عمرو آرامش خونوادم
    سالم و صالح بودن و عاقبت بخیری فرزندم
    دلت میگره چیکار می کنی؟
    یا میرم بیروم تنهایی راه میرم
    یا میخوابم
    یا بادوستم حرف میزنم
    تا چند سال پیش ورزش میکردم و تا مسابقات کشوری و انتخابی تیم ملی هم پیش رفتم ولی بعدش روحیم عوض شد و کنار گذاشتم
    یه مدت کلاس گیتار رفتم که اونم باز نصفه و نیمه کنار گذاشتم
    قبل از ازدواجم فکر میکردم با خوندن اون همه مقاله و چیزایی که میدونم میتونم یه زندگی عالی بسازم
    ولی متاسفانه نشد
    الان خیلی دلم میخواد مهارت ارتباط درست با آدمای دیگه رو یادبگیرم
    مهارت کنترل عصبانیت و واکنش نشون ندادن در برابر چیزایی که بر خلاف میلمه
    حاضرید یک پروانه زیبا رو بکشید و بالهاشو بکنید و در عوض به یک تعطیلات یک هفته ای مجانی هر جای دنیا که مایل باشید برید؟ اگه قرار باشه یک سوسک رو له کنید چطور؟
    پروانه رو که اصلا نمیتونم .
    سوسک رو هم اگر فقط به خاطر این باشه که برم تعطیلات ،فکر نمیکنم بتونم این کارو بکنم.عذاب وجدان میگیرم که به خاطر تفریح خودم این کارو بکنم.
    ولی اگه تو خونه سوسک ببینم میکشمش.
    بعضی وقت ها که ناراحتم چشمامو میبندمو خودم رو کنار یه رودخونه توی یه دشت پر از گل تصور میکنم که دراز کشیدم و پاهامو گذاشتم تو رودخونه،جریان زلال آب ،بوی سبزه و نسیم خنک....این رویا خییییییلی حس خوبی بهم میده
    کابوس هم یادم نمیاد.
    خونه شما با همه دار و ندارتون آتیش می گیره بعد از نجات عزیزاتون فقط می تونید یک چیز دیگه رو بردارید اون چیز چی میتونه باشه؟
    خب....
    قرآن رو بر میدارم که نسوزه
    در زندگیتون بیشتر برای چی تلاش می کنید؟ پیشرفت ، امنیت ، عشق ، هیجان ، علم یا چیزهای دیگه ؟
    زمان مجردی بیشتر دنبال علم و پیشرفت بودم ولی بعد از اون در درجه اول عشق و امنیت و بعد پیشرفت.
    همون رویایی که بالا نوشتم.یا اینکه خواب نی نیم رو ببینم
    شوخ ترین: آقای خاله قزی
    فعال ترین: نمیدونم
    مهربان ترین : خیلی فکر کردم خیلی زیادن اعجاز عشق،شمیم زهرا،سوده،یا مجیر،زلال..
    باحال ترین: آقای خاله قزی
    با جنبه ترین: نمیدونم
    آروم ترین:
    خوش خنده تری � �
    با معرفت ترین: اعجاز عشق
    مودب ترین:
    ناشناخته ترین:
    خدا:خییییلی بزرگ و مهربون
    مادر:آرامش
    پدر:امنیت
    غذای دانشگاه:بد نبود
    خرید:بهم انرژی میده
    عید:سنبل
    چاپلوسی:منفعت طلبی
    سینما:خیلی نمیرم
    13بدر:دورهم جمع شدن
    سال 95نی نی نازم میاد پیشم
    خوابگاه:تجربه نکردم
    ایران:دوسش دارم ولی داره زندگی مردم سخت میشه
    امید به معجزه خدا و بودن خونوادم
    فرقی نداره فقط سفید باشه
    شعارت توی زندگی چیه؟
    زندگی این دنیا انقدر ارزش نداره که بخاطرش خودمون و بقیه رو آزار بدیم
    واینکه میشه دلخوشی های کوچیک داشت و شاد بود
    از دعای زیباتون ممنونم

- - - Updated - - -

سلام
    خانم آرامش خیال گرامی
    سلام
    ممنونم از لطف شما از اینکه وقت گذاشتید بسیار سپاسگذارم.
    دوست داشتی اسمت چی باشه؟
    اسم خودم رو خیلی دوست دارم
    الان چیزی یادم نمیاد.
    ولی مامانم تعریف میکنن که چند ماهه بودم بابام که از سرکار برمیگردن حقوقشون رو میزارن روی میز تلویزیون و ظهر من میرم سراغ پوال ها و خیلی هاشو تیکه تیکه میکنم.
    من خیلی به آینه نگاه میکنم ،اکثر اوقات وقتی خودمو توی آینه میبینم چهرمو دوست دارم.بعضی وقت ها دلم میخواست کمی صورتم پرتر بود.
    گاهی باخودم میگم سنم برای این همه مشکل کم بود
    علایقت توی زندگی چیه؟
    رفتن به جاهای سرسبز...
    پیاده روی تنهایی...
    اینترنت
    الان چیزی یادم نمیاد
    خب سعی میکنم یه جایی سرمایه گذاری کنم که آینده ام رو تامین کنه وبتونم یه کاری واسه خودم داشته باشم.
    یه بخشی رو هم کمک میکنم به کسایی که نیاز دارن.
    اتفاقا این روزها سرگرم پیدا کردن اسم برای نی نی نازم هستم.
    برای پسر محمد رو انتخاب کردم
    ودختر فعلا نمیدونم ولی ترنم رو دوست دارم.
    شهرهای شمالی رو بخاطر طبیعت زیبایی که داره و حس خوبی که به آدم میده خیلی دوست دارم.
    من عاشق جاهایی هستم که پر از گل و گیاهه.
    خب الان بیشتر با اینترنت خودمو سرگرم میکنم.
    کتاب خوندن روهم دوست دارم ولی یه مدتی هست که خیلی کم شده.
    درست کردن شیرینی و دسرهای مختلف هم خیلی بهم حس خوبی میده.
    ......آسمان ابری
    از اعتماد کردن به آدم ها
    گل یا پول یا مسافرت به یه جای خوش آب و هوا
    بهترین هدیه هارو معمولا از پدر و مادرم میگیرم
    ولی یکبار دوستم بدون مناسبت برام یه عروسک خریده بود که خیلی خوشحال شدم.
    نمیدونم
    ازش میپرسم میام مینویسم

آشپزی بلدی چه غذاهایی؟
    بله و به گفته بقیه دست پختم خوبه و ته چین هام کلی معروف شدن و همه دوست دارن.البته قبل از ازدواجم اصلا آشپزی نمیکردم.ولی کیک و شیرینی زیاد درست میکردم.آبگوشت هم تا حالا درست نکردم.دلم میخواد درست کنم ولی تا حالا نشده.
    خب قطعا برام مهمه که بقیه چه فکری در موردم میکنن وسعی میکنم رفتارم جوری نباشه که باعث بدبینی بقیه بشه.چون من دارم توی این جامعه زندگی میکنم و نظر اون ها روی روابطم و زندگیم تاثیر میزاره.
    اما این رو هم میدونم که آدم هرطور که رفتار کنه نمیتونه همه رو راضی نگه داره.
    سعی میکنم خودم باشم و همین که از نظر خودم خوب باشم و بدونم که خدا هم ازم راضیه اون وقت دیگه بقیه خیلی مهم نیستن.
    ظهور آقا امام زمان(ع)
    سلامتی و طول عمرو آرامش خونوادم
    سالم و صالح بودن و عاقبت بخیری فرزندم
    دلت میگره چیکار می کنی؟
    یا میرم بیروم تنهایی راه میرم
    یا میخوابم
    یا بادوستم حرف میزنم
    تا چند سال پیش ورزش میکردم و تا مسابقات کشوری و انتخابی تیم ملی هم پیش رفتم ولی بعدش روحیم عوض شد و کنار گذاشتم
    یه مدت کلاس گیتار رفتم که اونم باز نصفه و نیمه کنار گذاشتم
    قبل از ازدواجم فکر میکردم با خوندن اون همه مقاله و چیزایی که میدونم میتونم یه زندگی عالی بسازم
    ولی متاسفانه نشد
    الان خیلی دلم میخواد مهارت ارتباط درست با آدمای دیگه رو یادبگیرم
    مهارت کنترل عصبانیت و واکنش نشون ندادن در برابر چیزایی که بر خلاف میلمه
    پروانه رو که اصلا نمیتونم .
    سوسک رو هم اگر فقط به خاطر این باشه که برم تعطیلات ،فکر نمیکنم بتونم این کارو بکنم.عذاب وجدان میگیرم که به خاطر تفریح خودم این کارو بکنم.
    ولی اگه تو خونه سوسک ببینم میکشمش.
    بعضی وقت ها که ناراحتم چشمامو میبندمو خودم رو کنار یه رودخونه توی یه دشت پر از گل تصور میکنم که دراز کشیدم و پاهامو گذاشتم تو رودخونه،جریان زلال آب ،بوی سبزه و نسیم خنک....این رویا خییییییلی حس خوبی بهم میده
    کابوس هم یادم نمیاد.
    خب....
    قرآن رو بر میدارم که نسوزه
    زمان مجردی بیشتر دنبال علم و پیشرفت بودم ولی بعد از اون در درجه اول عشق و امنیت و بعد پیشرفت.
    همون رویایی که بالا نوشتم.یا اینکه خواب نی نیم رو ببینم
    شوخ ترین: آقای خاله قزی
    فعال ترین: نمیدونم
    مهربان ترین : خیلی فکر کردم خیلی زیادن اعجاز عشق،شمیم زهرا،سوده،یا مجیر،زلال..
    باحال ترین: آقای خاله قزی
    با جنبه ترین: نمیدونم
    آروم ترین:
    خوش خنده تری � �
    با معرفت ترین: اعجاز عشق
    مودب ترین:
    ناشناخته ترین:
    خدا:خییییلی بزرگ و مهربون
    مادر:آرامش
    پدر:امنیت
    غذای دانشگاه:بد نبود
    خرید:بهم انرژی میده
    عید:سنبل
    چاپلوسی:منفعت طلبی
    سینما:خیلی نمیرم
    13بدر:دورهم جمع شدن
    سال 95نی نی نازم میاد پیشم
    خوابگاه:تجربه نکردم
    ایران:دوسش دارم ولی داره زندگی مردم سخت میشه
    امید به معجزه خدا و بودن خونوادم
    فرقی نداره فقط سفید باشه
    شعارت توی زندگی چیه؟
    زندگی این دنیا انقدر ارزش نداره که بخاطرش خودمون و بقیه رو آزار بدیم
    واینکه میشه دلخوشی های کوچیک داشت و شاد بود
    از دعای زیباتون ممنونم

14. 8 کاربر از پست مفید آرامش خیال تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 18 بهمن 94), miss seven (شنبه 17 بهمن 94), mohamad.reza164 (شنبه 17 بهمن 94), گیسو کمند (یکشنبه 18 بهمن 94), یا مجیر (یکشنبه 18 بهمن 94), اعجاز عشق (یکشنبه 18 بهمن 94), باغبان (شنبه 24 بهمن 94), سرشار (یکشنبه 18 بهمن 94)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانم آرامش خیال عزیز ؛

امیدوارم ایام به کامتون باشه

1- بزرگترین درسی که از زندگیتون گرفتید؟
    2- چیزی که داشتید و قدرش رو ندونستید؟
    3- زندگی از نگاه شما؟
    4- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟)
    5- تا حالا شده تو دوراهی قرار بگیرید؟ چگونه مسئله را حل میکنید؟
    6- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
    7- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟
    8- تو این دوره زمونه چی بیشتر از همه کمرنگ شده؟
    9- دلتون میخواد چجور زندگی داشته باشید؟
    10- وقتی دلتنگ و غمگین هستید چی آرومتون میکنه؟
    11- چرا آدم دلتنگ میشه ؟
    12- توصیه به مجرد های تالار؟
    13- بهترین بی نیازی؟
    14- یک نصیحت به من؟
    15- سخن و جمله ای که دوستش دارید...

از خداوند زندگی سرشار از خوشبختی و آرامش رو براتون خواهانم

16. 7 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 18 بهمن 94), mohamad.reza164 (شنبه 17 بهمن 94), گیسو کمند (یکشنبه 18 بهمن 94), آرامش خیال (یکشنبه 18 بهمن 94), اعجاز عشق (یکشنبه 18 بهمن 94), باغبان (شنبه 24 بهمن 94), سرشار (یکشنبه 18 بهمن 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    474

تشکرشده 304 در 105 پست

Array
    سلام خانم آرامش خیال عزیز ؛

امیدوارم ایام به کامتون باشه
    سلام 7 عزیز ممنونم،انشالله برای شما هم همینطور باشه
    1- بزرگترین درسی که از زندگیتون گرفتید؟
    برای هیچ چیزی پافشاری بیش از حد نکنم،شاید چیزی که میخوام به صلاحم نیست که نمیشه،گاهی اوقات باید فقط صبر کرد و همه چیز رو به خدا سپرد.
    2- چیزی که داشتید و قدرش رو ندونستید؟
    نمیدونم!
    فکر میکنم همیشه قدر چیزایی که داشتمو دونستم.
    فقط این اواخر به دلیل مشکلاتی که داشتم کمتر به درسم رسیدم و مشکلاتی برای پایان نامم بوجود اومد و باعث شد یه کمی زمان رو از دست بدم که خیلی پشیمونم.

3- زندگی از نگاه شما؟
    پرفراز و نشیب و غیرقابل پیش بینی
    4- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟)
    خب شاید بشه گفت معیار خاصی ندارم.گاهی یک شخصی رو میبینم و رفتارش و شخصیتش در کل باعث میشه حس خوبی نسبت بهش داشته باشم.
    خوش قلبی به نظرم مهمه.اینکه کسی خیلی توی رابطه هاش صاف و صادق و بی ریا باشه نشون دهنده اینه که آدم خوبیه.

5- تا حالا شده تو دوراهی قرار بگیرید؟ چگونه مسئله را حل میکنید؟
    بله خیلی
    اگر طوری باشه که خودم در نهایت به نتیجه برسم،در موردش فکر میکنم و بعد از سنجیدن همه جوانب یکی رو انتخاب میکنم.
    ولی اگه سخت باشه و خودم نتونم حلش کنم با بقیه مشورت میکنم و میرم پیش مشاور.

6- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
    گاهی فکر میکنم اگر امام زمان (ع) زودتر ظهور کنن وضعیت دنیا و مردم خیلی بهتر میشه
    و در مورد خودم و اطرافیانم همیشه خواستار عاقبت بخیری و سلامتی بودم

7- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟
    معیارهای زیادی برای جذابیت وجود داره،گاهی چهره ی شخصی باعث جدابیتش میشه،گاهی نوع لباس پوشیدن یک نفر و نحوه ی ست کردن لباساش جذابش میکنه.بعضی هم با رفتارشون،نحوه ی صحبت زدن و....
    افرادی که خیلی آروم و متین صحبت میکنن و در واقع یک صلابتی توی رفتارشون هست جذابیت خاصی برام دارن

8- تو این دوره زمونه چی بیشتر از همه کمرنگ شده؟
    یکرنگی و صادق بودن

9- دلتون میخواد چجور زندگی داشته باشید؟
    یه زندگی معمولی ولی پر از بهانه های خوشبختی میخوام.
    یه زندگی آروم .که زن و شوهر همدیگرو دوست داشته باشن و باهم تلاش کنن برای آینده.
    مشکلات رو سخت نگیرن و باهم حلش کنن.
    به نظرم پول تا حدی لازمه که نیازها رفع بشه و محتاج کسی نباشیم.

10- وقتی دلتنگ و غمگین هستید چی آرومتون میکنه؟
    راه رفتن
    حرف زدن با یکی
    این روزها قرآن میخونم که خیلی آرومم میکنه

11- چرا آدم دلتنگ میشه ؟
    خب گاهی اوقات دلتنگ کسانی میشیم که دوسشون داریم.
    گاهی اوقات هم که مشکلی وجود داره یا از شرایط موجود ناراحت و خسته ایم باعث دلتنگی میشه.

12- توصیه به مجرد های تالار؟
    به نظرم برای ازدواج افراد توی جلسات خواستگاری بهترین حالت خودشون رو نشون میدن.
    واینکه هیچ شخصی کامل نیست و نباید بدنبال این بود که طرف مقابل کاملا بی عیب و نقص باشه.همونطور که خود ماهم ایراداتی داریم.
    وبه نظرم بهتره که در مورد همه چیزهایی که برامون مهم هست کامل صحبت بشه،و حتی شرایطی که مد نظرمون هست مکتوب بشه خیلی بهتره.
    پیش مشاور رفتن هم خیلی خوبه برای اینکه ببینن شخصیتشون به هم میخوره و میتونن کنار هم زندگی کنن یا نه. و این رو مشاور خیلی بهتر از خود ما میتونه تشخیص بده

13- بهترین بی نیازی؟ بی نیازی از خلق و توکل بخدا
    14- یک نصیحت به من؟
    من خیلی اهل نصیحت نیستم ولی این جمله نصیحتی به خودم بود که دوستش داشتم و برای شماهم مینویسم.
    لحظات شادی خدا را ستایش کن، لحظات سختی خدا را جستجو کن، لحظات آرامش خدا را مناجات کن، لحظات دردآور به خدا اعتماد کن، و در تمام لحظات خداوند را شکر کن.

15- سخن و جمله ای که دوستش دارید...
    همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما، سرنوشت نهایی تان نیست.
    روز های خوب خواهند آمد.

از خداوند زندگی سرشار از خوشبختی و آرامش رو براتون خواهانم
    ممنونم از دعای خوبتون و از اینکه وقت گذاشتید

18. 4 کاربر از پست مفید آرامش خیال تشکرکرده اند .

khaleghezey (یکشنبه 18 بهمن 94), miss seven (یکشنبه 18 بهمن 94), اعجاز عشق (یکشنبه 18 بهمن 94), باغبان (شنبه 24 بهمن 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 اسفند 95 [ 03:59]
    سطح
    68
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 269
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First Class1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    1,164

تشکرشده 917 در 282 پست

Array
    سلام
    اميدوارم كه حالتون خوب باشه.
    ممنون ميشم به سوالات من (البته شايد مقدمه سوالات من) پاسخ بدين.

1.تاكنون پيش امده بر عقيده اي ايمان راسخ داشته باشيد اما اطرافيان نسبت به اون بي تفاوت باشند؟اگر هست چه عقيده اي؟

2.اگر در جايي متولد مي شديد كه از خدا و دين خبري نبود فكر مي كنيد بر كدام يك از اعتقادات مذهبي اتان مقيد بوديد.

3.در كدام مرحله از زندگي حضور خدا را بيش از هميشه حس كرديد؟

4.در روحيه و طرز فكرتون قبل و بعد از ورود به همدردي و خواندن تاپيكها تغييري حاصل شده ؟ چه تغييري؟

5.فكر مي كنيد زندگي سخت هست يا ادمها اون رو براي خودشون سخت مي كنند؟

6.بهترين سنگ صبورتون در زندگي چه كسي هست؟؟

7.اگر قرار باشه ادمي رااز نظر قابل اعتماد بودن ازمايش كنيد به كدام جنبه ي شخصيت اون فرد توجه بيشتري نشان مي دهيد.

8.هميشه دوست داشتيد يك زندگي ارام و معمولي داشته باشيد يا زندگي داراي فراز و نشيب با نتايح شيرين؟ چرا؟

9.بهترين ارتباط را با كدام يك از اعضاي خانواده داريد؟

10.تا به حال از اينكه زن افريده شديد گلايه اي كرديد ؟

11.فكر مي كنيد در كدام يك از اين نقشها (دختر .همسر .مادر) موفقتر و از خود راضي تر هستيد يا خواهيد بود؟

12.از نظرشماسهم زن و شوهر در حل مشكلات بايد با هم برابر باشه؟

13.تا اين لحظه فكر مي كنيد تلاشي كه براي بهبود و مشكلات انجام داده ايد از 100 درصد جه رتبه اي به خودتون همسرتون ميدين؟

14.لطفا در مورد هر يك از جملات زير نظرتان را شرح بدين .

از محبت خارها گل مي شود.
    كوه به كوه نمي رسه ... ادم به ادم مي رسه.
    جنگ اول به از صلح اخر.
    طلايي كه پاكه ...چه منتش به خاكه.
    جز راست نبايد گفت هر راست نشايد گفت

- - - Updated - - -

سلام
    اميدوارم كه حالتون خوب باشه.
    ممنون ميشم به سوالات من (البته شايد مقدمه سوالات من) پاسخ بدين.

1.تاكنون پيش امده بر عقيده اي ايمان راسخ داشته باشيد اما اطرافيان نسبت به اون بي تفاوت باشند؟اگر هست چه عقيده اي؟

2.اگر در جايي متولد مي شديد كه از خدا و دين خبري نبود فكر مي كنيد بر كدام يك از اعتقادات مذهبي اتان مقيد بوديد.

3.در كدام مرحله از زندگي حضور خدا را بيش از هميشه حس كرديد؟

4.در روحيه و طرز فكرتون قبل و بعد از ورود به همدردي و خواندن تاپيكها تغييري حاصل شده ؟ چه تغييري؟

5.فكر مي كنيد زندگي سخت هست يا ادمها اون رو براي خودشون سخت مي كنند؟

6.بهترين سنگ صبورتون در زندگي چه كسي هست؟؟

7.اگر قرار باشه ادمي رااز نظر قابل اعتماد بودن ازمايش كنيد به كدام جنبه ي شخصيت اون فرد توجه بيشتري نشان مي دهيد.

8.هميشه دوست داشتيد يك زندگي ارام و معمولي داشته باشيد يا زندگي داراي فراز و نشيب با نتايح شيرين؟ چرا؟

9.بهترين ارتباط را با كدام يك از اعضاي خانواده داريد؟

10.تا به حال از اينكه زن افريده شديد گلايه اي كرديد ؟

11.فكر مي كنيد در كدام يك از اين نقشها (دختر .همسر .مادر) موفقتر و از خود راضي تر هستيد يا خواهيد بود؟

12.از نظرشماسهم زن و شوهر در حل مشكلات بايد با هم برابر باشه؟

13.تا اين لحظه فكر مي كنيد تلاشي كه براي بهبود و مشكلات انجام داده ايد از 100 درصد جه رتبه اي به خودتون همسرتون ميدين؟

14.لطفا در مورد هر يك از جملات زير نظرتان را شرح بدين .

از محبت خارها گل مي شود.
    كوه به كوه نمي رسه ... ادم به ادم مي رسه.
    جنگ اول به از صلح اخر.
    طلايي كه پاكه ...چه منتش به خاكه.
    جز راست نبايد گفت هر راست نشايد گفت

20. 4 کاربر از پست مفید اعجاز عشق تشکرکرده اند .

miss seven (چهارشنبه 21 بهمن 94), یا مجیر (یکشنبه 18 بهمن 94), آرامش خیال (دوشنبه 19 بهمن 94), باغبان (شنبه 24 بهمن 94)

صفحه 38 از 50 نخستنخست ... 818282930313233343536373839404142434445464748 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)